• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bende Allah kucağıma almayı nasip ederse 2. Çocuğuma hamileyim. Bundan önce bir düşüğüm olduğu için bende hep bir stres halindeyim,ay iyisidir kalbi atıyormudur fln. Benimde mide bulantım vs. olmadı 1 hafta kadar oldu bitti doktorum sorun yok şanslısın kıymetini bil ve bu fikirlerinden uzaklaş diyor herseferinde. Her kadında %15 düşük riski var diyor. Allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşl. Ben şuan Antalya'da oturuyorum fakat daha önce Bahçelievler istanbuldaydım. Doktor soran bir arkadaş olmuş medicana Bahçelievler'de düzgün Korkmaz var eski doktorum iyidir bir görüş istersen.

Merhaba arkadaşlar bende Allah kucağıma almayı nasip ederse 2. Çocuğuma hamileyim. Bundan önce bir düşüğüm olduğu için bende hep bir stres halindeyim,ay iyisidir kalbi atıyormudur fln. Benimde mide bulantım vs. olmadı 1 hafta kadar oldu bitti doktorum sorun yok şanslısın kıymetini bil ve bu fikirlerinden uzaklaş diyor herseferinde. Her kadında %15 düşük riski var diyor. Allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşl. Ben şuan Antalya'da oturuyorum fakat daha önce Bahçelievler istanbuldaydım. Doktor soran bir arkadaş olmuş medicana Bahçelievler'de düzgün Korkmaz var eski doktorum iyidir bir görüş istersen.
Ben sormuştum teşekkür ederim araştırıcam muhakkak sizlerde sağlıkla kucağınıza alın meleğinizi inşllah

Günaydın kızlar yılın son gününde bebişler iyidir inşallah ve yeni yılda tüm isteyenler bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına alır inşallah. Bizde de herşey yolunda ama akşamdan beri boğazım acıyor ve bi baktım bademcikte beyaz nokta var. Acile gitsemmi bu durumu yaşayan oldumu ne yaptınız yazarsanız sevinirim
Canim oncelikle cok gecmis olsun.ben gecen hafta yasadim bu durumu once aile hekimine gttim ama bnm yapabilcgim birsey yok boğazın cok kotu dedi kbb ye sevk etti.kbb de penisilin igne verdi.tabi dogum doktorumun izniyle igneleri kullandik.eger vucutta enfeksiyon varsa bunu bian evvel tedavi etmek gerekmis.ben baya kotu hasta oldum ama yattim hep..umarim senin benim kadar agir gecmez.sana tavsiyem kbb uzmanina git yutkunman zorlastiysa.hamile oldugunu soyle ve uzmanin verdigi ilaclari dogum doktoruna danismadan kullnmaya baslama.ben simdi cok sukur iyiyim gecti.tedavini ihmal etme.

Merhaba arkadaşlar bendede bu sabah pembe lekelenme ler oldu progestan vajinal jel kullanıyorum zaten hafta sonu olduğu için doktorumda yok tedirgin oldum umarım kötü bişey cikmaz
Canim pembe leke bende de oldu 2 hafta önce ama doktor kesede vs hicbiryerde kanama goremedi.tehlikede goremedi.birseyde vermedi ertesi gun gecti.neden oldu bilmiyorum adet döngun olabilir mi?benim adet zamanimdi hafifte kasiklarim agriyordu o gun.

Canim pembe leke bende de oldu 2 hafta önce ama doktor kesede vs hicbiryerde kanama goremedi.tehlikede goremedi.birseyde vermedi ertesi gun gecti.neden oldu bilmiyorum adet döngun olabilir mi?benim adet zamanimdi hafifte kasiklarim agriyordu o gun.
Yok canım adet döngüm deil yorgunluk felanda olmadı sabah uyandığımda çok az peceteye geldi progestan zaten kullanıyodum devam etmiyo suan ama insanın aklında takilmiyo değil yani

Slm arkadaşlar
Ben de 6.haftanın içindeyim. 2.çocuğum inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağıma almayı büyümeyi nasip etsin.

Ben sağlık konusunda çok ciddi sorunlar yaşadığım için çok arastirmaciyim .3 sene önce lenfoma tedavisi gördüm .kemoterapi reddettim çocuğuma ve bana bakacak kimse olmadığı için. Ve ilerde yeniden bebek sahibi olmak isterim diye..geçen sene Mart ayında doktorum artık hiç kanserli hücren yok ama sağlıklı beslenmeye ve takviye devam demişti. Yazın ikinci evliligimi yaptım. Eşimin ilk evliliği ve çocuk sahibi olmayı çok istiyordu. Oğlum da kardes istiyordu hazır mıyım diye sordum doktorum bekle dedi .Ama gebe kalabilecegini sanmıyorum kalamazsan tedaviye başlarız dedi.Ve çok şükür Rabbim aratmadı kaldım.

Hayatta mucize çok arkadaşlar görebilene.

Düşük tehlikesi kanama konusunda da çok stres yapmayın. Bol su için dinlenin. Benim ilk çocuğumda oluk oluk kan aktı bacaklarimdan. Doktor kesin gitti bebek dedi.bağlanma sabaha kürtaj a alicam seni dedi yatış verdi.ve ben o gün öğlen kalp atışını duydum. Şimdi manyak bir böcek gelip gidip Karnımı seviyor teşekkür ederim annecim babacım kardes için diye

Düşse benim sıpam düşerdi. Progestan kullanın kanama varsa fitil olarak ya da oral olarak.ve ayaklarınızı uzatın yatın. Bırakın dünya yansın. Hicbirsey evlatlarinizdan ve sizden önemli değil

Ben de daha bu böceğimin kalp atislarini duymadım ama dua ediyorum inşallah hersey yolundadir
ne kadar zor stressli günler atlatmışsınız..Allah tekrarini gostermesin..okurken çok etkilendim gozlerim doldu ah bu hamişlik:) hoşgeldiniz

Eşim isyanlarda hep yatıyomusum
Haftaıcı sabah 6 aksam 6 işteyim zaten
Ben de memnun değilim mide bulantılarından ama napim :(

Okuduğum yasin-i şerif, Meryem suresi
100 rabbi hebli minessalihin
100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
3 ihlas 1 Elif lam mim 1 fatiha 1 Felak ve 1 nasıl süreleri ☺Kimin kabul olunmasını istediği ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah
Amin canim. Ecmain olsun inşallah

6.haftada olan arkadaşlar bulanti varmi. Bende asiri halsizlik var. Birde sol göğsümde hafif sizilar. Sizler nasilsiniz

Kızlar sonunda özel hastanede nöbetçi bir doktor buldum keseyi yolk kesesini ve minicik embriyoyu gösterdi sıkıntı yokmuş kanama alanı görünmüyo ama önlem adına proluton depot yaptırdı 1 tane şimdilik iyiyiz :)
Canım hangi özel hastanede buldun doktoru
Kızlar sonunda özel hastanede nöbetçi bir doktor buldum keseyi yolk kesesini ve minicik embriyoyu gösterdi sıkıntı yokmuş kanama alanı görünmüyo ama önlem adına proluton depot yaptırdı 1 tane şimdilik iyiyiz :)
Geçmiş olsun canım hangi özel hastanede buldun doktoru merak ettim.

Back
X