- 22 Mayıs 2012
- 2.277
- 2.056
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #23.661
benim gebelik öncesi göbeğim zaten 6 aylık hamile gibi olduğundan dolayı
devasa bi haldeyimEki Görüntüle 2127149
bence hıc devasalık bı durum yok
herbırınız ayrı guzelsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim gebelik öncesi göbeğim zaten 6 aylık hamile gibi olduğundan dolayı
Ayy ben senin gobegini operim ya ne tatli olmussunuz masallah :)Birazdan zaten olucak aşkımm...
Amin canim benim amin Rabbim her isteyene hayirli saglikli evlat versin bizde hayirla kucagimiza alalim insallahGünaydın şeker seninde kandilin mübarek olsun tez zamanda sen ve burda sorun yaşayan herkes iyleşip bebişlerin hamileliğin tadını çıkarın inşallah![]()
Aman canim dikkat et o zaman bence onlar biraz güclü ovaliyordur sen sadece sevme a,acli yapiyorsun herhaldeKızlar bu arada ben bebeklerimi karnımı yani ovalayarak severdim geçen gün bi arkadaşın annesi geldi emekli ebe
Ben ovaladım karnımı aman ha sakın dedi noldu dedim
Biz doğumu başlamamış gecikmiş anneleri doğuma yatırdığımızda bol bol ovalatırız ki doğum başlasın dedi şaşırdım ama daha nete de bilginin doğruluğu için bakmadım
Bakarım belki birazdan aklınızda olsun şimdilik
Sizi cok bunalttim bugün farkındayım... Smdi bı arkadaşla görüştüm 24. Haftada ayrintili ultrason yapıyorlar dedi bunu yaptırma onu yaptırirsin dedi... Kactane detaylı ultrason var ya... Offfff
girerler canım benim bildiğim sen lohusa yatağında yatıyosun gelenler de sandalyelerde dizilip oturuyolar bi 15-20 dkkaYatak odasina girerlermi misafirler. Yoksa kendin icin mi istiyorsun
Bana otobüste filan önceden de yer verirlerdi siz hamilesiniz diyeenn hamış duranımız sensın bence canım
masallah cok cok yakısmıs hamılelık
Ay kızlar karnım birden kaşındı açıp bakayım dedim ben şokİki kasığımın arasından boydan boya Pul pul soyulmuş. Bi garip olmuş. Her duştan sonra bebek yağı sürüyordum ama yeterli gelmemiş demek ki. Daha hiç büyümedi diye günlük sürmüyordum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Ne kullanıyorsunuz?
Sadece elini koy üstüne sevme ovalama dediAman canim dikkat et o zaman bence onlar biraz güclü ovaliyordur sen sadece sevme a,acli yapiyorsun herhalde
bana verdiği kâğıtta 18. 22 yazıyor napayım bilemedm yaptırmalı mıyım senceCanim normalde detayli ultrason takvim olarak 20 22 arasi yaziyor doktorumun bana verdigi kagitta ama gel gor ki benim bi onceki doktorum oglumda 27. Haftada yapti ve ben nasil guveniyorsam neden diye sormadim Allahim salakligima yanim :) bence o da bi politikaydi sezeryan yapmak icin çünkü o gunden sonra kafasi buyuk normal. Olmayabilir demeler basladi
Benim de son 2-3 günde bariz büyümeye başladı. Seninle aynı günlerdeyiz hemen hemen. Demek ki artık daha hızlı büyüyecek minişler :)benım de pul pul
dus sonrası suruyorum bebe yagı
ama resmen 1 haftada büyüdü benım göbek
Doktorum 18. 22 arasi dedi ama bu doktor da 20. Haftadan itibaren bakıyor dedi bir iki gun sorun olmaz die düşünüyorum ama anlamadigim bundan snra detaylı ultrason varmi yok mu@Egepam valla zor oluyor kotaya uymak ama
bir sürü alacağım olduğu için oradan gelecek ürünlerde garanti olmadığı için mecbur uyuyorum
hep ya kalitesiz gelirse boşa gidecek param diye kendimi teskin ediyorum
sepete atma işine bayılıyorum zaten para pul istemiyorlar
S Syba bence stres yapma doktorun senin gününü bilerek sana gün veriyor
bana verdiği tarih arasına göre 19+5-23 hafta arasına denk geliyor
ki benim gelişimi normalde 2 gün geriden geliyordu bu kontrolde gününü yakaladı
NapicM bn smdi bilemedm ya.. beklesem mj bir iki hafta dahaVallahi bilmiyorum canim ama ben 22. Haftada kalp icin yapilmasinin daha iyi oldugunu duydum
Cok cok iyi yapmissin keske bende ayakta uyumasaymisimB
Tabiki taktik. Bana da 31 de kordon dolanmasi var normal olmayabilir dendi. Ben suanki doktoruma o zaman tavsiye uzerine gittim. Adam bana kordonu boynu tek tek gosterdi sen soyle dolanmis mi dedi. Ve ben 31 de doktor degistirdim. Normal dogum yaptim. Kordon hic dolanmamisti
Benim de son 2-3 günde bariz büyümeye başladı. Seninle aynı günlerdeyiz hemen hemen. Demek ki artık daha hızlı büyüyecek minişler :)
Yaptir canim bence sonuc olarak denilenden erken bir tarihte degilsin ki senin doktorun 18 22 arasi demis bence sıkıntı olmaz yaptir onemli olan bence geç yaptirmamakbana verdiği kâğıtta 18. 22 yazıyor napayım bilemedm yaptırmalı mıyım sence
Bu da benim sabah göbüşüm annişler... Gazsız hali ))))Eki Görüntüle 2127072
Aynen bende boylegim bebegim yaglarin icinde cikmaya calisiyor :)benim gebelik öncesi göbeğim zaten 6 aylık hamile gibi olduğundan dolayı
Dr. Verdiği kâğıtta fetal anomali taraması ikinci düzey yazıyor 18.22 hafta arasi.canım bende plesanta rahmı kapadıgı ıcın 17. haftada erken detaylı önerıldı
perinatalog baktı
21. haftada tekrar cagırdı plesanta yerını tam söyleyecegım dedı
17. haftada fetal anomoli taraması yazıyodu 21 dekı aynısı bence
cunku 17 de yapılanda da ellerıne kollarına baktı organlarına vs
ama asıl 21. haftada yapılcak benımkı anladgmkadaryla