- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #7.821
Hayırlı olsunnn çokyeni galibaHenüz görmedim canım gidip kan testi yaptırdım 415 çıktı iki hafta sonra gel dedi cuma gideceğim inşallah sen gördün mü kalp atışını duydun mu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunnn çokyeni galibaHenüz görmedim canım gidip kan testi yaptırdım 415 çıktı iki hafta sonra gel dedi cuma gideceğim inşallah sen gördün mü kalp atışını duydun mu:)
Hamilelik öncesi maalesef sigara kullanıyordum.Fakat şüphelerim oluşmaya başladığında içmeyi bıraktım içim el vermedi.Kınamak istemiyorum ama aklım almıyor ben ona zarar gelcek diye aklım çıkarken içinde can taşıyan bir hamilenin sigara içmesini kabullenemiyorum..Sigara sorunu olan arkadaşlar bir okuyun, belki bir faydası olur, ekşisözlükten
anne adayı hamileyken içtiği bir dal sigara bebeğin 4 sigara içmesine karşılık geliyormuş.
doğduğunda yanında içilen tek dal sigarada 2 sigara etkisi yaratıyormuş yavrucağızda.
ve hamileyken sigara içen kadınların çocukları doğduğunda emmeyi reddetmesi anne sütünün içine karışan nikotinin tadından dolayıymış.
Hamileyken sigara içen kadınların bebeklerinin ilk 3 ayda diğerlerine oranla daha huysuz daha ağlak olmasının sebebide çektikleri nikotin eksikliğinden oluyormuş genelde.yani yeni doğan bebek nikotin bağımlısı olarak doğuyormuş.
Sırf merağımdan soruyorum ne için her gün iğne oluyosunuz?Bende yapıyorum Her gun. Sürekli yapıldığı için artık iyice hassaslasmistir. Benimde acıyor artık sıkma canını normaldir sinire falan gelmiştir. Sen neden yapıyorsun igne
Canım benim üzülme yarın iyi bir dr bul ve git benim 2. Gebeliğim 7. Haftada duyulur kalp atışı dediler 7+4 gittim ve dutdum sen tam kaç haftalıksın hemen panik yapmaKızlar merhaba, geçen perşembe bebeğin kalp atışını duymak için doktora gittim, maalesef kalp atışını duyamadikdoktor alttan da muayene etti ama duymadık. Pazartesi günü başka bir doktora da gorunmeni istiyorum, ama yinede seni sevindirmek istemiyorum dedi. Hastaneden hıçkıra hıçkıra ağlayarak nasıl çıktım bilmiyorum. Doktor da sakinleştirmeye çalıştı, eşimde ama daha yeni toparladım. Tabi hepsi allahtan, bize düşen simdi dua ve sabır. İlk gebeligimdi, ondan biraz fazla etkiledi. Rabbim hayırlısı nı nasip eylesin. İnşallah sizler saglikla bebeginizi kucaginiza alırsınız. Pazartesi son durumu yazarım yine. Dualarinizi eksik etmeyin bizden, %1 de olsa umudumu kaybetmedim,ama olumsuz sonuç da olsa artik kabulenmekten başka yapacak bir seyim yok.
Korkma iğneyi vururken yamuk tutmussun ve şişlik olmus kolonyalı pamuk ile ovala dağıkıcaktır arada bendede oluyordu ipneyi yaparken etini iki parmagının arasında sık dik bi şekilde yap iğnenin ucu yan olmasın dik vur morarma dahi olmuyor gecmiş olsunAnnisler mrb.Ben clexan igne yapıyorum her gün,göbekten.Bugun baktım iğne yerim şişmiş çok sert dokunamiyorum bile bastırınca ağrıyor ve dediğim gibi sert.Doktora mi gitsem yaa offfacaba iğne birikti dağılmadı mi yoksa normal mi
bu iğneden yapanlar bi yardimci olursanız sevinirim
![]()
İnşallah yolunda gider içini ferah tutmaya çalış herşey allahtan sonuçta. Tabi lafla peynir gemisi yürümüuo biliyorum insan ister istemez bazen bazı şeylere takılabiliyo malesef. Özellikle burada yazılan olumsuz şeyler benimde moralimi bozmadı değil o yüzden karar aldım bu başlık dışında bu forumda hiçbirşeyi okumayacağım sana da tavsiye ederim. Doğum günün sana şans getirsin mutlu haberler al inşallahBen bursadayim canım. Kimbilir belkide cinsiyetlerde tutar :) ben pek evhamliyım sorma çok üzüyorum kendimi. Doktorumda kalp atışı dinlettigi gün hersey yolunda demişti ama burada bazen okuduklarım canımı sikabiliyor. Ne zaman sonraki kontrolün benim 18 ocakta olsun dedi doktorum. Tam da dogum günüme denk geliyor :) inşallah hersey yolunda giderde en güzel hediyeyi almış olurum

Haklısın canım kolay gelsin ben kendi kendime kuruntu yapıyorum işte. Dilerim hepimizin mümkün olduğu kadar sıkıntısız geçer bu zamanlarıAllah yardımcınız olsun tüpbebekle hamile kalan arkadaşlar iyiki yok bulantın kocam çocuğum evim herşey kokuyor parfümler bile deli ediyor inanki benimde olmasa ne vardıııı![]()
Canım ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Ve bu şekilde hamile kalan her kadına bu igne veriliyör. Bubigne kan sulandırıcı igne. Plesanta ile bebek arasında bir pihti oluşursa şayet bebek ölüyor. Bir çok kadın pıhtılaşma sorununu yasayabiliyor. Bende boyle bir pihtilasma sorunu yoktur belkide ama en ufak ihtimali ortadan kaldirmak adina oluyoruz.Bizler hassas ve zor bir gebelik elde ettiğimiz için her ihtimale karşılık bu iğneyi vuruyoruz.Sırf merağımdan soruyorum ne için her gün iğne oluyosunuz?
