- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #8.361
Kizlar bu saglik ocaklari bizi hangi haftalarda arayacak.beni ne arayan ne soran var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bana 9 hafta gel dedi. Dosya aciliyormus. Bide 20.hafta gel asi yapilck dediKizlar bu saglik ocaklari bizi hangi haftalarda arayacak.beni ne arayan ne soran var![]()
.Arada tansiyonum düşüyor baska bisey de yok.Merhaba arkadaşlar mide yanmasına rennie duo surup kullaniyorum surup dışında doğal bir önerisi olan var mı teşekkürler
Kizlar bu saglik ocaklari bizi hangi haftalarda arayacak.beni ne arayan ne soran var![]()
Aynen bende de hiçbir şey yok. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor artıkKızlar 9 .haftaya gircem yarin. Ne bulantı oldu şimdiye kadar ne de baska bisey. Bendw bnm midem bulansn fln aksiyonlu şeyler istiyorum.hamile degil gibiyim. Kendini arada bellli etsn
.Arada tansiyonum düşüyor baska bisey de yok.
Aynen bende de hiçbir şey yok. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor artık[/QUOTE
Aklıma kötü syler gtrme en başından beri böyleyim ben. Pazartesi gttim Allah'a şükür bişey yoktu. Hatta doktora dedm hic belirtim yok. Cok gzuel dedi. Düşünup stres yapma. Rabbime emanetler.
Bugun akşamdan belli aynı duygu korku bendede oluştu sanki birşey oldu gibi hissediyorum niye böyle hissetmeye başladım bilmiyorumAynen bende de hiçbir şey yok. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor artık![]()
Sen gebelik takvimini yapmadın mı? Bak hepimizinkinde yazıyor gün günAymiyiz o zaman :)
Bugun akşamdan belli aynı duygu korku bendede oluştu sanki birşey oldu gibi hissediyorum niye böyle hissetmeye başladım bilmiyorum
İnşllah ondandırİçimizi ferah tutalım. Bebişler çok uslu heralde ondan![]()
Var olan bileyi neden tekrar ister bende ablamadım wwalla acaba kendi hastanesinde mi yaptırtmak istiyor hani maddi girdi açısındanCanim bende iğne kullanıyorum zaten kan sulandırıcı genetik testim var , zaten o omur boyu geçerliymiş tekrarı yapılmıyor yanı. Bu 2. Hamilelgim simdi yine Doğuma kadar kullanmam gerekiyor ilkinde de Doğuma kadar kullanmıştım iğne fakat bu testleri yaptırmamıştım Dr istememişti simdi kafam karıştı niçin istiyor diye?
Medikabilde iyi bir doktor var iki arkadaşım ona gitti bakalım aynısına mı yönlendirecek seni gürkan hoca merakla bekliyorumBenide yonlendirecekmis bir iki ay sonra doktorum.. ama ben medikabili düşünüyorum
Ay benim bulantilarim sizin olsun insallah delisiniz yeminle kizmayinda rahat batiyor :) keyfini surmeyi deneyin 9 ay bulanti olmayacak sonucta.Bugun akşamdan belli aynı duygu korku bendede oluştu sanki birşey oldu gibi hissediyorum niye böyle hissetmeye başladım bilmiyorum
Sakin olun bebeginiz yerini hazırladı artık sizi mide bulantısından kurtardı iyi düşünün bebişlerinizi de kendinizide strese sokmayın büyüyorlar anneleriBugun akşamdan belli aynı duygu korku bendede oluştu sanki birşey oldu gibi hissediyorum niye böyle hissetmeye başladım bilmiyorum
Evet canım,bpm- beats per minute. Ben de görürüm inş cumaya.Kızlar kapıtta yazan bpm ler kalp atış sayısıydı değil mi??
Yok öyle bulantıdan falan değil içime böyle sızı oturdu bir tuhaf şekildeAy benim bulantilarim sizin olsun insallah delisiniz yeminle kizmayinda rahat batiyor :) keyfini surmeyi deneyin 9 ay bulanti olmayacak sonucta.
Sağol canım. Gelip buraya moral veriyorsun hala. Allah senden razı olsun. Sen nasılsın? Ağrın sızın kalmamıştır umarım...S
Sakin olun bebeginiz yerini hazırladı artık sizi mide bulantısından kurtardı iyi düşünün bebişlerinizi de kendinizide strese sokmayın büyüyorlar anneleri