• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kan pıhtılaşması var sanırım?
Bu nasıl öğreniliyor arkadaşlar? Yani vakti geldiğinde dr istiyor mu tahlili? Eğer varsa önlemini almak gerek Allah korusun ciddi bir durum çünkü.
Normal yolla gebeliklerde istenmiyor diye biliyorum canım.

Ya bende de o duygu başladı sanki bundan sonra hayat hep bulantılar la geçicek. Çok açım ama hiç birşey yiyemiyorum. Yiyince kötü oluyorum yemeyince daha da kötü oluyorum. Gece bile uykumdan uyanıyorum kusmak için:kusmuk:
Benim bulantılarım olmuyor ama iştahsızlık sorunu çok yaşıyorum

Kitap okuyanınız var mı arkadaşlar gebelik ve/veya çocuk bakımıyla ilgili? İlk bebeğim olacak heyecanlıyım biraz, okuyup bilgilenmek istiyorum :anneadayı: Tavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mı acaba?
Tracy Hogg un kitapları çok iyi olduğunu duydum. Bebek hemşiresi kendisi alanında çok uzman.

Kızlar karın çatlakları için herhangi bir önlem alsak erkenden faydası olur mu ? Var mı bildiğiniz bir krem ?

Kızlar karın çatlakları için herhangi bir önlem alsak erkenden faydası olur mu ? Var mı bildiğiniz bir krem ?
Güzel bir konu açtın bende bunu araştırıyorum şuanda Hindistan cevizi yağı kullanıyorum zaten normaldede kullanıyordum ama şimdi karın bölgesine daha ağırlık verdim vazelin iyi diyorlar ama oda bebeğe zararlı olabilirmiş

Bende araştırdım ama sadece bol su içmek ve masaj iyiymiş eğer annede kızkardeste varsa kaçınılmazmış :( açıkcası doktora sormadan da kullanmak istemiyorum. Sizin ilk gebelik mi ?

Bende araştırdım ama sadece bol su içmek ve masaj iyiymiş eğer annede kızkardeste varsa kaçınılmazmış :KK43: açıkcası doktora sormadan da kullanmak istemiyorum. Sizin ilk gebelik mi ?
Benim 2. Ama oğlum da hiç kilo almadım 17 yaşındaydım şimdi yaş 28 kilo alma kapasitemde var yoksa oğlumda hiç biryerimde bir çizik yok genelde insanlar Doğum yaptığıma inanmazdı şimdi böyle olur umarım

inşallah hamileliğiniz yine öyle geçer benim ilk gebelik oldugu için yaş da 27 biraz pirpirikli oldum :)

Evet canım 2. Bebiş seninde mi. Allaha şükürler olsun gördüm tık tıkları da duydum :KK200: darısı görmeyip de duymayanların başına inşallah
Evet canım kızım var bir tane :) 2. Melek de sürpriz oldu.. aminnnn duymayan herkesin başına içinde bana:anneadayı: bakalım nelerle karşılaşacağınız o_O

Bende araştırdım ama sadece bol su içmek ve masaj iyiymiş eğer annede kızkardeste varsa kaçınılmazmış :KK43: açıkcası doktora sormadan da kullanmak istemiyorum. Sizin ilk gebelik mi ?
Tatlım mrb ben bebek yağı kullanıyorum ilk bebeğimde kullandım bi çatlak yok karın bölgemde son aylara yakın bacaklarıma sürmedim işte oralar çatladı çok pişman oldum şimdiden de başladım bu bebeğimde önerim kullanmalısın suyla falan olacak iş değil son aylarda acayip kaşıntı oluyor karında ve çatlamak istiyor haliyle çatlağı bişey kullanmayaıp da olmayan çok nadir

Tatlım mrb ben bebek yağı kullanıyorum ilk bebeğimde kullandım bi çatlak yok karın bölgemde son aylara yakın bacaklarıma sürmedim işte oralar çatladı çok pişman oldum şimdiden de başladım bu bebeğimde önerim kullanmalısın suyla falan olacak iş değil son aylarda acayip kaşıntı oluyor karında ve çatlamak istiyor haliyle çatlağı bişey kullanmayaıp da olmayan çok nadir
Bide ben birşey sorucam benim şimdiden kaşınıyor karnım bu normalmi bu kadar erken başlarmı

Canım mahşallahh miniğimize emin ol dinletmemesi en güzeli bebeğinin sağlığı için. Maşallah sağlıkla büyüyosunuz. Sayende erkenden test yapıp gebeliğimi öğrenmiştim hatırlarsan:) bizde 6+1olduk
Vardır tabi doktorun bir bildiği bende çok üstelemedim canım zaten deraylı ultrasonda dinletiyorlarmış. Hatırlamaz mıyım ayrıca seni :) kabızlıktan yola çıktıl test yapmaya itmiştim seni :KK48: maşallah baya ilerlemiş ne güzel :) zaman çabuk geçiyor
Canım ben yakın arkadaşımın tavsiyesiyle lierac krem aldım daha başlamadım kullanmaya, arkadaşım çok memnundu sıfır çatlakla tamamladı gebeliğini

Bide ben birşey sorucam benim şimdiden kaşınıyor karnım bu normalmi bu kadar erken başlarmı
Bu kez benimde şimdiden başladı kaşınmaya yoksa 3. Ayda başlamıştım ilk bebişte bunda kaşıntıdan dolayı çatlar diye hemen başladım bebek yağı veya badem yağına başlayabilirsin zararı olmaz bence sonuçta bebek yağını bebeğede kullanmıyor muyuz

Yarın 10. Hafta bitiyor bulantı falan yoktu. Çok nadir sadece gögüs ve kasık sızlaması vardı. Cumadan bugüne yemek yersem midem bulanıyo üşütmedşr diyordum. Bugün hiç birşey yiyesim gelmedi yağsız tuzsuz sebze çorbası yaptım zoraki içtim. Uzandığım sürece bulantı yok gibi. Sizce hamilelikten olabişir mi?

Bu kez benimde şimdiden başladı kaşınmaya yoksa 3. Ayda başlamıştım ilk bebişte bunda kaşıntıdan dolayı çatlar diye hemen başladım bebek yağı veya badem yağına başlayabilirsin zararı olmaz bence sonuçta bebek yağını bebeğede kullanmıyor muyuz
Evet haklısınız teşekkür ederim Hindistan cevizi yapı kullanıyorum ama bebek yapışa derhal kullanmaya başlıycam dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız kendimizde az hasarla atlatırız:)

Evet haklısınız teşekkür ederim Hindistan cevizi yapı kullanıyorum ama bebek yapışa derhal kullanmaya başlıycam dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız kendimizde az hasarla atlatırız:)
İnşallah canım roll on vs kullıyor musunuz bu tarz ürünlere gebelikte zararlı diyorlar ama benimde en büyük alışkanlığım

İnşallah canım roll on vs kullıyor musunuz bu tarz ürünlere gebelikte zararlı diyorlar ama benimde en büyük alışkanlığım
Koltuk altı dedorantı muhakkak kullanıyorum ne zararı olabilrki acaba hiç araştırmadım parfüm kullanımını azaltım hergün sıkmıyorum bide saç boyama hakkında ne düşünüyorsunuz ben 3. Ay geçince bitkisel boyayla boyatmayı düşünüyorum ne çok soru sordum Bugun bende:)

Back
X