• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

DİKKAT DİKKAT BUNU SORMSTUMM:halay::lülülü::KK71::KK9:.Kandiliniz mübarek olsun güzel anneler. Kızlar kusura bakmayın giremiyorum buraya akljma takılanlari sorup çıkıyorum :KK17: smdi randuvu aldim 122 tl detaylı ultrason icin ama kadin doktoru bakıyormus radyoloji fln degilde bide sekreter dedi 20. Haftada doktor bakiyor bnde dedmki doktorumun verdiği kâğıtta 18. 22 haftalar arasnda yazıyor dedim .. bn mi yanlış biliyorum acaba. Suan 19+5 günlük hamileyim 1 gun yuzunden de bakmamazlik yapmz demi.:KK17:
ben 19+3 de yaptirdim hicte bir problem oladi benim detaylimi radyoliji uzmani yapti

DİKKAT DİKKAT BUNU SORMSTUMM:halay::lülülü::KK71::KK9:.Kandiliniz mübarek olsun güzel anneler. Kızlar kusura bakmayın giremiyorum buraya akljma takılanlari sorup çıkıyorum :KK17: smdi randuvu aldim 122 tl detaylı ultrason icin ama kadin doktoru bakıyormus radyoloji fln degilde bide sekreter dedi 20. Haftada doktor bakiyor bnde dedmki doktorumun verdiği kâğıtta 18. 22 haftalar arasnda yazıyor dedim .. bn mi yanlış biliyorum acaba. Suan 19+5 günlük hamileyim 1 gun yuzunden de bakmamazlik yapmz demi.:KK17:
Ben daha kontrole gitmediğim için bilgisizim canım.

benim gebelik öncesi göbeğim zaten 6 aylık hamile gibi olduğundan dolayı
devasa bi haldeyim
WhatsApp Image 2018-03-22 at 13.26.08.webp

Kesinlikle sirt olmali zaten. Yana asilan canta durmadan önüme devrilip duracak her egilip kalktigimda deli olurum. Cok şık bebek bakim cantalari var. Ama bence bi tik pahali. Mesela sunlar. Sunveno nun cok guzel cesitleri var. Eki Görüntüle 2127081 Eki Görüntüle 2127082
Çok güzelmiş bu. Benimki de buna benziyor ama bebek için değil, aynen böyle bir sürü içten dıştan cepleri var

Back
X