• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebişlerini görenler gözünüz aydın darısı başımıza
Nesrinay86 Nesrinay86 kadın doğumcuya randevu aldın mıu yönlendirdi
nasıl işliyor sistem bana randevu bulmak zor demişlerdi de

R leri ben hala çok baskın söyleyemem :KK70:
ama beyaz gibi de konuşmuyorum genelde üstüne basmadıktan sonra sorun olmuyor
bi de küçükken r leri

wintersun wintersun senin polemiğini yesinler 2 paşa annesi :KK200:

Arkadaşlar doktor tavsiyesiyle(jinekoloğum değil) son 2 aydır magnezyum, c vitamini ve omega3 alıyorum. Bunun dışında gebeliğimi takip eden doktorumun verdiği complex vitamin ve son dönemde eklenen demir takviyesi de var. Muz iyi bir magnezyum kaynağı ama bu dönemde kabızlığı tetikleme ihtimali var. Ayrıca çok şekerli olması da düşündürücü. Doktorunuza danışıp magnezyumu takviye olarak almanız daha çok işinizi görebilir gibi. Özellikle çiğneme tableti formunda olanını bazı kimyasalları içermediği için özellikle önerdi doktorum. Ayrıca çok tartışmalı olan süt konusu da var. Ben araştırdığım ve inandığım şekliyle söyleyeyim size takdir sizin. Süt tüketmenin şu an bizlere bir faydası yok, sütten alabildiğimiz kalsiyum miktarı çok kısıtlı olmasının yanısıra tüketildiğinde başka mineralleri de kullandığı için zarara da dönüşebiliyor. Bunun yerine sütten daha fazla kalsiyum ve ayrıca çinko da içeren badem sütünü deneyin. (Tabi badem alerjiniz yoksa) hem hazmetme problemi yaşamazsınız hem de daha fazla fayda görürsünüz içerik olarak

süt badem sutu vs asla ıcebılecegım seyler degıl
bana da gıttıgım dıyetısyen süt ıcemezsen bıle yogurt ye ayran ıc aynı gruba gırer demıstı
sen sımdı muz deynce bugun yanıma getırmıstım sımdı aklıma geldı onu cıkardım masamın uzerıne:)
unutmadan yıyeyım dıye

Geldim kızlar. Özele gidenler gibi 40-50 dakika değil, ama 15 dk sürdü bakması. Başka zamanlarda saniyeyle hesaplıyorum da, bu sefer farklıydı. Resim vermedi, rapor verdi. Kalbine, beynine, midesine, mesanesine , amniyotik sıvıya ve s. baktı. Çişini yapıyormuş, mesane dolu diye yazıyor. 164 mm, 426 gr. Ordan atladım kendi doktoruma gittim, arası 5 dk zaten. Baktı, bana göre normal, eğer herhangi bir şüpheli bir durum olsaydı sonomara yönlendirecektim dedi, şuanda gerek görmüyorum. İşte böyle canlarım.
Gozun aydin canim ya darisi basima benimde 17 nisanda cok korkuyorum

Doktor randevum yaklastikca zaman geçmek bilmiyor sanki 25 gün gecti ama su son 10 gün yiyecek beni sanırım bir kere daha görüp bi sorunhn kalmadi sözünü duysam cok rahat edicem

Gözün aydın canım.
Sağol canım senin de gözün aydın çok şükür. Bende üniversite hastanesine gittim yaklaşık 15-20 dk sürdü ama yetti yani.
gözün aydın canım
benım de kısmetse pazartesı gunu randevum var
darısı basıma:)
Çok sağol canım amiinn inşallah darısı başına hayırlı haberlerle inşallah :)

Kızlar ayrıntılı ultrasona girdik geldik, çok şükür bi sıkıntı yok kızım sağlıklıymış maşallah. Bol bol yüzünü gösterdi doktor doya doya baktım :) boyu 20 cm, kilosu 419 gram olmuş. Darısı inşallah daha gitmemiş olanların başına, herkesin evladının sağlıklı sıhhatli haberleriyle yüzünü güldürsün Rabbim.

Virgo women Virgo women canım sordum doktor normal dedi iç karın darlığı da fazla ağrı hissetmeye neden olabiliyormuş magnezyum kullanman lazım dedi.
Gözün aydin canim cok sevindimm.cok teşekkürler bu arada..

