• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar dayanamadım evin yakınındki hastaneye gittim normalinde suan 7 haftalıgım ama 6 hafta ile uyumlu kese kalp atısı falab izlenmedi carsamba tekrar gel dedi eger kalp atısını embiryoyu göremezsek sağlıksız bir gebeliktir dedi moralim cok bozuk dua edin bebeğim sağlıkla bana tutunsun

bak ya:)

relax canımmm stress enbuyuk dusmanimiz biliyosunn

:)) Allah gonlune gore wersin kiminin korkusu kiminin duası oluyo:))

gozun aydin..ultrason incelemeleri yaklasik sonuc werir hep..cok buyuk bi fark olmadiktn sonra takilmamak gerek
dualarimiz seninle..hayirli hbrlerle gel insallah

ayy sana cook kolay gelsinn hosgeldinnn

buna cok guldum:) uyku en hassas oldugun noktandı..canimm gecti artik o gunlert:)
gorursunuz insallah

sakin ol lutfen..

off ewet karnimi icime cekip giyiyorum pantolonlari:)

cok gecmis olsuun
masallah ikiz miii:) digerini de gorursun insallah
Dr israrla kaybolacagini soylesede minigim her kontrolde buyuyor sukur :)

Hemen telaş yapma canım. Her zaman böyle olması beklenmezmiş. Bir yerde okumustum 6. ve 7. haftadan sonra 3,4 günde bir olabiliyormuş iki katı artış. Hayırlısıyla inşallah sağlık haberlerini alırsın
Ben 5 bafta 3 günlüğüm kese görüldükten sonra 2 katı artmaması soru olurmu

Babasını adı ibrahim annesinin adı havva aynı durum eşimin sülalesinde de var birde bu yörede bu durum söz konusu anne baba ismi koyuyorlar hep zaten var o isimler niye bi daha konulsun ki çok saçma
Valla ben ikna edemedim pes ettim

İnşllah yoktur bir sorun canım :(
Merhaba kızlar dayanamadım evin yakınındki hastaneye gittim normalinde suan 7 haftalıgım ama 6 hafta ile uyumlu kese kalp atısı falab izlenmedi carsamba tekrar gel dedi eger kalp atısını embiryoyu göremezsek sağlıksız bir gebeliktir dedi moralim cok bozuk dua edin bebeğim sağlıkla bana tutunsun

Insallah kötü birşey yoktur şuan beklemekten başka birşey gelmiyor malesef elden ama geç döllenme olmuştur 6 haftalık görünüyorsa. Vajinal mi baktı peki ?

Ben 5 bafta 3 günlüğüm kese görüldükten sonra 2 katı artmaması soru olurmu
Kese göründükten sonra b hcg ye bakılmaya ihtiyaç duyulmaz ki neden seni korkutuyorlar anlamadım... artma olduğu sürece canını sıkma neden böyle şeylere takılıyorsun bebeğin de hissedecek huzursuz olacak lütfen tadını çıkar hamileliğin :KK200:

Insallah kötü birşey yoktur şuan beklemekten başka birşey gelmiyor malesef elden ama geç döllenme olmuştur 6 haftalık görünüyorsa. Vajinal mi baktı peki ?
Evet vajinal baktı olumsuz konusmadı değerlerin falan güzel gecen haftaya göre kesende büyümüş geç döllenme bariz dedi ama içim hic rahat değil

Valla canım diş olayımı bilmiyorum ama 4 yaşında bir oğlum var nasıl sakin uysal akıllı bir çocuktu tam tersi bişey oldu o kadar aksi sözümü dinlemiyo vurmak nedir bilmezdi vurup tekme atıyo annmede diyorki çocuklara malum olur :KK35::KK35:
Ay evet ogrnmeden bir gun once basladi emerken karnima vurup tırnaklamaya yara bere icinde kaldi göbeğim bende malum oldugunu dusunuyorum hic yaptigi sey degil normalde bile gelip durduk yere vuruyor gobegime küt diye :)

Insallah kotu birsey yoktur canim, saglikla kucagina alirsin bebegini

Moralini yüksek tutmaya çalış inşallah herşey yoluna girer dualarım seninle

İnşallah kötü bişey yoktur bol bol dua et canım haftaya inşallah görürsün miniğini:anne:

Ay evet ogrnmeden bir gun once basladi emerken karnima vurup tırnaklamaya yara bere icinde kaldi göbeğim bende malum oldugunu dusunuyorum hic yaptigi sey degil normalde bile gelip durduk yere vuruyor gobegime küt diye :)
Al işte yaa bak bu malum olma işine inandım ben :KK51:

Evet vajinal baktı olumsuz konusmadı değerlerin falan güzel gecen haftaya göre kesende büyümüş geç döllenme bariz dedi ama içim hic rahat değil
Korkma canım Allahın izniyle göreceksin bebeğini bak kesende büyümüş biraz sabır.. herkesin aynı olmuyor biliyorsun bazıları erken görüyor bazıları geç. Dualarım seninle iyi olacak inşallah

Back
X