Aşılama 2018 agustos ayında aşılama yaptıracak olan var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Oturdugu yeri bilmiyorum ama büyük ihtimal yakınlardadır :) hastane cok yakın ama bize :) eşimin akrabaları genelde dogumlarını orda yaparlar
açıkcası hastane ortalama bi hastane bi medicana değil ama ben ilk testlerimi orda yaptırmıştım şimdi başka hastaneye gitsem herşey sil baştan. diğer bölümlerdeki doktorları bilmiyorum ama kadın doğumdan memnun kaldım. tabi ücret de diğer hastanelere göre daha uygun

Medicana’nın pahalı oldugunu duymuştum. Medihaus da eskiden tıp merkeziymiş. Doktorundan memnunsan sorun yok bence. Hangi doktora gidiyorsun ?

kamer beye gidiyorum. ama eğer tüp bebeğe kalırsam ne yapıcam bilmiyorum. medihaus 8000 tl civarı diyor. başka yerler ne kadar bi fikrim yok.

Bi yakınımızın düşük tehlikesi vardı kamer bey’e gitmiştik. Uzun boylu biriydi değil mi ?

Tüp bebek aşamasına gelindiğinde araştırılmalı tabi. Daha uygun da vardır belki .

Bi yakınımızın düşük tehlikesi vardı kamer bey’e gitmiştik. Uzun boylu biriydi değil mi ?

Tüp bebek aşamasına gelindiğinde araştırılmalı tabi. Daha uygun da vardır belki .
evet uzun boylu bi bey. bana tutmaması için bi sebep yok ama eğer olmazsa 2. aşılamadan sonra 1-2 ay dinlen tüpe geçelim dedi. bilmiyorum çok da korkuyorum olmamıştır diye. Anne olmayı çok istiyorum ama sanki hiç olmayacak gibi geliyor. gerçekten çok yoruldum artık. tabi tek ben değil burda herkes aynı durumda Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin inşaallah. Cok fazla yıpranmadan kucagınıza saglıklı şekilde bebeginizi alırsınız umarım.. Kaç senelik evlisiniz ? Yaşınızdan dolayı tüp yapmak isticektir doktor da..

Amin inşaallah. Cok fazla yıpranmadan kucagınıza saglıklı şekilde bebeginizi alırsınız umarım.. Kaç senelik evlisiniz ? Yaşınızdan dolayı tüp yapmak isticektir doktor da..
5 senelik evliyim ilk 3 buçuk yıl devamlı Bi aksilikler çıktı düşünmedik. Sonra istedik olmadı geçen Eylül tedaviye başladım ama yarım bırakmak zorunda kaldım daha farklı sağlık problemleri oldu işte en son temmuzda tekrar tedaviye başladım temmuzda Bi aşılama oldum maalesef negatif bu da ikinci aşılamam

Bize de tüp bebek düşünün dediler. aşılama deneriz ama bir kaç deneme yine tüp bebek fiyatına gelecek dediler. Bilmiyorum o aşamaya gelmek beni çok korkutuyor pek hazır hissetmiyorum kendimi. Ve güvenilir bir yer bulmak da ciddi mesele. O aşamaya gelmeden hepimiz hayırla sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz insAllah

Keşke bu son tedaviniz olsa, keşke bu aydan sonraki hastane ziyaretleriniz sadece bebeginizin gelişimini izlemek icin olsa :)

Amiin inşaallah.
Devlet hastanesine gittiniz mi hiç ?

Amiin inşaallah.
Devlet hastanesine gittiniz mi hiç ?[/QUOTE]

Hayır gitmedik şu an için fiyat konusu pek mühim değil. Yani fiyata gelene kadar bir çok mesele var aklımızı kurcalayan.. yaş meselesi çevre meselesi güvenilirlik meselesi.. ve ne kadar ümidim yok desem de içimde olan o belki tüp bebeksiz olur sesi

Amiin inşaallah.
Devlet hastanesine gittiniz mi hiç ?

Hayır gitmedik şu an için fiyat konusu pek mühim değil. Yani fiyata gelene kadar bir çok mesele var aklımızı kurcalayan.. yaş meselesi çevre meselesi güvenilirlik meselesi.. ve ne kadar ümidim yok desem de içimde olan o belki tüp bebeksiz olur sesi[/QUOTE]
Her ay aynı stres. Ama olmayacak diye Bişey de yok. Bi arkadaşımın aşılamaları negatif olmuştu tüp bebek için para biriktirirken hamile kaldı. Herşey nasip aslında. Ama insan Bi ümit ediyor Bi ümitsizliğe kapılıyor psikolojimiz iyice bozuldu valla

Ben de bugun gonal f 900 un ilk ignesini yaptim 3 fun yapip gidecegim hastaneye. Ilk tup bebek denemem insallah hayirla sonuclanir. Ankarada baskente gidiyrm. Sonucları buradan yazarim

Ben de bugun gonal f 900 un ilk ignesini yaptim 3 fun yapip gidecegim hastaneye. Ilk tup bebek denemem insallah hayirla sonuclanir. Ankarada baskente gidiyrm. Sonucları buradan yazarim
Allah yardımcın olsun. inşallah güzel sonuçlarını duyar hep birlikte mutlu oluruz. İnan burda hamile kalanları duyunca insan daha çok seviniyo. ümit var demek ki diyo. inşallah bizlere de hamileyim test sonucum şu kadar diye sevinç çığlıkları atmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…