• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

A
ALLAH RAZI OLSUN CNM kanama durdu beş gün durdu leke dahı gelmedı beşinci gün leke oldu tekrar kalp atışını duydum 5+6 iken kısmet artık raporda bitti işe başladım RABBİME emanet artık.
Allah yardimcin olsun canim insallah tekrar etmez sende gonlun rahat isine gider gelirsin..

İnşllah canım inşllah ben de fazla pinpirikli biri olduğum İçin kuzenlerim diyor sen akıllı çoçuğuda yaramaz yaparsın:)
Aynen bizde de o durum var aslinda bi cocuga cok dikkat etmemek gerek salacaksin cayira mevlam kayira :) milleti goruyorum cocuk kendi kendine takiliyor anne rahat oh mis benimkinin azicik ipini gevsetim hop hasta :) ustune titredikce daha da kotu oluyor sanirim

Sürpriz olması daha da güzel ben biraz acele ettim oğlum hala gece uyanmasına rağmen eşimle aramızda yaş farkı var o yüzden bi tane daha olsun hemen dedim ama inşallah iyi olur
Allah saglikla kucağımıza almayi nasip etsin insallah ama benim oglum zor biraz insallah bu bebis akilli olurda guzel guzel buyurler ailem yanimda olsa bu kadar dert etmezdim ama ailem deyanimda degil esimin tarafı da hic yardimci olmuyor bakalim nasil olcak

Allah saglikla kucağımıza almayi nasip etsin insallah ama benim oglum zor biraz insallah bu bebis akilli olurda guzel guzel buyurler ailem yanimda olsa bu kadar dert etmezdim ama ailem deyanimda degil esimin tarafı da hic yardimci olmuyor bakalim nasil olcak
Benimde kimsem yok burda eşimin ailesi yakın ama dediğin gibi hiç yardımcı olmuyorlar

Kızlar merhaba nasılsınız? Takip edemedim bir süredir, umarım herkes iyi gidiyordur. Benim ikinci gebeliğim bu ilk kızım 11 aylık. O çok sorunsuz geçmişti. Bu sefer çok sıkıntılıyım Allah beterinden saklasın. Önce toxoplazmadan şüphelendik, sonra olmadığı ortaya çıktı. Geçen haftaki kontrolde bebek iyi göründüğü halde kalp atışı iyi olduğu halde, gelişimi geri çıktı. Belki ölçüm hatasıdır dedik, cuma yine bakacağız. Son olarak da domuz gribi olmuşum. Salgın varmış. Hem karnımdaki hem yanimdaki bebeğim için endişeliyim. Siz de dikkat edin ne olur..

Kızlar merhaba nasılsınız? Takip edemedim bir süredir, umarım herkes iyi gidiyordur. Benim ikinci gebeliğim bu ilk kızım 11 aylık. O çok sorunsuz geçmişti. Bu sefer çok sıkıntılıyım Allah beterinden saklasın. Önce toxoplazmadan şüphelendik, sonra olmadığı ortaya çıktı. Geçen haftaki kontrolde bebek iyi göründüğü halde kalp atışı iyi olduğu halde, gelişimi geri çıktı. Belki ölçüm hatasıdır dedik, cuma yine bakacağız. Son olarak da domuz gribi olmuşum. Salgın varmış. Hem karnımdaki hem yanimdaki bebeğim için endişeliyim. Siz de dikkat edin ne olur..
Allah şifa versin. Bu hastalik neye göre adlandiriliyor yani bildigimiz gripten farki nedir. 2 sene önce insanlara bu gripin ölümcül oldugu söyleniyordu haberlerde surekli cikiyordu. Simdi kim doktora gitse domuz gribi diyorlar. Siz nerde yaşiyorsunuz.

Çok geçmiş olsun Aalah betrşnden saklasın bu grip nasıl bişey bize biraz anlatsan

Tamam canım haber veririm sende mutlaka yaz bana :) bende mi başlasam çok şişiyorum, normalde çok zayıftım 46,5 kilo ile hamile kaldım, şimdi 49 olmuşum. Vücudum da çatlamaya çok meyilli diz kapaklarımda var hatta.
Oh mahşallah canım valla ben kilo veriyorum gün geçtikçe sen alıyosun Açıkçası benimde ergenlikte boy uzamasından kaynaklı çatlaklarım oldu bacaklarımda kalçamda ve belimde oyuzden korkuyorum dahada artmasın diye başlıcam. Bebek yağını her duştan sonra sürücem bütün vucuduma. Mustelayla bioilide dönüşümlü olarak hergün göbek ve gögüsüme sürücem ilk zamanlar. Sonraki dönemlerdede mustela ve bioili üst bacakgöbek bel gögüs üst kol ve göbek bölegesine sürücem. O şekılde karar verdim

Allah şifa versin. Bu hastalik neye göre adlandiriliyor yani bildigimiz gripten farki nedir. 2 sene önce insanlara bu gripin ölümcül oldugu söyleniyordu haberlerde surekli cikiyordu. Simdi kim doktora gitse domuz gribi diyorlar. Siz nerde yaşiyorsunuz.

