• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sat a göre 7+1 im kese 18 mm ama boş endişe ediyorum artık doktor 5 haftalık gözlüyorsun dedi krından bakıyor

Ben razıyım almaya çok zayıfım zaten ☺
bak ya:)

Insallah canim ya dune kadar tedirginligim yoktu ama kontrol gunu yaklasinca biraz tedirgin olmaya basladim sanirim
relax canımmm stress enbuyuk dusmanimiz biliyosunn

Keşke ben gittigim zaman bana ikinci kese oluşmuş deseee:halay: bayram ederim haa :KK54:
:)) Allah gonlune gore wersin kiminin korkusu kiminin duası oluyo:))

kızlar merhaba pazrtesi keseyi gördüm çokşükür haftaya kalp atışı için gideceğizç ayrıca 7 haftalık gözüküyor dedi dr anlamadım. bide bende hafta başından beri acayip mide bulantısı var canm hiç birşey yemek istemiyor. böyle olan varmı ne yapıyorsunuz
gozun aydin..ultrason incelemeleri yaklasik sonuc werir hep..cok buyuk bi fark olmadiktn sonra takilmamak gerek
Benimde bugun heyecan dorukta mide bulantim tavan yapti bos gebelikten cok korkuyorum saat 3 olmadi sabahtan beri insallah kuzumun pit pitlarini duysam ne guzel olur dualariniza ihtiyacim var
dualarimiz seninle..hayirli hbrlerle gel insallah

Selam arkadaşlar ‍♀️
2,5 yaşında bir oğlum var 2015 ağustos annesiyim bu ay emmeyi bıraktı ve Süpriz hamileyim sat 21 kasım bat 4 gün kala 244 2 gün kala 665 çıktı beta haftaya çarşamba gidicem doktora biraz büyüsün dedim 6+1 olucak bakalım herşey yolundadır inşallah
İlk bebişi olacak arkadaşlar bolca dinlenin keyfini çıkarın 14 kilo kaldırıyorum sürekli gün içerisinde kaka derdide var tabi ‍♀️
ayy sana cook kolay gelsinn hosgeldinnn
hadi yaaa tecrübelimisin bu konuda canım benim ilk hamileliğim... Uyku en hassas olduğum noktadır
buna cok guldum:) uyku en hassas oldugun noktandı..canimm gecti artik o gunlert:)
Merhaba kızlar.Ben de bugün gittim doktora. Karından baktı. Rahim duvarı kalınlaşmış kese oluşumu başlamış dedi. Cuma günü çağırdı tekrar. Büyük ihtimalle görürüz dedi. Göremezse vajinal bakacakmış. İnşallah görünürde biraz azalır stres:dua:
gorursunuz insallah

Kizlar nolur yardım edin pazartesi günü keseyi gördük beta hcg 3700 bugün sabah kan verdim değerim 5500 e yükselmiş ama 2 katı artış olmamis çok korkuyorum cokkk bisi diyin nolur
sakin ol lutfen..

Daha erken olmasa alışverişe çıkacağım valla. Sizde de var mı rahatsız etmeye başladı beni pantolonlar hatta eşofmanlar bile. Düğme ve lastik kısımları direk göbek çevreme gelince rahat hissetmiyorum
off ewet karnimi icime cekip giyiyorum pantolonlari:)

Merhaba kızlar :KK200:
Dünden beri hiç yazamadim çok fena boğaz ağrısı ve grip devam ediyor ugrayamadm buralara..
Yeni hamisler hoşgeldiniz herşey çok güzel gider inşallah
Rabbim hepimize hem maddi hem de manevi kolaylıklar versin inşallah :nazar:
Bende de acayip gaz var:halay:büyük çoğunluğun sıkıntısı galiba
Kabiz olanlara iki tavsiyem var geceden suya 2 kayısı koyup sabah için kayısı da yiyin çok iyi geliyo.Bir de zeytinyağı çok iyi geliyo onu yemek size kalmış ister için ben hayatta içemem de zeytini üstüne katip az da nane falan öyle ekmekle banıp yerseniz o da çok faydali:KK49:
Sıkıntısız hamilelik geçirenler çok şükredin başta benm de bi şeyim yoktu çok güzeldi ama 3.4 haftadr feciyim her sabah :kusmuk:çıkarıyorum şimdi bi de grip olunca geniz akıntısıyla daha çok bulandiriyo kesinlikle kıymetini bilin :dua:
Okuyanlara çalışanlara da Allah kolaylık versin :anneadayı:
Bizde 2 hafta sonra gtcez bakalm inşallah herşey yolunda gider:emir_bebek:
Hepinizi öpüyorum :KK49:
cok gecmis olsuun
Kizlar sukur keselerim buyumus buun 6+1 im kesenin birinde bebegi ve kalp atisini duyduk digeri icinde dua ediyorum benimle olsun diye darisi saglikla hayirla dogurmaya insallah:KK200::anneadayı:
masallah ikiz miii:) digerini de gorursun insallah

Sat a göre 7+1 im kese 18 mm ama boş endişe ediyorum artık doktor 5 haftalık gözlüyorsun dedi krından bakıyor
Adet dongun kac gun. Ayrica kese boyutu ufaksa yani 5 haftaya uyumluysa 7+1 in onemi yok eger ki 7 haftaya uyumlu olup bos olsaydi endise edebilirdin bence gereksiz stres yapma. Gec dollenme olmustur. İcini ferah tut.