Su anda 7+5 günlük. Dr a gittiğimde 7. Haftanın başıydı. Hayirlisi olsun İnşallah. Hala küçük de olsa umudum var bakalim.Canım benim üzülme yarın iyi bir dr bul ve git benim 2. Gebeliğim 7. Haftada duyulur kalp atışı dediler 7+4 gittim ve dutdum sen tam kaç haftalıksın hemen panik yapma
canım seni çok iyi anlıyorum 3 kere yaşadım bu duyguyu embriyo var kalp atışı yok sanırım pazartesi duyabilirsin gibime de geliyor 8 haftan dolmamis henüz hen üzülme inşallah duyarsın acele etme bence kanaman falanda yoksa yarin duyamasanda 1 hafta daha belleKızlar merhaba, geçen perşembe bebeğin kalp atışını duymak için doktora gittim, maalesef kalp atışını duyamadikdoktor alttan da muayene etti ama duymadık. Pazartesi günü başka bir doktora da gorunmeni istiyorum, ama yinede seni sevindirmek istemiyorum dedi. Hastaneden hıçkıra hıçkıra ağlayarak nasıl çıktım bilmiyorum. Doktor da sakinleştirmeye çalıştı, eşimde ama daha yeni toparladım. Tabi hepsi allahtan, bize düşen simdi dua ve sabır. İlk gebeligimdi, ondan biraz fazla etkiledi. Rabbim hayırlısı nı nasip eylesin. İnşallah sizler saglikla bebeginizi kucaginiza alırsınız. Pazartesi son durumu yazarım yine. Dualarinizi eksik etmeyin bizden, %1 de olsa umudumu kaybetmedim,ama olumsuz sonuç da olsa artik kabulenmekten başka yapacak bir seyim yok.
Üzülme o Zaman benim 4 gün küçük çıktı usgde belki seninde oyleyse normal olabilir duymamanSu anda 7+5 günlük. Dr a gittiğimde 7. Haftanın başıydı. Hayirlisi olsun İnşallah. Hala küçük de olsa umudum var bakalim.
Benim arkadasim 8.haftada duydu şu anda çok tatlı bir oğlu varSu anda 7+5 günlük. Dr a gittiğimde 7. Haftanın başıydı. Hayirlisi olsun İnşallah. Hala küçük de olsa umudum var bakalim.
Çok teşekkürler canım doktora gittim oda normal dedi zaten.Ben varım inohep kullanıyorum dediğin gibi bende de ayni şekilde oluyor sert beze gibi toplanıyor hatta morarıyor korkma bunlar normal
Kaçınılmaz yanı,, iğneyi dik şekilde ve elinle deri altına yapmak gerekiyor benim 2. Hamileliğim ilkte de ayni oldu şimdide 9 ay idare edicez artık allah yardımcın olsun canim seninde
Kan pihtilasmasi var malesef canmBende yapıyorum Her gun. Sürekli yapıldığı için artık iyice hassaslasmistir. Benimde acıyor artık sıkma canını normaldir sinire falan gelmiştir. Sen neden yapıyorsun igne
Teşekkür ederim deneyecegimKorkma iğneyi vururken yamuk tutmussun ve şişlik olmus kolonyalı pamuk ile ovala dağıkıcaktır arada bendede oluyordu ipneyi yaparken etini iki parmagının arasında sık dik bi şekilde yap iğnenin ucu yan olmasın dik vur morarma dahi olmuyor gecmiş olsun
Gecmis olsun dr kime gittin merak ettim?Kızlar Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah... Ben ve miniğim iyiyiz çok şükür bin şükür... Bu progestan verdi günde 3 kez almamı söyledi ve sürekli yatış... Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın ben bulantıya razıyım
Dayanagi neymis kizimda gittigim 4-5 dr da keyif senin nasil yatmak istiyorsan yat zaten ilerleyen aylarda icerdeki belirleyecek yatis seklini rahatsiz olirsa sana belli edecek ister istemez pozisyon degiseceksin diye. Ben sakincasi olduğunu dusunmuyorum. Kese oyle guvenli ve koruyucu ki yuz ustu yattiniz diye ne bebegi ezersiniz nede keseye zarar verirsiniz.Bana doktorum onu söyledi yüz üstü yatma dedi kendi dedi ben sormamistim. Öğrenmiş oldum hic yatmiyorum simdi
Keyfine bak ilerleyen gunlerde zaten istesende yatamayacaksin nasil rahat uyuyorsan oyle uyu endiselenme uyuma sekliyle bebege zarar veremezsin.Bana kimse öyle bişey demedi ben başka türlü uyuyamıyorum ki karnım büyüyene kadar yüz üstü yatsam nolur ki? Sonuçta içerdekinin yön duygusu falan yok henüz
Ben o arkadaşın tüp bebek ile hamile kaldığını bilmiyordum yani daha öncesinde tanıyordum onu.Canım ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Ve bu şekilde hamile kalan her kadına bu igne veriliyör. Bubigne kan sulandırıcı igne. Plesanta ile bebek arasında bir pihti oluşursa şayet bebek ölüyor. Bir çok kadın pıhtılaşma sorununu yasayabiliyor. Bende boyle bir pihtilasma sorunu yoktur belkide ama en ufak ihtimali ortadan kaldirmak adina oluyoruz.Bizler hassas ve zor bir gebelik elde ettiğimiz için her ihtimale karşılık bu iğneyi vuruyoruz.