Çok geçmiş olsun Aalah betrşnden saklasın bu grip nasıl bişey bize biraz anlatsan

Öyleymiş. Domuz gribi olan olmayan herkese domuz gribi diyorlarmış. Bana test yapıldı burnumdan örnek alınarak, öyle tanı konuldu. Eskisi kadar ciddi bi domuz gribi de değil bence. Ateşim 38 e çıkınca tedirgin oldum, doktorumu aradım, acile gidin, ateşi düşürsünler, tedaviyi de bana haber verin konuşalım dedi. Acilde boş serumla ateşi biraz düşürdüler, tahlil yaptılar, tahlil sonucu böyle çıktı. Ben ankaradayım. Fakat herkese domuz gribi deme çılgınlığı var cidden, çünkü verdikleri ilaç tüm eczanelerde bitmiş durumdaydı. Üçüncü eczanede bulduk. Belirti olarak çok farklı değil 38 ateş boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı. Aslına bakarsanız hamile olmasam doktora bile gitmezdim. Ama hem karnımdaki hem ilk bebişim için korktum. Çocuk doktorumuz da ona koruyucu dozda ilaç başladı.

Eki Görüntüle 2091121
Geçen hafgaki göbüşüm
[QUOTE
="gazelim_24, post: 54246478, member: 810883"]Bende kilo aldım sanırım tartılmaya korkuyorum yaz hamilesi olacağız güzel çiçekli elbiseler giyeriz hep hayalimdir taytta sevgili odun eşim izin vermiyor evde zaten taytlayım ama şuanda işe giderken kalem elbise ye devam ediyorum elbisede rahat tavsiye ederim
Kalem elbise mi ahh kuzum keşkeee

Başarabilirsem etiketleyerek haber veririm kuzummm[/QUOTE]
Kız sen bayağı hamileymişsinnn )))) ay çok tatlısın

Öyleymiş. Domuz gribi olan olmayan herkese domuz gribi diyorlarmış. Bana test yapıldı burnumdan örnek alınarak, öyle tanı konuldu. Eskisi kadar ciddi bi domuz gribi de değil bence. Ateşim 38 e çıkınca tedirgin oldum, doktorumu aradım, acile gidin, ateşi düşürsünler, tedaviyi de bana haber verin konuşalım dedi. Acilde boş serumla ateşi biraz düşürdüler, tahlil yaptılar, tahlil sonucu böyle çıktı. Ben ankaradayım. Fakat herkese domuz gribi deme çılgınlığı var cidden, çünkü verdikleri ilaç tüm eczanelerde bitmiş durumdaydı. Üçüncü eczanede bulduk. Belirti olarak çok farklı değil 38 ateş boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı. Aslına bakarsanız hamile olmasam doktora bile gitmezdim. Ama hem karnımdaki hem ilk bebişim için korktum. Çocuk doktorumuz da ona koruyucu dozda ilaç başladı.
Allah esirgesin canim bebisini de senide cok gecmis olsun

E elifub88 çok geçmiş olsun cnm. Ankara'da salgın var gerçekten hasta olan iyileşemiyor. bende işe gidip gelirken dolmuşa bindiğimde maska takmaya başladım korkudan. hamile olmasam sıkıntı değil ama insan bebek için endişeleniyo.

Kızlar merhaba nasılsınız? Takip edemedim bir süredir, umarım herkes iyi gidiyordur. Benim ikinci gebeliğim bu ilk kızım 11 aylık. O çok sorunsuz geçmişti. Bu sefer çok sıkıntılıyım Allah beterinden saklasın. Önce toxoplazmadan şüphelendik, sonra olmadığı ortaya çıktı. Geçen haftaki kontrolde bebek iyi göründüğü halde kalp atışı iyi olduğu halde, gelişimi geri çıktı. Belki ölçüm hatasıdır dedik, cuma yine bakacağız. Son olarak da domuz gribi olmuşum. Salgın varmış. Hem karnımdaki hem yanimdaki bebeğim için endişeliyim. Siz de dikkat edin ne olur..[/QUOT
Çok geçmiş olsun kendine dikkat et. Allah yardımcın olsun

bu arada bebek arabası ne alcam onu bunu ne alcam diye düşünmeye başlayan var mı? yoksa sadece ben mi acele ediyorum:)
onun için ayrı başlık mı açmalıyız?
Ben varım beğendiklerim var bile biraz daha zaman geçsin araştırmalarımız paylaşalım birbirimize

Eklentiler

• 3B7D4F7D-7FC3-4EB0-B928-5C8837DFBD70.webp
    3B7D4F7D-7FC3-4EB0-B928-5C8837DFBD70.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 69
  • 9F3C97B5-C4F4-443D-BDB7-45E76381FBD9.webp
    9F3C97B5-C4F4-443D-BDB7-45E76381FBD9.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 67
Back
X