Kızlar isim koyma konusunda sıkıntı yaşayanınız var mı? Daha bir aylık hamileyim şu isim stresini yaşamaktan bebeğime sevinemiyorum illa eşimin annesinin ya da babasının ismi konulcakmış eşime koymak istemediğimi söyledim kendimiz karar verelim diyorum iki isim koyarsak ikinci ismi annesinin veya babasının ismi olacakmış istemiyorum ben ya hergün bunu düşünmekten strese giriyorum :ruh:

Kızlar isim koyma konusunda sıkıntı yaşayanınız var mı? Daha bir aylık hamileyim şu isim stresini yaşamaktan bebeğime sevinemiyorum illa eşimin annesinin ya da babasının ismi konulcakmış eşime koymak istemediğimi söyledim kendimiz karar verelim diyorum iki isim koyarsak ikinci ismi annesinin veya babasının ismi olacakmış istemiyorum ben ya hergün bunu düşünmekten strese giriyorum :ruh:
Eşinizin annesinin babasının adını merak ettim :)
Benim eşimin ailesinde de aynı isimler tekrarlama hastalığı var heralde :KK64:sülalede 5 tane mustafa var (eşimde dahil) sonlarına başka isim takıyorlar başları hep aynı
Dayısının adı ahmet diğer dayısının oğlunun adıda ahmet bilin bakalım oğlumuz olursa eşim oğlunun adını ne koymak istiyor :işsiz:
Yani böyle problemler yaşadık hemde daha hamile kalmadan tartıştık en sonunda şöyle bi karar aldık; kız olursa ben koyucam erkek olursa eşim:skandal:

Benim eşimin ailesinde de aynı isimler tekrarlama hastalığı var heralde :KK64:sülalede 5 tane mustafa var (eşimde dahil) sonlarına başka isim takıyorlar başları hep aynı
Dayısının adı ahmet diğer dayısının oğlunun adıda ahmet bilin bakalım oğlumuz olursa eşim oğlunun adını ne koymak istiyor :işsiz:
Yani böyle problemler yaşadık hemde daha hamile kalmadan tartıştık en sonunda şöyle bi karar aldık; kız olursa ben koyucam erkek olursa eşim:skandal:
Bizde tam tersi anlaştık kız olursa eşim erkek olursa ben bırakıcam :KK48:

Benimde 24 kasim sat :) ama benim ovulasyon 14.gun degil 16 da oldu 2 gun rötarli adet dönemim 30 gun. 7 haftadan önce gitmicem ben alttan muayene fobisi var. Siz gidince yazin arkadaslar pit pit lari duyarsiniz inslh

ben bi cumartesi gidiyimde yazarım tabi, inşallah gözükür. Benim o ay yumurtlama günümde bi sorun olmuştu bn hala ne zaman yumurtladım hiç bilmiyorum hatta yumurtlamadım bu ay diyip duruyodum :)

Bizde daha sevgiliysen karar vermişti erkek olursa vefat etmiş babasının ismiyle sevdiğimiz ismi Ömür Ali kız olursa Diren Nefes istiyoruz ama Nefes ismi konusunda şüphelerim var dalga geçerler diye babası pek istemiyor

Kızım meme ve anne delisi cok nadir baba sakinleştirebiliyor. Annem burada üç gundur ama ancak mutfak isine bakıyor yani yatip dinlenme sansim kizimla yine olamiyor ama bu gunumuzude sukur. Rabbim evlat sevgisini tattirdi bu günlerde gececek. Normalde kizim uysal sakin melek gibidir masallahi var tersi olsa bubkadar kisa aralikta ikinciyi isteyemezdim sanirim ama bu diş olayi cok zorluyor onu haliyle bizede yansiyor.
Valla canım diş olayımı bilmiyorum ama 4 yaşında bir oğlum var nasıl sakin uysal akıllı bir çocuktu tam tersi bişey oldu o kadar aksi sözümü dinlemiyo vurmak nedir bilmezdi vurup tekme atıyo annmede diyorki çocuklara malum olur :KK35::KK35:

Babasını adı ibrahim annesinin adı havva aynı durum eşimin sülalesinde de var birde bu yörede bu durum söz konusu anne baba ismi koyuyorlar hep zaten var o isimler niye bi daha konulsun ki çok saçma

Mustafa mı ahmet mi :rolleyes:

Aslında dinen babasının hakkıymış çocuğa isim koymak :ıslık:
ÇAktırmaaaa:KK75::ıslık::ıslık:

Babasını adı ibrahim annesinin adı havva aynı durum eşimin sülalesinde de var birde bu yörede bu durum söz konusu anne baba ismi koyuyorlar hep zaten var o isimler niye bi daha konulsun ki çok saçma
Aslında isimleride güzelmiş kulağa okusanız ama kimliğe yazdırmasanız kabul eder mi?

Back
X