• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bşy batrmasna fln müsaade etmeyin doktor olsa bile Altan batırıp alet koymak tehlikeliiiii !

doktorun göz göre göre tehlikeli bir işlem yapacağını sanmıyorum
ris ya da sorun olsayd bunca zaman bebek çok daha küçükken yaşardı sorun zaten

Merhaba sevgili anneler ve anne adayları,
Bende ağustos ayında anne olacağım inş. Konuyu uzun süredir takip ediyorum. Fakat daha yeni üye oldum. Bir kaç bir şey danışmak istiyorum . Çalışıyorum ve iş dolayısıyla arazide olmam gerekiyor. Fakat şu durumda araziye çıkamıyorum, çıktığımda kendimi çok sıkıyorum. bu durumda idare ile sorun yaşayacağımızı düşünüyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Eğer var ise bana özelden mesaj atabilir mi?
Herkese mutlu günler diliyorum.

gebeden gebeye değişir
öğretmen olup saatlerce ayakta olup sorun yaşamayan var
ev hanımı olup sıkıntı yaşayanda var

gebeliğini söylersen sana anlayışlı davranacaklardır
kurumsal bir şirketse hamilelik raporunu götürdüğünde ağır iş yaptıramazlar zaten
ama dinlenme şansın varsa ve riskli bir durumun yoksa çok da kasmamalısın

Onu alip ben de bebek arabasini aldim diye hava atacaktir.
Haha aynen
Kendi oğlanlrında kullanmamış ta içşnde kalmış aman nasıl isterse yapsın
Normalde eli sıkıdır baya şaşırttı beni :)

Yani ben bi rahat nefes alayim mi korktum cunku kizlar burda ne yasasa bende de cikmaya basladi moda yada bulasici bi hastalik gibi sanki. Belirtisi olmadigini soylemistin hic hissetmedin mi
Bence al canım hiçbir belirti aramayın yok çünkü
Dr atlamış olabilir ilk gittiğimizde sorun ki aklınızda kalmasın
Benim dr önce üstten bakıyor durum ciddi ve ciddi ölçüm gerektiği için vajinale geçti ama ucundan yani bir parmak boğumu kadar yere girip ölçüm yapıyor

Haha aynen
Kendi oğlanlrında kullanmamış ta içşnde kalmış aman nasıl isterse yapsın
Normalde eli sıkıdır baya şaşırttı beni :)

Bence al canım hiçbir belirti aramayın yok çünkü
Dr atlamış olabilir ilk gittiğimizde sorun ki aklınızda kalmasın
Benim dr önce üstten bakıyor durum ciddi ve ciddi ölçüm gerektiği için vajinale geçti ama ucundan yani bir parmak boğumu kadar yere girip ölçüm yapıyor

kaba bi tabir vardır
deveden bi kıl koparsan kar diye
madem alacak iyi günlerde kullan şimdiden

modeli sana mı seçtirecek acaba

Kızlar hazırlıklarınız ne durumda,biz dün mobilya siparişimizi verdik valla hala böyle şaka gibi geliyor ama vaktimizde daralıyor gibi erken davranmadık sanırım ?

Kızlar hazırlıklarınız ne durumda,biz dün mobilya siparişimizi verdik valla hala böyle şaka gibi geliyor ama vaktimizde daralıyor gibi erken davranmadık sanırım ?
Selam haftasonu bizde gezip bakalim dedik siparis verip döndük eve mobilya isi tamam en azidan simdi cibinlik nevresim takimi falan alicam. Birde kokusu 2 ayda falan cikiyormus iyo oldu erken aldigimiz

iyi günlerde kullansın inşallah
ben internetten alcam
sanırım bu ayki maaşı alınca alabilirim

Bşy batrmasna fln müsaade etmeyin doktor olsa bile Altan batırıp alet koymak tehlikeliiiii !
Eskiden hep öyle yapılıyormuş sizin dediğini gibi olsaydı bir çok gebelik ölümle sonuçlanırdı. Lütfen insanları gereksiz bilmeden korkutmayın. Emin olmadan böyle kknuşmak tehlikeli asıl

Çıktık anneler şıpa oğlun neyaptılarsa yüzünü açmadı iki eliyle kapattı iyidi şükür herşey yolunda çok şükür 23+3 olarak görünüyor ultrasonda 670 gram olmuş miniğim uyuyordu açmadı yüzünü ama fotomuz böyle:)

Eklentiler

• C299B86B-557C-4FDC-B617-9DD1C1F875DE.webp
    C299B86B-557C-4FDC-B617-9DD1C1F875DE.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 76
Selam haftasonu bizde gezip bakalim dedik siparis verip döndük eve mobilya isi tamam en azidan simdi cibinlik nevresim takimi falan alicam. Birde kokusu 2 ayda falan cikiyormus iyo oldu erken aldigimiz
Canım bizim 2 aya inşallah biter yani 6,5 aylıkken falan gelecek sanırım odayı beklemeden diğer alışverişi yapıcam yoksa çok işim birikecek

Çıktık anneler şıpa oğlun neyaptılarsa yüzünü açmadı iki eliyle kapattı iyidi şükür herşey yolunda çok şükür 23+3 olarak görünüyor ultrasonda 670 gram olmuş miniğim uyuyordu açmadı yüzünü ama fotomuz böyle:)

maşşalalhh ya
paparazzilere yüzünü göstermek istemeyen ünlüler gibi haahhahah

Çok heyecanlı işler bunlar :halay:

hele gelse eşyalar yerleştirmesi :KK200::KK200::KK200:

Gunaydin kizlaaar :) bir gobus resmide benden gelsin :) +5 kiloyla yola devam :) Eki Görüntüle 2128770
Biraz dolmus yanlar sanki :) oncesini bilmiyorum ama bendede biylehatlar belirginlesti kendimi duba gibi hissediyorjm helede aksam olunca bence bu haftalarda bu kilo alimi normal bende 4 aldim ama dr beycigim begenmiyor burun kiviriyor :halay:yemeyakta acmi kalak :KK45:

kızlar oda yapacaklar ne renk boyayacaksınız odalarınızı
ben upuçuk pembe düşünüyorum

pembe beyaz siyah şeklinde dizayn etmeyi planlıyorum var mı sizin özel bi düşünceniz

adı arya olacak inşallah
adına uygun duvara nota şeklinde desen yapsak diyorum

Biraz dolmus yanlar sanki :) oncesini bilmiyorum ama bendede biylehatlar belirginlesti kendimi duba gibi hissediyorjm helede aksam olunca bence bu haftalarda bu kilo alimi normal bende 4 aldim ama dr beycigim begenmiyor burun kiviriyor :halay:yemeyakta acmi kalak :KK45:

benim bu sabah karnım tam hamile göbeği olmuş
offf bu kadar cüsse var azıcık iç karnı geniş olur insanın :KK53::KK53::KK53:

bi de bu sıralar kendimi aşırı aşırı çirkin hissediyorum ya
gün geçtikçe çirknileşiyorum resmen :işsiz:

Back
X