• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende 6. Haftaya girmek üzereyim normal canım bebek büyüdükce baska yerlerinde ağrıyor. benim çarşamba kese gözüktü ama kalp atışı için haftaya gidicektim.dün biraz açık kırmızı leke geldi bugün kahveye döndü icim rahat etmedi acile gittim kalp atışı yok yatıs verelim kürtaj için dedi kabul etmeden çıktım moralim bozuldu. sen kalp atışını duymusmuydun.
Canim hic bozma moralini dengesizin birine denk gelmissin... insallah bebisin cok iyidir ama cok sinir oldum ne merakliymis hemen kurtaja :KK11:

Günaydın kızlar yılın son gününde bebişler iyidir inşallah ve yeni yılda tüm isteyenler bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına alır inşallah. Bizde de herşey yolunda ama akşamdan beri boğazım acıyor ve bi baktım bademcikte beyaz nokta var. Acile gitsemmi bu durumu yaşayan oldumu ne yaptınız yazarsanız sevinirim
Çok geçmiş olsun canım

Offf pazartesi kontrolüm vardı kalp atışını duymaya gidecektim:işsiz:.Pazartesi tatilmiş hastane,:KK43:salıya ertelendi halbuki 1 haftadir pazartesi gününün gelmesini bekliyorum :KK42:

Ay aptala bak sinir oluyorum cat diye tani koyanlara yahu daha 5++ larda kalp atisi yok diye kurtaj diyor boylelerini zamaninda kurtajla almamislar millete sebep oluyorlar
Aynen canım ben Ankara'dayım zübeyde hanım doğum Hastanesi'nde acildeki doktor söyledi ben yatışı kabul etmeyince beklemek mi istiyorsun benim 5+5 ama ultrason da 6+2 gözüküyor dedi

Yok ya benim arkadasima her sey iyi iyi dedi kiz gecesine 7 aylik dogum yapti :KK43: guvememem ona buyuyene kadar ultrason icin nuriye ali devam edecegim sonra aloye gecerim galiba
Valla bilmiyorum zaten ben arasturarak gitmedim tesaduf denk geldi ki ben kolay hamile kalmadim. Uster istemez insan herseyden tedirgin oluyor.

Valla bilmiyorum zaten ben arasturarak gitmedim tesaduf denk geldi ki ben kolay hamile kalmadim. Uster istemez insan herseyden tedirgin oluyor.
Bende senin gibiyim 5 yillik Evlilikte 3. Tup bebekte kavustum sukur Allaha nuriye duygusuz oldugu icin uzaklastirdi beni kalp sesini acarken haber bile vermiyor

Canım bende 6. Haftaya girmek üzereyim normal canım bebek büyüdükce baska yerlerinde ağrıyor. benim çarşamba kese gözüktü ama kalp atışı için haftaya gidicektim.dün biraz açık kırmızı leke geldi bugün kahveye döndü icim rahat etmedi acile gittim kalp atışı yok yatıs verelim kürtaj için dedi kabul etmeden çıktım moralim bozuldu. sen kalp atışını duymusmuydun.
Yok canım salı günü keseyi görmeye gittik, gördük çok şükür kalp atışı için 8 Ocak’ta çağırdı. Mümkün değil bekleyenem. Sende çok iyi yapmışsın 6. Haftaya daha girmeden kalp atışı duyulmadı diye kürtaj yapalım demek nedir bu nasıl doktor.
Benimde kesildi hemen hemen ayniyiz gogus hassasiyeti devam bide sislik iste :KK66:
Benimde sadece göğüs ağrısı devam ediyor, uçları ve kenarları ağrıyor. Ama kasık batması bel ağrısı kabızlık vs hepsi bi anda bitti :( normal mi yoksa devam etmesi hissettirmesi gerekir miydi bilmiyorum :( çok telaş yapıyorum

K Korkmaz87 basbelasiyim basbelasiyim kızlar merhaba bende malatyalıyım ama şuan malatyada yaşamıyorum. Ama malatyada olsam denizhan denizden başkasına gitmezdim, fikir olması için bir deneyin derim sizede.
Ben tup bebek oncesinde malatyada neredeyse tuum dr lari gezdim isini bilmem ama oda cok laubali ve el hareketleri cok yapiyor yani insan olarak kafama yatan ali pekince onunda yazik ultrasonu cok eski dun baya bastirdi gormek.icin :)

Günaydın güzel anneler Ben de İstanbul Bahçelievler Bakırköy haznedar civarında dktr araştırıyorum yazayım dedim belki bilen vardır :)

Canım kese gözüktü demişsin o ne aceleci doktor öyle bence gitme o doktora bekle belki geç döllenme oldu. Başka bir doktora görün. Ayrıca benimde lekelenmelerim oldu hatta kalp atışı duyduktan sonra bile kırmızı kanama oldu bir miktar ama çok şükür bebek iyi düşük önleyici fitil kullanıyorum.
Canım daha kendime doktor bile bulmamıstım aslında doğum paketi alcaktım kalp atışı olduktan sonra alayım diyordum ilk kez gecen bi doktora gittim oda keseyi gördü haftaya yine gel demişti leke gelince düşük önleyici verir diye acile gitmiştim

Back
X