- 9 Aralık 2017
- 389
- 393
- 53
- 31
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #7.681
Kızlar nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol mide bulantılı yorgun halsiz geçiyor. Sende durumlar nasıl canımKızlar nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz ❤
İyiyim canım bi sıkıntı yok çok şükür.Canım burada insanlar mutluluklarını paylaştıkları gibi,üzüntülerini de paylaşıyorlar.Bu onların en doğal hakkı bi şey diyemeyiz. Ben bazı olayları okuyunca çok etkileniyorum"açaba bende mi öyle olucam?Acaba bebeğim iyi mi?Kesin bir şey oldu"gibi saçma düşüncelere kapılıyorum.O yüzden biraz uzaklaşmaya karar verdim.Onur_hira_ela canım nerelerdesin sen baya oldu görünmüyorsun merak ettim seni. Bir sıkıntı yoktur inşallah?
Aç tok farketmiyor canım benim açken herhangi bir kokuda bulanıyor tokkende yediğime pişman oluyorum az az ama sık ye çok yiyince de rahatsız oluyor gaz sorunu bendede varKızlarrr bulantım yrmrkten sonra çok oluyo yemek yiyemez oldum böyle mi olur yahu hetkes açkrn bulanıyo diyo![]()
Hayırlı akşamlar ben acken tokken cok yiyimce az yiyince hep bulaniyor malesef nasil iş anlamadim ilki böyle degildi sabah kalkinca olurdu şuan midemde koca bir top var gibi ağir sinir bozucu bir bulatıKızlarrr bulantım yrmrkten sonra çok oluyo yemek yiyemez oldum böyle mi olur yahu hetkes açkrn bulanıyo diyo![]()
Canim kiz gibi geldi bana bebek xok ortaya yakn ama plasenta sagda gibiEki Görüntüle 2089882 Eki Görüntüle 2089882 kızlarr bende tahmin istiyorum bebişime
Aynen bende öyleyim çok sık girmiyorum artık, girince senin de girmediğini farkettim merak ettim. Bende olumsuz yazılanlardan aşırı derecede etkileniyorum elimde değil, tabi yaşadıkları olumsuzlukları yazanların da en doğal hakkı burada paylaşmak ama ben okuyunca ister istemez kafaya çok takıyorumİyiyim canım bi sıkıntı yok çok şükür.Canım burada insanlar mutluluklarını paylaştıkları gibi,üzüntülerini de paylaşıyorlar.Bu onların en doğal hakkı bi şey diyemeyiz. Ben bazı olayları okuyunca çok etkileniyorum"açaba bende mi öyle olucam?Acaba bebeğim iyi mi?Kesin bir şey oldu"gibi saçma düşüncelere kapılıyorum.O yüzden biraz uzaklaşmaya karar verdim.
Çok tşk ederim senşn yorumun için akşamdan bu yana foto yüklemeye çalıştımCanim kiz gibi geldi bana bebek xok ortaya yakn ama plasenta sagda gibi
kız inşallahEvet canım bencede.En azından 3 aylık olsun ondan sonra ara ara girerim yineAynen bende öyleyim çok sık girmiyorum artık, girince senin de girmediğini farkettim merak ettim. Bende olumsuz yazılanlardan aşırı derecede etkileniyorum elimde değil, tabi yaşadıkları olumsuzlukları yazanların da en doğal hakkı burada paylaşmak ama ben okuyunca ister istemez kafaya çok takıyorumoyüzden bir süre uzak kalmak en iyisi
Ay canım bulantıya eyw. Der oldum dediğin gibi göğsümde de bi ağru oluyo bazan dayanamıycam sanıyorun (iman tahtasında) ben gazdan diye düşünüyorum ama korkmayaada başladım. Zaten panik atak var.Hayırlı akşamlar ben acken tokken cok yiyimce az yiyince hep bulaniyor malesef nasil iş anlamadim ilki böyle degildi sabah kalkinca olurdu şuan midemde koca bir top var gibi ağir sinir bozucu bir bulatıve sürekli bir gaz sorunu kaburgalarima kadar gaz baloncuğu oluyorum ağrisi cabasi
Hayirli evlat olsun insallah canimÇok tşk ederim senşn yorumun için akşamdan bu yana foto yüklemeye çalıştımkız inşallah
Ayaklarım iki dakika üşüsün bitiyorum gazdan ağrıdan . Memlekete geldim sobali ev soba olmasa ısınıp bu gazdan kurtulamadim heralde benAy canım bulantıya eyw. Der oldum dediğin gibi göğsümde de bi ağru oluyo bazan dayanamıycam sanıyorun (iman tahtasında) ben gazdan diye düşünüyorum ama korkmayaada başladım. Zaten panik atak var.(
Bende aynıyım kızlar birde yanma ekşime de varki şuan çok kötüyümAyaklarım iki dakika üşüsün bitiyorum gazdan ağrıdan . Memlekete geldim sobali ev soba olmasa ısınıp bu gazdan kurtulamadim heralde ben
Bizler buradayiz canim takipteyiz :)Sayı iyice azaldı kızlar herkea başka yerlere gidiyor gitmeyen arkadaşlarda bebişlerini kaybettiler kimse kalmadı
Bendede oluyor canim hafiften yemekten sonra. Uzaniyorum bulaşiklari sonra hallediyorum birde ben inanilmaz halsizimKızlarrr bulantım yrmrkten sonra çok oluyo yemek yiyemez oldum böyle mi olur yahu hetkes açkrn bulanıyo diyo![]()
Bizler buradayiz canim takipteyiz :)
Canim kiz gibi geldi bana bebek xok ortaya yakn ama plasenta sagda gibi