- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #6.401
Onlar makinenin ayarlari canimKızlar, usm deki ölçmeleri anlıyormusunuz? Crl uzunluğu demek onu anladım ama GN , PWR, FRQ ne rakamlar onun üzerine kafa yoruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar makinenin ayarlari canimKızlar, usm deki ölçmeleri anlıyormusunuz? Crl uzunluğu demek onu anladım ama GN , PWR, FRQ ne rakamlar onun üzerine kafa yoruyorum
Zercan kalıya ben gidiyorumYok daha haftaya pazartesi net belli olur sanirimRabbim hakkimizda hayirlisini versin sen zercan kaliya gidiyordun demi
Kurmizi olmadikca sorun yok diyorlar insalqlah olmaz ben kucuk keseyi hala duymadim bebekte girunmedide merak ettim senin durumu2 sini önce 1 ini sonra duydum canım
Ama bugün sabahtan beri jelle birlikte çamur gibi bir renk geliyor yarın dr a 0
Bende nuriyeye gittim ultrason cihazlari cok iyi bugun ali pekinceye fittim bastira bastira zorla gordu bebegi nerde devam edecegime karar veremedim halaZercan kalıya ben gidiyorum
Eminmisin? Çok komik duruma düştüm şimdiii... Ay neler gelmedi aklıma bir bilsen ... Allah razı olsun senden ya, kurup kurup duruyordumOnlar makinenin ayarlari canim
Bende 4 gündür nerdeyse bulantı yok, öncesi çok vardı ama. Dün ultrasonda olmamış olsam kesin birşey oldu diyecem ama dün gördüm rahatladım. Giderek rahatlıyoruz sanırımYa kızlar bende kasık batması bel ağrısı falan salı gününden itibaren yok. 6. Haftaya girmek üzereyim normal mi, 5. Haftadan itibaren kesiliyor mu ağrılar nolur önde olanlar tecrübeliler bi fikir verin sizde devam ediyor mu?
Ben ilk doğumu gözde akademide sezaryen olarak yaptım hastaneden ve Dr memnunumBende nuriyeye gittim ultrason cihazlari cok iyi bugun ali pekinceye fittim bastira bastira zorla gordu bebegi nerde devam edecegime karar veremedim hala![]()
Evet canım bende de kesilmişti ama iki gündür tekrar başladı bi hafta folik asit atmadım ondan yada az bi lekem geldi ondan tam anlamadımYa kızlar bende kasık batması bel ağrısı falan salı gününden itibaren yok. 6. Haftaya girmek üzereyim normal mi, 5. Haftadan itibaren kesiliyor mu ağrılar nolur önde olanlar tecrübeliler bi fikir verin sizde devam ediyor mu?
Çok korkuyorum ya hiç hissettirmiyo kendisini, 2 gündür kabızlık sorunum da geçti, sanki belirtiler kayboluyoEvet canım bende de kesilmişti ama iki gündür tekrar başladı bi hafta folik asit atmadım ondan yada az bi lekem geldi ondan tam anlamadım
Bebiş geliceği zamanı bilir )) hoşgeldin aramızaİyi geceler kızlar. Ben de hiç düşünmediğim halde 2018e hamile girenlerdenim nasipse 2018 ağustos annesiyim![]()
Korkma diyeceğim ama daha ikindin doktordan gelen ben bile korkuyorum kendimi sıkmaktan her yerim agrıdı dün ama bişey yoktur canım bende 6. Hafta ortası öyleydim sonra çok fena bulantı ile gösterdi kendini arada kesiliyor öyleÇok korkuyorum ya hiç hissettirmiyo kendisini, 2 gündür kabızlık sorunum da geçti, sanki belirtiler kayboluyo![]()
HoşbuldumBebiş geliceği zamanı bilir )) hoşgeldin aramıza
Canım bende 6. Haftaya girmek üzereyim normal canım bebek büyüdükce baska yerlerinde ağrıyor. benim çarşamba kese gözüktü ama kalp atışı için haftaya gidicektim.dün biraz açık kırmızı leke geldi bugün kahveye döndü icim rahat etmedi acile gittim kalp atışı yok yatıs verelim kürtaj için dedi kabul etmeden çıktım moralim bozuldu. sen kalp atışını duymusmuydun.Ya kızlar bende kasık batması bel ağrısı falan salı gününden itibaren yok. 6. Haftaya girmek üzereyim normal mi, 5. Haftadan itibaren kesiliyor mu ağrılar nolur önde olanlar tecrübeliler bi fikir verin sizde devam ediyor mu?
Ay aptala bak sinir oluyorum cat diye tani koyanlara yahu daha 5++ larda kalp atisi yok diye kurtaj diyor boylelerini zamaninda kurtajla almamislar millete sebep oluyorlarCanım bende 6. Haftaya girmek üzereyim normal canım bebek büyüdükce baska yerlerinde ağrıyor. benim çarşamba kese gözüktü ama kalp atışı için haftaya gidicektim.dün biraz açık kırmızı leke geldi bugün kahveye döndü icim rahat etmedi acile gittim kalp atışı yok yatıs verelim kürtaj için dedi kabul etmeden çıktım moralim bozuldu. sen kalp atışını duymusmuydun.
Canım kese gözüktü demişsin o ne aceleci doktor öyle bence gitme o doktora bekle belki geç döllenme oldu. Başka bir doktora görün. Ayrıca benimde lekelenmelerim oldu hatta kalp atışı duyduktan sonra bile kırmızı kanama oldu bir miktar ama çok şükür bebek iyi düşük önleyici fitil kullanıyorum.Canım bende 6. Haftaya girmek üzereyim normal canım bebek büyüdükce baska yerlerinde ağrıyor. benim çarşamba kese gözüktü ama kalp atışı için haftaya gidicektim.dün biraz açık kırmızı leke geldi bugün kahveye döndü icim rahat etmedi acile gittim kalp atışı yok yatıs verelim kürtaj için dedi kabul etmeden çıktım moralim bozuldu. sen kalp atışını duymusmuydun.
Yokcqnim niye komik duruma dusesinEminmisin? Çok komik duruma düştüm şimdiii... Ay neler gelmedi aklıma bir bilsen ... Allah razı olsun senden ya, kurup kurup duruyordum
Benimde kesildi hemen hemen ayniyiz gogus hassasiyeti devam bide sislik isteYa kızlar bende kasık batması bel ağrısı falan salı gününden itibaren yok. 6. Haftaya girmek üzereyim normal mi, 5. Haftadan itibaren kesiliyor mu ağrılar nolur önde olanlar tecrübeliler bi fikir verin sizde devam ediyor mu?