2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Canım hiç belirti arama , kullanılan iğne ve ilaçlar vs . Bu tarz belirtiler yapıyor . Pozitif düşün ve gününden önce test yapma . Kan vermeye gittiğin gün istersen idrar testi yap, ama öncesinde yapma , eğer negatif çıkarda bElki de boşuna üzmüş olursun kendini . Çoğu gitmiş azı kalmış . 8 gün çabucak geçer :*

Canım biraz sabret inşallah herşey gönlünce olur. Benim de ilk birkaç gün kasıklarımda ve belimde ağrı oldu ama sonrasında kesildi. Sadece ara sıra batma şeklinde ağrım oluyor ama hafif oluyor. Bence erken kan verme ve idrar testi yapma. Akışına bırak kafana takma. Bol bol dua et Allah’tan hayırlısını iste.

Kan verme gününe kadar bekledim, dua ettim. Çok şükür kanda pozitifimizi gördük. Darısı keseye, kalp atışına ve tamamına olsun inşallah. Allahım evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin.

Insallah senin de igne asaman gecip bir an once transferin olur ve sabırsız bekleyiş başlar ve bebisi kucağına alırsın.
Benim opudan sonra 1.5 ay rahim dinlendirme var inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımiza alalım..

Benim opudan sonra 1.5 ay rahim dinlendirme var inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımiza alalım..
Ben bu rahim dinlendirmenim daha faydali oldugunu dusunuyorum.cunku opudan sonra hayatimda hic yasamadigimiz şişlikleri acilari yasiyoruz.o haldeyken transfer olmak zor geliyor.Iyi bi karar olmus.

Ben bu rahim dinlendirmenim daha faydali oldugunu dusunuyorum.cunku opudan sonra hayatimda hic yasamadigimiz şişlikleri acilari yasiyoruz.o haldeyken transfer olmak zor geliyor.Iyi bi karar olmus.
Aynen canım bende çok mutlu olmuştum rahim dinlendirmeyi duyunca.. gittiğim merkez herkese 1.5 ay rahim dinlendirme süresi veriyormuş hem rahim için hemde embriyonun dondurulmuş olması şansı yükseltiyormuş inşallah sonumuz hayırlı olsun..

Insallah canim. Benim bu seferki biraz sorunlu ilerliyor ama dondurulmuslar umudum.Rahmim dinlenir daha iyi olur belki diye dusunuyorum.

Insallah canim. Benim bu seferki biraz sorunlu ilerliyor ama dondurulmuslar umudum.Rahmim dinlenir daha iyi olur belki diye dusunuyorum.
Aa doğru sen kan veriyordun sonuç için ne oldu düzenli artış olmuyor mu? Bu sonuçlanmadan hemen diğer aşamayı düşünme inşallah güzel olacak güzel düşün..

Bide benim rahmim kalp şeklindeymiş dr yumurta toplama işleminde ona da müdahale edebilirim şansımızı yükseltmek için dedi..

Aa doğru sen kan veriyordun sonuç için ne oldu düzenli artış olmuyor mu? Bu sonuçlanmadan hemen diğer aşamayı düşünme inşallah güzel olacak güzel düşün..
Yarini bekliyorum canim test icin. Degerlerim dusuk oldugu icin 2 gunde degil 4 gun sonra istediler testi.

Bide benim rahmim kalp şeklindeymiş dr yumurta toplama işleminde ona da müdahale edebilirim şansımızı yükseltmek için dedi..
Aaa cok iyi olur o zaman.Sansin gercekten yukselir. Senin guzel bi transfer olacak insallah.Sonucu da saglikli ve pozitif alirsin insallah. Sen simdilik opuya odaklan bakalim :) Yumoslarina iyi bak.

Canım kanama yok kese gözüktü dün ama çok sağ tarafta tüpe çok yakın tehlikeli yerde sağlıklı durmuyor dedi
Aaaa canim kese gorunmesine cok sevindim.Tupe cok yakin olmasinin kotu tarafi ne acaba?offf birseyleri bilmemek ne kotu.Insallah herseye ragmen mucize olur bebegin.Tehlikeli yerde dedikleri halde saglikla dogar.

Citlembik insallah iyi ve saglikli bir geneli gecirirsin.
Videsupra rahim dinlendirmek iyi olabilir sanırım. Benim 2 tedavinin ikisinde de doktora gittiğim ay hemen tedavi hemen transfer oldu. Hiç beklenedim. Ilkinde 1 ay vitamin kullanmistim ve ignelere başlamıştım. 2.de 15 gün vitamin ve adetimle birlikte igne başlandı. Acaba aceleye mi geldim diyorum ben de kendi kendime. Yani öyle cok hazırlık aşaması falan olmadi.

Aaaa canim kese gorunmesine cok sevindim.Tupe cok yakin olmasinin kotu tarafi ne acaba?offf birseyleri bilmemek ne kotu.Insallah herseye ragmen mucize olur bebegin.Tehlikeli yerde dedikleri halde saglikla dogar.

Tüpe çok yakın yani dış gebeliğin bir çeşiti haftaya cumartesi tekrar kontrol olacak

Aaa cok iyi olur o zaman.Sansin gercekten yukselir. Senin guzel bi transfer olacak insallah.Sonucu da saglikli ve pozitif alirsin insallah. Sen simdilik opuya odaklan bakalim :) Yumoslarina iyi bak.
Inşallah canım rahmin öyle olması doktorun kafasını karıştırıyor inşallah opu'da o sorunda ortadan kalkar.. yumoşlara bakamadım ya benim merkez antalyada 4 saat sürüyor oraya gitmek.. gidiş geliş 8 saat oluyor.. araba tutuyor oyüzden beslenmeme hiç dikkat edemedim ama şimdi bileklik aldım onu takıyorum yolculuklarda o çok iyi geliyor.. büyümelerinde bir sıkıntı yok ama inşallah sağlıklıdırlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…