- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 103
- 34
- Konu Sahibi Masal aden
-
haklisin canimda moralim otomatikmen bozuldu ilkinde hic böyle sorun yasamamistim insallaj hersey yolunda giderCanım benim, şimdiden kendine stres yapma , çok mu küçük oldu mu olmadı mı diye . Bekle bakalım . Geç olsun son olsun . En azından yumurtaların oluyor , hiç olamayanlar var . Moralini yüksek tut . :*
haklisin canimda moralim otomatikmen bozuldu ilkinde hic böyle sorun yasamamistim insallaj hersey yolunda gider
Benimkiler de geriden gelip büyüdü. Moralini hiç bozma. Buyur o yumurtalar. 1 tane yumurta yetiyor biliyorsunuzkizlarrr bugün 7. günüm ve yumurtalarim daha büyümemis 11 12 cm dedi doktor ilk tüp bebek yaptirdigimda 11. gün toplamislardi bu sefer gec olacak dedi dokto ve takviye igne verdi.. moralim cok bozuk ya acaba kalitesimi kötüki??? cok yumurtan var ama kücükler dedi
bende 21.gün basladım adet olunca yum geliştirici iğneye baslıyacağız. Yani opuyada transferede cok var gibiTeşekkürler herkes farklı kullanıyor ben opudan sonra 21.gun 1defa kullanacağım.seninde hayırlı olsun.senin opu ne zaman di transfer ne zaman
Dualarımız seninle hadi hayırlı haberler ver bizeAyy kızlar allah razı olsun bende çok heyecanlıyım bakalım kaç çıkacak değer. Saat 6 gibi veririm 7.30 gibi çıkar. Dua edin ne olur
Ilk tedavimde 22 mm olunca vurulmustum.Digerlerinde 20 mm civarinda. Gerci benim en son 18-19ken vuruldu son tedavimde.Kızlar yumurta kac mm olunca catlatma iğnesi vuruluyor?
18-19 mm aralıklarındayken vuruldum. 10 tane toplandı.Kızlar yumurta kac mm olunca catlatma iğnesi vuruluyor?
_Citlembik_ Belli oldu mu degerin canim? Benim pembe pembe gelmeye basladi yani adetim basliyor.Yine de ne olur ne olmaz diye yarin kan verecegim?
Dualarımız seninle hadi hayırlı haberler ver bize
Allahimmmm bugun aldigim en guzel haber. Sukurler olsun cok dua ettim senin icin.Harika bi deger.Keseyi ne zaman goreceksin insallah?Estrofem coraspin kullaniyorum.crinone jel kullanmadim bugun bittigi icin almadim.1344 çıktı değerim çok şükür bir sıkıntı yok gibi şimdilik.
Ver sen kan sakın ümitsiz olma. Estrofem kullanmıyormusun nasıl adet olucan
Ya çok güzel maşşallah 41 kere maşşallahCanım 1344 çıktı. Şükürler olsun.
Allahimmmm bugun aldigim en guzel haber. Sukurler olsun cok dua ettim senin icin.Harika bi deger.Keseyi ne zaman goreceksin insallah?Estrofem coraspin kullaniyorum.crinone jel kullanmadim bugun bittigi icin almadim.
Ya çok güzel maşşallah 41 kere maşşallah
Ana senin daha yeni değerin yükselmeye başladı belki daha zamanı vardır doktor başka ne dedi ne olmakmışKızlar çok teşekkür ederim değer güzel ama vajina yoldan kese gözükmedi. Rahîm duvarımda 7mm çok inceymiş
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Kızlar çok teşekkür ederim değer güzel ama vajina yoldan kese gözükmedi. Rahîm duvarımda 7mm çok inceymiş
Antalya tüp bebek merkezi hasan bulut'a gidiyorum..Antalyada nereye gidiyırsunuz?
Transferde kac mm idi?Kızlar çok teşekkür ederim değer güzel ama vajina yoldan kese gözükmedi. Rahîm duvarımda 7mm çok inceymiş
Transferde kac mm idi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?