- 18 Aralık 2017
- 197
- 235
- 23
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #8.401
Ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz canmOoff benimde gitti bulantilar falan düsünmeyin şöyle ne olur..Cuma randevum var cok heyecanliyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz canmOoff benimde gitti bulantilar falan düsünmeyin şöyle ne olur..Cuma randevum var cok heyecanliyim![]()
Bende kayit actrmistim ta bir daha martta çağırdı zaten5 haftada fln actrmistim ben kaydi..demek ki vakti gelmemis.
Bilmiyorum ki yapmayı benSen gebelik takvimini yapmadın mı? Bak hepimizinkinde yazıyor gün gün

Allah yardımcın olsunKızlar bu akşam sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Yaklaşık iki haftadır rahim ağzından biyopsi aldırma durumum vardı yarın yapılacağı kesinleşti. Ufak da olsa düşük riski yaratır dedi doktor bir de anestezi yapılmayacak dua edin kolayca atlatabileyim ve sonuç da temiz çıksın inşallah. Ailemden de kimseye hamile olduğumu söylemedim biyopsi olacağımı biliyolardı şimdi sonuç kötü çıkar gebeliğin sonlandırılması gerekirse falan diye kimseye söylemedik, o yüzden ayrıca stresliyim![]()

Dualarımız seninke canım inşallah temiz çıkacak ve bebişine sağlıkla kavuşacaksınKızlar bu akşam sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Yaklaşık iki haftadır rahim ağzından biyopsi aldırma durumum vardı yarın yapılacağı kesinleşti. Ufak da olsa düşük riski yaratır dedi doktor bir de anestezi yapılmayacak dua edin kolayca atlatabileyim ve sonuç da temiz çıksın inşallah. Ailemden de kimseye hamile olduğumu söylemedim biyopsi olacağımı biliyolardı şimdi sonuç kötü çıkar gebeliğin sonlandırılması gerekirse falan diye kimseye söylemedik, o yüzden ayrıca stresliyim![]()

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım. Tertemiz çıksın inşallah hersey bebisinle devam et yola inşallahKızlar bu akşam sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Yaklaşık iki haftadır rahim ağzından biyopsi aldırma durumum vardı yarın yapılacağı kesinleşti. Ufak da olsa düşük riski yaratır dedi doktor bir de anestezi yapılmayacak dua edin kolayca atlatabileyim ve sonuç da temiz çıksın inşallah. Ailemden de kimseye hamile olduğumu söylemedim biyopsi olacağımı biliyolardı şimdi sonuç kötü çıkar gebeliğin sonlandırılması gerekirse falan diye kimseye söylemedik, o yüzden ayrıca stresliyim![]()
Allah yardımcın olsun göz açıp kapayıncaya kadar geçsin gitsin hayırlı haberler getirsin inşallah. Dualarımız seninleKızlar bu akşam sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Yaklaşık iki haftadır rahim ağzından biyopsi aldırma durumum vardı yarın yapılacağı kesinleşti. Ufak da olsa düşük riski yaratır dedi doktor bir de anestezi yapılmayacak dua edin kolayca atlatabileyim ve sonuç da temiz çıksın inşallah. Ailemden de kimseye hamile olduğumu söylemedim biyopsi olacağımı biliyolardı şimdi sonuç kötü çıkar gebeliğin sonlandırılması gerekirse falan diye kimseye söylemedik, o yüzden ayrıca stresliyim![]()
Profil sayfanı aç. Oradaki bilgilere bak.Bilmiyorum ki yapmayı ben![]()
Profil sayfanı aç. Oradaki bilgilere bak doldurmuştun ya yaşın mesleğin falan. Hamilelik takvimi seçeneğinin karşısına tahmini doğum tarihini yaz bebişin. :)Bilmiyorum ki yapmayı ben![]()

İnşallah bebeğe birşey olmayacak canım. Sen stres yapma ki stres daha çok zararlı bebişe. Dualarımız seninle. Allah bebeğini ve seni korusunKızlar bu akşam sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Yaklaşık iki haftadır rahim ağzından biyopsi aldırma durumum vardı yarın yapılacağı kesinleşti. Ufak da olsa düşük riski yaratır dedi doktor bir de anestezi yapılmayacak dua edin kolayca atlatabileyim ve sonuç da temiz çıksın inşallah. Ailemden de kimseye hamile olduğumu söylemedim biyopsi olacağımı biliyolardı şimdi sonuç kötü çıkar gebeliğin sonlandırılması gerekirse falan diye kimseye söylemedik, o yüzden ayrıca stresliyim![]()
Kızlar bu akşam sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Yaklaşık iki haftadır rahim ağzından biyopsi aldırma durumum vardı yarın yapılacağı kesinleşti. Ufak da olsa düşük riski yaratır dedi doktor bir de anestezi yapılmayacak dua edin kolayca atlatabileyim ve sonuç da temiz çıksın inşallah. Ailemden de kimseye hamile olduğumu söylemedim biyopsi olacağımı biliyolardı şimdi sonuç kötü çıkar gebeliğin sonlandırılması gerekirse falan diye kimseye söylemedik, o yüzden ayrıca stresliyim![]()

Kalp yazıyor cnm bpm 174Bana verilen ekstra bilgi kağıdı bu şekilde net çıkmamış gibi tam
Hayırlı güzel haberler gel inşllah canın Rabbim senide bebeğinide korusunÇok çok teşekkür ederim dualarınız güzel dilekleriniz için. Yarın bebeğimin kalp atışlarını da görürüm inşallah. Buraya yazarım mutlaka sonuçlar çıkınca. Dualarımızla herşey güzel olacak inşallah inanıyorum![]()
Kızlar bu akşam sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Yaklaşık iki haftadır rahim ağzından biyopsi aldırma durumum vardı yarın yapılacağı kesinleşti. Ufak da olsa düşük riski yaratır dedi doktor bir de anestezi yapılmayacak dua edin kolayca atlatabileyim ve sonuç da temiz çıksın inşallah. Ailemden de kimseye hamile olduğumu söylemedim biyopsi olacağımı biliyolardı şimdi sonuç kötü çıkar gebeliğin sonlandırılması gerekirse falan diye kimseye söylemedik, o yüzden ayrıca stresliyim![]()

Şuanda gazdan hepimiz şişiz canım galiba :)Kızlarrr
Göbişleriniz hangi haftada büyümeye başladı![]()