• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kan pıhtılaşması varmış canım bilmiyorduk tabii ki şimdi iğnelerle ilerliyoruz
Bende canım iğne vuruyorum kendime. Benim tüp bebek olduğu için önlem amaçlı garanticı yaklasiyor doktorum.

Çoook teşekkürler kızlar herşeyin hayırlısı hala benimle olduklarını bilmek güzel ama hayatta hiçbişeyin garantisi olmadığı içşn içten içe sebiniyorum hala çoğu kişiyle paylaşmadım bile hepimiz içşn en iyisi olur inşallah
Dido44 Dido44 en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum canım

Kan pıhtılaşması varmış canım bilmiyorduk tabii ki şimdi iğnelerle ilerliyoruz

Cok sağol tatlı anne burdan hepinizi özellikle seni takip ediyorum ve inan çok çok mutlu oluyorum 5 hafta sonra sonuclarım cıksın ozaman inşallah güzel haberleride paylasıcam şimdilik sizlerin güzellikleriyle de mutluyum :)

Çoook teşekkürler kızlar herşeyin hayırlısı hala benimle olduklarını bilmek güzel ama hayatta hiçbişeyin garantisi olmadığı içşn içten içe sebiniyorum hala çoğu kişiyle paylaşmadım bile hepimiz içşn en iyisi olur inşallah
Dido44 Dido44 en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum canım

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allah nazarlardan saklasın ki dinimizde de yeri var nazarın burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz ama şstemeyende olur mutlaka :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Öyle düşünmeyin arkadaşlar. Nazar Vs hersey Allahın elindedir. Kimse buna sebeb olmaz hersey ne olacaksa olsun Allahın emrindedir.

Bndede kan sulandirici igne kullanıyordum 3 hafta kullandm dun bırakmamı söyledi doktor sadece coraspibe devam ediyorum

Öyle düşünmeyin arkadaşlar. Nazar Vs hersey Allahın elindedir. Kimse buna sebeb olmaz hersey ne olacaksa olsun Allahın emrindedir.
Evet biliyorum dinde yeri var dedim zaten Elhamdülillah din deyince inandığımız 1 Allah var yani bunun neyi ters anlamadım ayrıca nazar bakmak demek kelime anlamıyla söylediğimde bir art niyet yoktu yani

Dün azck iyi gibiydim bugun yine fenalardayım. Maden suyu içiyorum. Yarın işyerinden izin aldım. Yıllık izinlerim bir bir gidiyo. Benım 9. 10. Haftada bitecek gibi değil ilkinde 17 de bitmişti

Hayrlısıyla azalsa bari

Evet biliyorum dinde yeri var dedim zaten Elhamdülillah din deyince inandığımız 1 Allah var yani bunun neyi ters anlamadım ayrıca nazar bakmak demek kelime anlamıyla söylediğimde bir art niyet yoktu yani
Kim nasıl bakarsa baksın hayır da ser de Allahın iznindedir.. basimiza gelecek hiç bir şey Allahın izni olmadan olmaz. Yani nazar dediğiniz şey de Allahın takdiridir hiç bir düşünce şekli Vs bunu degistiremez..

Iyi aksamlarlar herkese ben bugun çok güzel bir haber aldım kesenin boyutu 5.mm den15mm e büyümüş bir haftada yolk kesesi ve bebek goruldu yeni yeni kalp atisida başlamış ağlamak istiyorum ya bu ani o kadar uzun zamandır bekliyoruzki 2 yıldır uğraşıyoruz 5 kez asilama yaptık olmadı tedaviyi bırakıp vazgectigimiz ay bir mucize oldu kan testi pozitif cikti yine aynı şeyleri yaşicam boş gebelik olacak diye sevinemiyordum bir türlü bu gün artık hamileyim diyebilirim çok şükür çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin tüm anne adaylarını sağ salim bebeği ne kavuştursun ins

Kim nasıl bakarsa baksın hayır da ser de Allahın iznindedir.. basimiza gelecek hiç bir şey Allahın izni olmadan olmaz. Yani nazar dediğiniz şey de Allahın takdiridir hiç bir düşünce şekli Vs bunu degistiremez..
Aynışeyi söylüyoruz ama farklı şekillerde sen yinede madem öyle hadis. Ayet vs bakmalısın cahil biri değilim 3 yıl islam tarihi okudum. buraya kimseyle tartışmak için yazmıyorum tartışmakda istemiyorum

Yok zaten istifa vermeyeceğimi arzu ediyorlarsa kovabileceklerini söyledim tazminatımı yakmayı hiç düşünmüyorum. Hamilelik olmasa artık bıkmıştım martta istifa edecektim fakat şu an 16 hafta doğum parası alacağım insaallah bunu yakmaya hiç niyetim yok. Aynen öyle dedim bu benim yasal hakkım diye bunu da bizi tehdit mi ediyorsuna getirdiler. Bir de genel müdürüm kadın. Çok yazık. İşimi yapar evime dönerim
3 yıllık evliyim o hakkım yok canım
Bu arda sizi cikmaya zorladiklarinda hamileye mobingten istediginiz tazminati alabilirsi iz sanirim isyerinizin yasalardan haberi yok

Valla benimde 6 aylik gibi bi gobek oldu :oha:nasil bir siskinlik anlamis degilim
Henüz söylememiştim işyerinde bazı arkadaşlara. Baktım söylemediklerim karnıma bakıp bakıp duruyor açıkladım bugün artık. Eskiden tanıdıklarım öbüründe hiç karnın yoktu diyorlar gerçekten öyleydi :s kilo aldım da ondan mı acaba? Zaten göbekten kilo alan bir yapım var

Henüz söylememiştim işyerinde bazı arkadaşlara. Baktım söylemediklerim karnıma bakıp bakıp duruyor açıkladım bugün artık. Eskiden tanıdıklarım öbüründe hiç karnın yoktu diyorlar gerçekten öyleydi :s kilo aldım da ondan mı acaba? Zaten göbekten kilo alan bir yapım var
O konuyu bi anlayabilsem kilo mu gaz mi :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Back
X