• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende geçen aydan bu yana yarım kilo almışım ama tabi kahvaltılı bol su içmiş haldeydim:) oğluşumda yarım kiloyu geçtiğine göre iyi gidiyorum heralde

Eskiden hep öyle yapılıyormuş sizin dediğini gibi olsaydı bir çok gebelik ölümle sonuçlanırdı. Lütfen insanları gereksiz bilmeden korkutmayın. Emin olmadan böyle kknuşmak tehlikeli asıl
Misalllmm Misalllmm burda herkes doktor kontrolunde ve risk olmadigi durumlarda iliski bile serbestken bisey batirilmasin tehlikeli diye milleti korkutmak cok cahilce bir davranis

Çıktık anneler şıpa oğlun neyaptılarsa yüzünü açmadı iki eliyle kapattı iyidi şükür herşey yolunda çok şükür 23+3 olarak görünüyor ultrasonda 670 gram olmuş miniğim uyuyordu açmadı yüzünü ama fotomuz böyle:)
Masallah ya rabbim bahtlarini guzel.etsin

Ben hamur işi fazla yemedim iştahımda yok okadar et ürünlerini hiç yiyemiyorum ama 5 kilo almışım genede bakalım doğuma nasıl gidecez :))

benimde kılo almaya cok musaıt bır yapım var
zaten kılolu hamıle kaldım
bugun basladım artk dıkkat etmeye benım amacım kılo vermek degıl az almak
bakalım ne kadar becereceğim
bende full karbonhidrat beslendım bu zamana kadr

Emyldrm Emyldrm işlem bugün mü canımm ?
Evet canım bugündü yapıldı serklajım odamda dinleniyorum doktor bilgilendirmeye gelicek onu bekliyorum. Işlem öncesi korkma birşey olmaz biz onlemimizi alalım istirahat ederek atlatırsın demişti. Biraz ağrım var sadece. Sağol ilgin için ..

Ahhhh bu hormonlar ikizler ruhuma tuz biber ekiyor. Kendimi taniyamaz oldum. :KK14::olamaz:

ahhh hormonlar :kızgın: :kızgın: yemin ediyorum kendi dengesizliğimden kendim korkuyorum bazen:sinirli:

Evet canım bugündü yapıldı serklajım odamda dinleniyorum doktor bilgilendirmeye gelicek onu bekliyorum. Işlem öncesi korkma birşey olmaz biz onlemimizi alalım istirahat ederek atlatırsın demişti. Biraz ağrım var sadece. Sağol ilgin için ..

Allah yardımcın olsun
bundan sonra biraz can sıkıcı olacak yatmak belki ama hayırlısıyla evladını kucağına alınca hepsi geçecek

cok gecmıs olsun canım

Kızlar merhaba nasılsınız birşey sorucam 2 gündür çok açık kahve sarı gibide akintim var korktum yarın doktora gidicem anlamı enfeksiyon falan mı acaba

Al canim korkma almaktan kilo veriliyor ben oglumda 16 kilo aldim 21 kilo verdim simdide dikkat etmeye caliscam cok almamak icin ama alirsamda dert etmem insan birazcik dikkat edince veriyor hele ki insallah bol sutumuz olur emzirirsek hooop gitti kilolar bye byeee :)
İnşallah canım ben hiç hayatımda kilolu olmadım genetik. Bebişler sağlıklı olsunlarda gerisi önemli deil

Gecmis olsun canim iyi olaacak insallah

Back
X