Aşılama 2018 agustos ayında aşılama yaptıracak olan var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 21 eşim 26. Henüz erken olduğu için beklemek istedik ama sonuç alamıyoruz ameliyat oldu eşim gitmediğimiz doktor azdıe diyebilirim. Sebepsiz diyorlar. Yani az az problemlerimiz var ama engel olacak gibi değil. Bak en azından bu yıpratıcı süreçleri yaşamadan belki direkt sonuca ulaşırsınız insAllah böylesi daha iyidir demek ki

İnş bakalım. Rabbim büyük, Ona sığındık...

Sizin aşılamanız da inş olumlu sonuclanır.

Ben de bu sabah 2. Aşılamamı oldum aynı günler de sonuç alıcan demek ki hayırlısı olsun inşallah

Sonuclarimiz biraz kötü çıktı çok ümit vermedi doktorlar. Hayırlısı tabi. ayın 22sinde yaptıracağız test. Rabbim Size de hayırlı sonuçlar versin. Sizin sıkıntı neydi?

Sonuclarimiz biraz kötü çıktı çok ümit vermedi doktorlar. Hayırlısı tabi. ayın 22sinde yaptıracağız test. Rabbim Size de hayırlı sonuçlar versin. Sizin sıkıntı neydi?
Benim yaşım 37 aslında Bi sıkıntı yok ama yaş itibariyle beklemeyin dedi sonuçta 1 sene kendimiz denemişsiniz olmamış dedi. Bana da 23 ünde tahlil yap dedi. Bakalım hepimiz için hayırlısı ilkinde kanama ve ağrım vardı bu sefer hiç Bişey hissetmiyorum acaba normal mi

Muhtemel normaldir cünku herkeste olmuyormus. Bende ağrı biraz çok lekelenmem de var ne kadar sürüyor ki acaba? Dikkat ettiğiniz herhangi birşey oldu mu bu süreçte? Ve jel verdi mi Size de

Beylikdüzünde medihaus da yaptırdım. Hastane çok harika değilde doktorum dan memnunum

Doktorunuzdan memnunsanız çok iyi. Ben takibimi yaşadığım şehirde kendi doktorumda yaptırdım. İşlem için Antalya'ya gittik başka doktorà. Yasadim şehirde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…