- 4 Temmuz 2016
- 48
- 18
- 18
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Ben 21 eşim 26. Henüz erken olduğu için beklemek istedik ama sonuç alamıyoruz ameliyat oldu eşim gitmediğimiz doktor azdıe diyebilirim. Sebepsiz diyorlar. Yani az az problemlerimiz var ama engel olacak gibi değil. Bak en azından bu yıpratıcı süreçleri yaşamadan belki direkt sonuca ulaşırsınız insAllah böylesi daha iyidir demek ki
Ben de bu sabah 2. Aşılamamı oldum aynı günler de sonuç alıcan demek ki hayırlısı olsun inşallahNe zaman yaptıracaksınız siz? Bize de dua edin bugün yaptırıyoruz
Ben de bu sabah 2. Aşılamamı oldum aynı günler de sonuç alıcan demek ki hayırlısı olsun inşallah
Benim yaşım 37 aslında Bi sıkıntı yok ama yaş itibariyle beklemeyin dedi sonuçta 1 sene kendimiz denemişsiniz olmamış dedi. Bana da 23 ünde tahlil yap dedi. Bakalım hepimiz için hayırlısı ilkinde kanama ve ağrım vardı bu sefer hiç Bişey hissetmiyorum acaba normal miSonuclarimiz biraz kötü çıktı çok ümit vermedi doktorlar. Hayırlısı tabi. ayın 22sinde yaptıracağız test. Rabbim Size de hayırlı sonuçlar versin. Sizin sıkıntı neydi?
B-tr K kedimolmadanasla süreçlerinizden bahsedin, zaman zaman yazın lütfen.
Bende önümüzdeki adetle başlayacaktım ama adetim gecikti ve bu saatten sonra başlıcak olsa bayrama denk gelcek, büyük ihtimal eylüle kaldım:)
Gebe olma ihtimalin yok mu
eylül de güzel haberler alırız senden inşallah. sonucu bayramın 3. günü alıcam tabi o zaman kadar dayanır test yapmazsam bi de adet olmazsam. Güzel haberler almayı çok istiyorum ama kısmet tabi.Test falan yaptık. Yok yani. Olsa çıkardı şimdiye:)
eylül de güzel haberler alırız senden inşallah. sonucu bayramın 3. günü alıcam tabi o zaman kadar dayanır test yapmazsam bi de adet olmazsam. Güzel haberler almayı çok istiyorum ama kısmet tabi.
inşallah canım hepimiz güzel haberler alalım.İnş olur ya neden olmasın. Güzel haberlerini bekliyorum:)
Test falan yaptık. Yok yani. Olsa çıkardı şimdiye:)
eylül de güzel haberler alırız senden inşallah. sonucu bayramın 3. günü alıcam tabi o zaman kadar dayanır test yapmazsam bi de adet olmazsam. Güzel haberler almayı çok istiyorum ama kısmet tabi.
Beylikdüzünde medihaus da yaptırdım. Hastane çok harika değilde doktorum dan memnunumUmarim beklediğiniz haberi alırsınız.. Siz hangi merkezde yaptırdınız
Hayirlisi olsun umarım bu süreç sizi cok yıpratmadan sağlıkla tamamlanır.. nerede yaptıracaksınız?
Beylikdüzünde medihaus da yaptırdım. Hastane çok harika değilde doktorum dan memnunum
Beylikdüzünde medihaus da yaptırdım. Hastane çok harika değilde doktorum dan memnunum
Aa yakınsınız demek ne güzelAaa medihaus :) evime yürüme 10dk ya var ya yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?