• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim hic bozma moralini dengesizin birine denk gelmissin... insallah bebisin cok iyidir ama cok sinir oldum ne merakliymis hemen kurtaja :KK11:
Aynen kabul eden birisi olsa hemen yatırıp yapacaklar kürtajı ilac filan vercekmisinoz dedim gelen lekelenmeler için senin sorunun o degil kalp atısşı yok dedi gıcık herif

Yok canım salı günü keseyi görmeye gittik, gördük çok şükür kalp atışı için 8 Ocak’ta çağırdı. Mümkün değil bekleyenem. Sende çok iyi yapmışsın 6. Haftaya daha girmeden kalp atışı duyulmadı diye kürtaj yapalım demek nedir bu nasıl doktor.
Haklısın benimde çarşamba gözüktü kese haftaya gel demişti.normalde bugün 5+6 haftalık onlarin ultrason cihazı 6+3 filan gösterdi kalp atışı yok diye kürtaj dediler iste beklicem hayırlısı olsun

Günaydın arkadaşlar
Dün oğlumu ananesine bırakıp eşimle baya gezdik alışveriş sinema akşama kadar yürüdüm eve gelince biraz kanamam oldu ama Ankara’da nöbetçi kadın doğumcusu olan hiç bir özel hastane bulamadım gidecek devlete gitmek istemedim sabah biraz daha koyu geldi yatamıyorum da oğlumla eşiminde finalleri var okula gitti mecburen eczaneden progestan yada crinone jel alıp kullansammı bana bi akıl verin bu durumu yaşayan arkadaşlar :(

Mide bulantıları için yaş zencefil deniycem midem kaldırırsa
İnşallah faydasını görürümde size de yazarm

Valla ne yalan söyleyeyim canım bende erkek gibi hissediyorum, Allah hayırlısını versin inşallah sağlıklı sıhhatli olsun yavrum kız erkek farketmez :)

Gittim canım bütün kan değerlerime bakıldı çok şükür iyi herşey biraz kansızlık var ilaç verdi. Beta da maşallah iyi yükselmiş :) 3+5 de 155’di 4+2 de 1260’a yükseldi 4 günde şükürler olsun :)
canım kan ilacı kullanabiliyo muyuz bu aylarda benim de düşük baya

Günaydın arkadaşlar
Dün oğlumu ananesine bırakıp eşimle baya gezdik alışveriş sinema akşama kadar yürüdüm eve gelince biraz kanamam oldu ama Ankara’da nöbetçi kadın doğumcusu olan hiç bir özel hastane bulamadım gidecek devlete gitmek istemedim sabah biraz daha koyu geldi yatamıyorum da oğlumla eşiminde finalleri var okula gitti mecburen eczaneden progestan yada crinone jel alıp kullansammı bana bi akıl verin bu durumu yaşayan arkadaşlar :KK43:
Bende dün aynısını yasadım canım Zübeyde hanıma gittim ilac verirlerse diye bide haftasonuna geldi ya ordaki doktor kalp atışı yok diye yatış dedi niye dedim kürtaj için dedi ilac vermicekmisiniz dedim senin sorunun o degil kalp atışı yok diye de ekledi kabul etmedım bende hayırlısı bekliyeceğim artık ama sanki koruda kadın doğum uzmanı oluyor diye duydum

Arkadaşlar bu dönemde eşinizle aranız nasıl biz çok kötütüz en çok ilgi beklediğim zamanda sürekli tartışıyoruz sürekli ağlıyorum napacağımı şaşırdım. Tartışmalarımız benim gel gitlerim yüzündenmiş. Daha ne hormonu etkileyecek şimdiden seni psikolojik bu davranışların diyor. Karık bölgemde şişkinlik var tüm pantolonlarımda dar geliyor. Hamile taytı almak istedim demediğini bırakmadı
Degil canim hormonel. Ben kizimda esime dunyayi dar ettim ilk uc ay. Esim hala der evliligimizin en kotu donemiydi diye. Ama son alti ay ki halini gorunce hep hamile ol istedim diyor. Gececek malesrf farkinda olmadan geriliyoruz inisli cikisli bir donemdeyiz kolay degil bir can buluyor bedenimizde ama erkeklerin bunu anlakasi zor sen yinede biraz duygularina gem vurmaya bak bir aya toparlanirsin.

Bende dün aynısını yasadım canım Zübeyde hanıma gittim ilac verirlerse diye bide haftasonuna geldi ya ordaki doktor kalp atışı yok diye yatış dedi niye dedim kürtaj için dedi ilac vermicekmisiniz dedim senin sorunun o degil kalp atışı yok diye de ekledi kabul etmedım bende hayırlısı bekliyeceğim artık ama sanki koruda kadın doğum uzmanı oluyor diye duydum
Bende oyüzden devlete gitmek istemiyorum daha da moral bozucaklar stres yaptıracaklar şuanda kalp atışı görünmemesi normal allahım yarabbim ya Yok canım hiç bi hastanede yok şuanda yılbaşı tatili olduğu için çoğu özel hastaneyi aradım

Kızlar cinsiyet tahmin edebilenler bide benimkine bakarmıaınız nasıl meraklıyım anlatamam

Eklentiler

• 20171218_113530.webp
    20171218_113530.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 87
canım kan ilacı kullanabiliyo muyuz bu aylarda benim de düşük baya
Canım aile hekimi yazmıştı kan ilacı 1 hafta kullandım ama sonra birçok yerde ilk 3 ay kullanmamak gerekiyor falan yazmış. Doktoruma da soramadım bıraktım. 9 ocakta randevum var ozaman sorcam.

Degil canim hormonel. Ben kizimda esime dunyayi dar ettim ilk uc ay. Esim hala der evliligimizin en kotu donemiydi diye. Ama son alti ay ki halini gorunce hep hamile ol istedim diyor. Gececek malesrf farkinda olmadan geriliyoruz inisli cikisli bir donemdeyiz kolay degil bir can buluyor bedenimizde ama erkeklerin bunu anlakasi zor sen yinede biraz duygularina gem vurmaya bak bir aya toparlanirsin.
Çok teşekkür ederim canım cevabın için bugün daha iyiyim

Bende oyüzden devlete gitmek istemiyorum daha da moral bozucaklar stres yaptıracaklar şuanda kalp atışı görünmemesi normal allahım yarabbim ya Yok canım hiç bi hastanede yok şuanda yılbaşı tatili olduğu için çoğu özel hastaneyi aradım
Devlette muayene bile cok kötü yat şuraya altını soyun üstten bakmıcakmısınız dedim çok ki küçük öyle gözükmez deyip düz sedyede alttan baktı Allah düşürmesin hastayı düşünen az gerçekten

Back
X