Biz kızımıza “Elisa” ismini koymaya karar verdik kızlar. Yanına bir isim daha düşünüyoruz iki isim olsun istiyoruz, isim ne kadar uzun olursa yıldızı okadar yüksek olur şansı çok olur derler buralarda. Peygamber efendimiz (s.a.v) de çocuğunuza iki isim koyun buyurmuş. Elisa nur, Elisa hira, Elisa ipek, Elisa Berrak bu isimleri düşünüyoruz karar veremedik sizce hangisi daha hoş geliyor?

Biz kızımıza “Elisa” ismini koymaya karar verdik kızlar. Yanına bir isim daha düşünüyoruz iki isim olsun istiyoruz, isim ne kadar uzun olursa yıldızı okadar yüksek olur şansı çok olur derler buralarda. Peygamber efendimiz (s.a.v) de çocuğunuza iki isim koyun buyurmuş. Elisa nur, Elisa hira, Elisa ipek, Elisa Berrak bu isimleri düşünüyoruz karar veremedik sizce hangisi daha hoş geliyor?

Geçen de biri uzun isimlilerin ömrü uzun olur diye söyledi

dedim benim şimdiye ölmem lazımdı hepi topu 3 harf var adımda :D

elisa hoş bi isim ama yanına bilemedim ben

Benim sıkıntım da eşim hangi ismi söylese yok o olmaz öyle bir öğrencim vardı şöyleydi, böyle bir öğrencim vardı böyleydi diye taş koyuyorum yoluna:bicak: bence isim çok etkili kişilikte ve öğretmenliğin kötü yanı olarak isim-yüz eşleştirmesi yapıyor insan :halay:
O zaman şöyle sorayım hocam hangi isim daha karakterli, dik duruşlu ve beni üzüp yıpratmaz acaba bi kaç tane öneri olursa lütfen ;)

bebişlerini görenler gözünüz aydın darısı başımıza
Nesrinay86 Nesrinay86 kadın doğumcuya randevu aldın mıu yönlendirdi
nasıl işliyor sistem bana randevu bulmak zor demişlerdi de

R leri ben hala çok baskın söyleyemem :KK70:
ama beyaz gibi de konuşmuyorum genelde üstüne basmadıktan sonra sorun olmuyor
bi de küçükken r leri

wintersun wintersun senin polemiğini yesinler 2 paşa annesi :KK200:
Aynen canım. Salıya randevu aldım, cumaya da gün verdiler canım.

Doktorum son iki üç gitmemde midesi dolu, idrar torbası dolu, yutkunma refleksi var, karaciğeri, safrası, sıvısı şöyle vs vs şeyler söylüyor. Detaylıda da bunlara mı bakılıyor yine sadece? Farklı bir doktora gideceğim detaylı için, merak ettim şimdi, bir haftam var daha
Evet cnm . yani bende öyle oldu, senin dr un maşallahı var.

Nesrinay86 Nesrinay86 cnm ya bişe soracam bu detaylı ulturason 4 boyutlu olan mı oluyor. Ben bugün hastaneyi aradım sordum 4 boyutluyu mu soruyorsunuz dediler. Ek olarak sadece 10 TL ödüyorsunuz dediler. Şaşırdım. Yani 300, 350 gibi diye bişe tahmin ediyordum

Arkadaşlar doktor tavsiyesiyle(jinekoloğum değil) son 2 aydır magnezyum, c vitamini ve omega3 alıyorum. Bunun dışında gebeliğimi takip eden doktorumun verdiği complex vitamin ve son dönemde eklenen demir takviyesi de var. Muz iyi bir magnezyum kaynağı ama bu dönemde kabızlığı tetikleme ihtimali var. Ayrıca çok şekerli olması da düşündürücü. Doktorunuza danışıp magnezyumu takviye olarak almanız daha çok işinizi görebilir gibi. Özellikle çiğneme tableti formunda olanını bazı kimyasalları içermediği için özellikle önerdi doktorum. Ayrıca çok tartışmalı olan süt konusu da var. Ben araştırdığım ve inandığım şekliyle söyleyeyim size takdir sizin. Süt tüketmenin şu an bizlere bir faydası yok, sütten alabildiğimiz kalsiyum miktarı çok kısıtlı olmasının yanısıra tüketildiğinde başka mineralleri de kullandığı için zarara da dönüşebiliyor. Bunun yerine sütten daha fazla kalsiyum ve ayrıca çinko da içeren badem sütünü deneyin. (Tabi badem alerjiniz yoksa) hem hazmetme problemi yaşamazsınız hem de daha fazla fayda görürsünüz içerik olarak
Bunun altina bence herkes kendi dr una gore hareket etsin diyelim cunku biz dr degil hastayiz

Back
X