- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi Masal aden
-
Ay bu günler geçmiyor geçmiyor. Daha 5 gün oldu. Kasik ve bel ağrım vardı artık yok. Siskinlik hissi de gitti. Bu emriyolar napiyor acaba. Cidden belirti aramamak lazım ama ne bileyim. Ilaclari içiyorum ignemi yapıyorum. Test alıp yapasim var ama tutacagim inşallah kendimi.Daha 8 eylule cok var.
Merhaba.. Antalya tüp bebek merkezi hasan bulut'a gidiyorum canım.. sen hangisine gidiyorsun?Merhaba,
Bende Antalya da tedaviye başladım. Hangi merkezdesiniz?
Ay bu günler geçmiyor geçmiyor. Daha 5 gün oldu. Kasik ve bel ağrım vardı artık yok. Siskinlik hissi de gitti. Bu emriyolar napiyor acaba. Cidden belirti aramamak lazım ama ne bileyim. Ilaclari içiyorum ignemi yapıyorum. Test alıp yapasim var ama tutacagim inşallah kendimi.Daha 8 eylule cok var.
Insallah senin de igne asaman gecip bir an once transferin olur ve sabırsız bekleyiş başlar ve bebisi kucağına alırsın.Ya sen yine transfer olmuşsun ben iğne aşamasındayım7 gün kalmış azcık daha sabret :))
Benim opudan sonra 1.5 ay rahim dinlendirme var inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımiza alalım..Insallah senin de igne asaman gecip bir an once transferin olur ve sabırsız bekleyiş başlar ve bebisi kucağına alırsın.
Ben bu rahim dinlendirmenim daha faydali oldugunu dusunuyorum.cunku opudan sonra hayatimda hic yasamadigimiz şişlikleri acilari yasiyoruz.o haldeyken transfer olmak zor geliyor.Iyi bi karar olmus.Benim opudan sonra 1.5 ay rahim dinlendirme var inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımiza alalım..
Aynen canım bende çok mutlu olmuştum rahim dinlendirmeyi duyunca.. gittiğim merkez herkese 1.5 ay rahim dinlendirme süresi veriyormuş hem rahim için hemde embriyonun dondurulmuş olması şansı yükseltiyormuş inşallah sonumuz hayırlı olsun..Ben bu rahim dinlendirmenim daha faydali oldugunu dusunuyorum.cunku opudan sonra hayatimda hic yasamadigimiz şişlikleri acilari yasiyoruz.o haldeyken transfer olmak zor geliyor.Iyi bi karar olmus.
Insallah canim. Benim bu seferki biraz sorunlu ilerliyor ama dondurulmuslar umudum.Rahmim dinlenir daha iyi olur belki diye dusunuyorum.Aynen canım bende çok mutlu olmuştum rahim dinlendirmeyi duyunca.. gittiğim merkez herkese 1.5 ay rahim dinlendirme süresi veriyormuş hem rahim için hemde embriyonun dondurulmuş olması şansı yükseltiyormuş inşallah sonumuz hayırlı olsun..
Aa doğru sen kan veriyordun sonuç için ne oldu düzenli artış olmuyor mu? Bu sonuçlanmadan hemen diğer aşamayı düşünme inşallah güzel olacak güzel düşün..Insallah canim. Benim bu seferki biraz sorunlu ilerliyor ama dondurulmuslar umudum.Rahmim dinlenir daha iyi olur belki diye dusunuyorum.
Yarini bekliyorum canim test icin. Degerlerim dusuk oldugu icin 2 gunde degil 4 gun sonra istediler testi.Aa doğru sen kan veriyordun sonuç için ne oldu düzenli artış olmuyor mu? Bu sonuçlanmadan hemen diğer aşamayı düşünme inşallah güzel olacak güzel düşün..
Aaa cok iyi olur o zaman.Sansin gercekten yukselir. Senin guzel bi transfer olacak insallah.Sonucu da saglikli ve pozitif alirsin insallah. Sen simdilik opuya odaklan bakalim :) Yumoslarina iyi bak.Bide benim rahmim kalp şeklindeymiş dr yumurta toplama işleminde ona da müdahale edebilirim şansımızı yükseltmek için dedi..
_Citlembik_ nasilsin canim?Kanaman falan yok dimi?Bugun kan verecek misin?benim dun biraz kan geldi maalesef.
Aaaa canim kese gorunmesine cok sevindim.Tupe cok yakin olmasinin kotu tarafi ne acaba?offf birseyleri bilmemek ne kotu.Insallah herseye ragmen mucize olur bebegin.Tehlikeli yerde dedikleri halde saglikla dogar.Canım kanama yok kese gözüktü dün ama çok sağ tarafta tüpe çok yakın tehlikeli yerde sağlıklı durmuyor dedi
Bende aynı Antalya Ivf Hasan Bulut :)Merhaba.. Antalya tüp bebek merkezi hasan bulut'a gidiyorum canım.. sen hangisine gidiyorsun?
Aaaa canim kese gorunmesine cok sevindim.Tupe cok yakin olmasinin kotu tarafi ne acaba?offf birseyleri bilmemek ne kotu.Insallah herseye ragmen mucize olur bebegin.Tehlikeli yerde dedikleri halde saglikla dogar.
Ya hadi inşallah güzel haberlerini alırız..Yarini bekliyorum canim test icin. Degerlerim dusuk oldugu icin 2 gunde degil 4 gun sonra istediler testi.
Inşallah canım rahmin öyle olması doktorun kafasını karıştırıyor inşallah opu'da o sorunda ortadan kalkar.. yumoşlara bakamadım ya benim merkez antalyada 4 saat sürüyor oraya gitmek.. gidiş geliş 8 saat oluyor.. araba tutuyor oyüzden beslenmeme hiç dikkat edemedim ama şimdi bileklik aldım onu takıyorum yolculuklarda o çok iyi geliyor.. büyümelerinde bir sıkıntı yok ama inşallah sağlıklıdırlar..Aaa cok iyi olur o zaman.Sansin gercekten yukselir. Senin guzel bi transfer olacak insallah.Sonucu da saglikli ve pozitif alirsin insallah. Sen simdilik opuya odaklan bakalim :) Yumoslarina iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?