Aşılama 2018 agustos ayında aşılama yaptıracak olan var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
adetimi bekliyorum. İlk kez böyle bi tedavi icine girecegim. Beni neler bekliyor, nasıl olcak hiç bilmiyorum. Başarı şansımızın düşük oldugunun farkındayım ama bizde erkek infertilitesi var. O yüzden aşılama’da karar kıldık. Bekleyelim bakalım neler olcak :)

Bende eylul de olcam. Bizdede erkek infertilitesi var yukselip yukselmicegine bakcaz degerlerin
Esimin sperm sayisi 10 milyon. Hareketi düşük morfoloji yuzde 3
Sizin degerler nasıl sizinle konuşmak isterim

Bende eylul de olcam. Bizdede erkek infertilitesi var yukselip yukselmicegine bakcaz degerlerin
Esimin sperm sayisi 10 milyon. Hareketi düşük morfoloji yuzde 3
Sizin degerler nasıl sizinle konuşmak isterim

Bizimkide 14milyon, morfoloji ise 5...

ama bunlar güncel hali. Gecen sene 3milyon’du morfoloji 4’tü... keçiyboynuzu kürü ve birsürü takviyeyle bu kadar iyileşebildi.

Bizimkide 14milyon, morfoloji ise 5...

ama bunlar güncel hali. Gecen sene 3milyon’du morfoloji 4’tü... keçiyboynuzu kürü ve birsürü takviyeyle bu kadar iyileşebildi.
Vemax kullaniyor eşim . Doktor da 3 ay sonra tekrardan semen analizi yapalim spermler 3 ayda bir yenileniyor dedi eylulde 3 ay olmus olcak yukselmemisse aşılama yapcak
Ben keciboynuzuna inanmadigim icin yapmıyorum

Vemax kullaniyor eşim . Doktor da 3 ay sonra tekrardan semen analizi yapalim spermler 3 ayda bir yenileniyor dedi eylulde 3 ay olmus olcak yukselmemisse aşılama yapcak
Ben keciboynuzuna inanmadigim icin yapmıyorum

Kimine ciddi olarak fayda etmiş keçiboynuzu . Biz promen k da kullandık bide keçiboynuzu işte bu kadar oldu. Şimdiyse muhteşem 3lü dedikleri ( pharmaton, çinko ve l carnitine şurup ) kullanıyo. Akşamları ceviz fındık vs tüketiyo. Gece yatmadan önce de birer kaşık keçiboynuzu soguk press özü içiyo.

Allah allah yaaa bilmiyorum ,kafam karıştı şuanda sizin morfoloji falanda degismis ben sadece sperm sayisina etkisi var zannediyordum keciboynuzunun

Allah allah yaaa bilmiyorum ,kafam karıştı şuanda sizin morfoloji falanda degismis ben sadece sperm sayisina etkisi var zannediyordum keciboynuzunun

Dedigim gibi promen k da kullandım. Doktorum bu degerlerin değişken olabilcegini söyledi. Sizinkide değişcektir icinizi ferah tutun. Kkda sayı hız problemi olup da normal yoldan gebe kalan insan çok.. sizinde öyle olur büyük ihtimal.

Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz ?

Yok
Yok ben özel hastaneye,ayni zamanda tüp bebek merkezine bir yere gidiyorum. Siz ?

Yok

Yok ben özel hastaneye,ayni zamanda tüp bebek merkezine bir yere gidiyorum. Siz ?

Ben gecen sene araştırma hastanesine gittim. Ordan devam ettim. Süreç uzadıkca uzadı test sonucları vs gec cıkıyo. Sonra histereskopi falan oldu.
Güya bu ay aşılamaya başlıcaktık ama bu ay da benim regl gelmiyo:) bayram gircek araya büyük ihtimal bende eylüle kaldım gibii :)

bence kendini hiç kasma hatta bana ilk aşılamamda rahat ol diyenlere atar bile yaptım. ama inan rahat olmak gerekiyor aşılamadan sonraki o 14 gün bekleme süresinde hayatı kendime zindan ettim resmen yapabilirsen eğer fazla düşünme başarı şansı düşük diyenlere de takılma sonuçta normal yollardan gebe kalma şansına erişiyosun öyle düşün

Normal yolla olmuyo zaten 2 sene doldu. Ben tüpe gecmek icin bi aşama olarak görüyorum aşılamayı..

Hayırlısı olsun hakkımızda

Çocuk isteyeli 2 seneyi geçti. Bir çok zor zamanlardan geçtik herkes gibi. Artık çare olmayınca aşılama deniyoruz. Eşimde 45 milyon civarı sperm var bende de herhangi bir Problem yok. Sebepsiz infertilite sayılabilir. İğne verdi doktorum zira uzun zamandır klomen kullanıyordum. Çarşamba günü yaptıracağız işlemi. Buradan birbirimize destek oluruz diye yazıyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Amin inşaallah. Kac ay klomen kullandınız. Verdiği iğne gonal mı ?

Yaklaşık 1.5 senedir doktora gidiyorum. Ara ara sık sık kullandım inanın kaç ay olduğunu unuttum çoktan. 5 ay vardır Arka arkaya olmadı ama. Gonal -f 450 kullandım 1 hafta. Siz?

Yaklaşık 1.5 senedir doktora gidiyorum. Ara ara sık sık kullandım inanın kaç ay olduğunu unuttum çoktan. 5 ay vardır Arka arkaya olmadı ama. Gonal -f 450 kullandım 1 hafta. Siz?

Ben henüz birşeye başlayamadım. Araştırma hastanesine gidiyorum. Testler sonuclar vs bekleme süreci derken hic bişey yapamadık.. erkek faktörü var.. normal yolla gebelik zor dendigi icin aşılama yapılcak ilk olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…