• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim daha onu demek icin cok erken cooook doner daha
Dönüyor yani kendi istediği gibi içeride. Ben acaba plasanta mı aşşagıda dedim? Az evvel BDV bölümünde bir anne adayı yazmış rahim ağzı açılması onunla falan bağdastırdım. Dikiş atılmiş kıza.

bulasiksuyu bulasiksuyu canim.sen kilo almadin demi hic bende 3 kilo almisim ama.oyle bedenim.genislemedi bence gogusten aldim :)
Canım ben toplamda 6 kilo almıştım. 6 kiloyu da ilk 3 aylık dönemde aldım. Son iki aydır diyetisyen kontrolünde devam ediyorum. Yaklaşık 2 kilosunu geri verdim. 4 kilo almış olarak devam ediyorum. Sadece son haftalarda beslenme programima dikkat edemiyorum ama yarından itibaren tam gaz devam. Arada fena kacamaklarim oluyor :KK45:

Merhaba kızlar
Geçmiş olsun bende 16. Haftada gittiğimde rahim uzunluğunda kısalma var dedi 30 mm idi evden çıkmıycaksın sürekli yatar halde olacaksın dedi
24 haftadan önce 25 mm altına inmemesi lazım dedi
Buraya gelirken de zarar görebileceğin için seni 4 hafta sonra göreceğim dedi
Ben 2 hafta sonra bebeklerimi görmek için huzursuz olduğum için gittim bi baktı ki 5 mm olmuş hemen yatırdı ertesi gün serklaj yapıldı
Böyle bir riskiniz varsa lütfen sürekli dinlenin 1 kg bile kaldırmayın ben gitmesem Allah muhafaza!!
Sürekli ölçüm yaptırın benim evde olamma rağmen iş te yapmadım uzandım arada ayaklandım sadece 2 haftada 25 mm gitti şimdi doğuma kadar yayaktan kalkmam komple yasak
Bende yatıyorum siz şu an kaçıncı haftadasınız ve serklaj yapıldı mı yarın tekrar ölçüm yapılacak en son perşembe ölçülmüştü 19. Haftadayım yarın Doktorum perinatologa yönlendiriyor o da yapacak takibimi en son perşembe günü vajinadan 27 mm ölçüldü lekem geliyor ondan korkuyorum çok fazla

Bende yatıyorum siz şu an kaçıncı haftadasınız ve serklaj yapıldı mı yarın tekrar ölçüm yapılacak en son perşembe ölçülmüştü 19. Haftadayım yarın Doktorum perinatologa yönlendiriyor o da yapacak takibimi en son perşembe günü vajinadan 27 mm ölçüldü lekem geliyor ondan korkuyorum çok fazla
Bu dediğiniz olay anladıgım kadar her kadında olabiliyor. Neden oldugu hakkında bilginşz var mı acaba? Ya da belirti olmuşmuydu sizde öncesinde? İnşallah bir an çnce atlatırsınız sağlıkla ilerler hamileliğiniz

Bu dediğiniz olay anladıgım kadar her kadında olabiliyor. Neden oldugu hakkında bilginşz var mı acaba? Ya da belirti olmuşmuydu sizde öncesinde? İnşallah bir an çnce atlatırsınız sağlıkla ilerler hamileliğiniz
Benim başta kanamam vardı 16. Haftada iki haftalığına kesildi kanamam ben biraz rahata erince iş falan yaptım ama yinede yoruldukça dinlendim ağır iş yapmadım neden oldu bilmiyorum bi anda gece kanamam başladı 19. Haftada birde bir sürü etken vardı en son Doktorum tedbir amaçlı ölçelim deyince belli oldu kan uyuşmazlığı yada böbreklerimde kum var kanama ondan sandık ilk başta sonra baya vajinal kanamaymış o şekilde öğrendik tam belli değil belki yatışla geçer diye dediler ama artık kesilmiyor kanamam perinatologa gidiyoruz yarın

İlerleyen haftalarda zaten kısalıyormuş bebek büyüdükçe ama bizim daha 19. Hafta erkenmiş birde kanamam var

Çizgiyi görmeden önce çok kez test yaptım hep negatif çıktı yine öyle çıkıcam diye korkumdan test alıp yapmadım olabilme ihtimalı varmıdır
Kan testi yaptir. Bide polikistik varda doktor kontrolu sart kilolu olman bir sey ifade etmez kist varsa cocuk olmasina etki edebilir

Kizlar bebcimoda kizlar icin 10 lu hast cikisi 54 tlye dusmus ben ordan yegenime takimlar almistim guzel.kaliteliydi haberiniz olsun

Şikayetin mi vardi ne zaman vajinal bakildi
Yok canım benim hiç bir zaman şikayetim olmadı. Her ay rutin komtrolümde doktorum incelerdi bakarsı herbir seye. Bir de benim tüp bebek oldugu için hp evham yapardım doktorumda benim rahat etmem için uzun uZun bakardı. Her an herkeste olabilirmiş yani belli bir şikayet olmadan da ortaya çıkıyormuş bu durum

Back
X