2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Canım ben tedaviye başlayalı 9 gün oldu dr ilk gün hem iğneleri verdi hemde elevit diye bi vitamin ve coraspin verdi.. tedaviyle başladım vitamine..
Senin gittiğin merkezde rahim dinlendirme süresi yok galiba. Bana bir kağıt verdiler orda tek tek hangi aşamalar olduğu yazıyor rahim dinlendirmeyide anlatmış yani kişiden kişiye göre değil herkeste rahim dinlendirme yapıyorlar.. eğer olmasaydı ben kendim isteyecektim dinlendirmeyi aslında sende isteyebilirdin.. ikiside negatif mi oldu yani belki bu yüzden negatif olmuştur

Yol beslenme vs hicbirini dusunme.Sen onlara psikolojinle iyi bakacaksin.Bu surecte en onemli sey kafa rahatligi :)

1. Tedavi negatifti. 2. Tedavi oldu su anda test tarihi bekliyorum. Benim AMH düşük olduğundan 4- 5 folikul gördüler hemen o ay ignelere başladık. Ondan aklımda acaba dinlendirselermiydi diye kaldı. genelde 2 3 ay takip edilip sonra ignelere baslayanlari duyuyorum. Ya da embriyo dondurup bekleyenleri. Bende donduracak kadar cikmiyor. 2 embroyo vardi zaten
.Her ay adet oluyorum. Yumurtluyordum, esimde sikinti yok. Ama gebe kalamiyorum. Bakalim inşallah bu kez olur hayırlısıyla. Gittigim doktorlar cok yoğun,cok hastası var.
Beslenme konusunu da hiç düşünme. Bu tedavide ben de dikkatli beslenemedim. Nasip artık.

Yol beslenme vs hicbirini dusunme.Sen onlara psikolojinle iyi bakacaksin.Bu surecte en onemli sey kafa rahatligi :)
Ne eşimin ailesinden ne de benim ailemden kimsenin haberi yok tüp bebek tedavisinde olduğumuzu kimse bilmeyince dışarıdan baskı altında olupta rahatsız olmuyorum eşim bu konuda hep yanımda oluyor oyüzden psikolojik olarak çok iyiyim çok şükür inşallah hepimiz için en hayırlısı olur bir gün hepimiz gece yarıları ağlayan bebişlerimizin sesleriyle uyanırız:)))

Bende akillandim bukez. Kimseye haber vermedik. Aralıktaki tedavimde herkese söyledim. Kayinvalidem sürekli karnima bakıyordu çok gıcık bir durumdu. Söylememek en iyisi. Insana damızlık muamelesi yapıyorlar yav. Zaten stres yorgunluk iğneler derken zor bir süreç üstüne birde millete laf anlatma derdi hiç gerek yokmuş. Bu ağustos ayında sessiz sakin gittik transfer olduk geldik

Bebeklerimiz olsun ama geceyarilari ağlayıp uyandirmasinlar mışıl mışıl uyuyan bebek olsunlar. Kakalari kalp olsun

Kızlar merhaba. Bugün hafiften (avuç içi genişliğinde) kanamam oldu ve durdu. Doktorumu aradım yatmaya devam et yarın sabah gel bakalım dedi. Allah hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın inşallah.

Kızlar merhaba. Bugün hafiften (avuç içi genişliğinde) kanamam oldu ve durdu. Doktorumu aradım yatmaya devam et yarın sabah gel bakalım dedi. Allah hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın inşallah.
Canim ayaklarını koltukların sirt dayama yerine dikip yat yatarken. Ya da ayaklarının altına yastık koyup yukselt. Belki yerleşme kanamasidir. Icini ferah tut. Gebe kalıp normal adet olan insanlar da çok. Sen kaçıncı gunundesin.

Canım 17 Ağustos’ta transfer oldum. Bugün 16. günüm. 12.gün değerim 210, 14.gün değerim 506 çıkmıştı. Şükür şu an kanamam yok. İnşallah da olmaz. Bir önceki transferimdeki düşüğüm aşırı kanamalı olunca tedirgin oldum.

Hadi inşallah güzel haberler ver keşke şöyle olsaydı böyle olsaydıları düşünme artık gelecek test günü için dua etme vakti artık..

Aynen canım valla kimseye bu konuları anlatmamak en iyisi.. kendi derdimizle mi uğraşacağız milletin sürekli dedikodu yapmasıyla mı? Kimsenin haberi olmasın kafamız rahat olsun..
Bebeklerimiz olsun ama geceyarilari ağlayıp uyandirmasinlar mışıl mışıl uyuyan bebek olsunlar. Kakalari kalp olsun
anne olmak demek uykusuz günler demek:)))) ilk doğdukları zamanlar sürekli aglıyorlar ya geceleri oyüzden demiştim yeter ki hayırlı ve sağlıklı olsun uykusuz gecelere de razıyım:))

Arkadaşlar beni bi rahatlatın lütfen Transferim bu ay sonu nasipse . iş yerime asla söylemek istemiyorum. Şükür opu sürecini atlattım zor da olsa . Dedimki sadece kist ameliyatı olacağım. Ama tabi süreci bilmediğimden gebelik normal olmazsa tüp bebek yaptırabilirim dedim yinede yalan olmasın diye . Demez olaydım .Opu sürecini OHSS ile atlattım.Rahim dinlendirilmesi verildi. Bi geldim herkes tüp bebekmi yaptırdın diyor . Şimdi ise transfere gitmem lazım .Rapor alsam bi dert yıllık iznim çok az kaldı ... Benim içinde bir dua istiyorum sizden .

Canım kamuda mı çalışıyorsun özel sektörde mi?

Kamu canım .nöbetli sistem .sadece 4 güncük izin kaldı nöbet izni ile 7 olur ama diyorum ki Ocak a kadar lazım olursa izin alsammı almasam mı

Canım bence 4 gün iznin kaldıysa hiç risk alma doltorunla konuş rapor al. Sonuçta bu süreçte transfer sonrası dinlenmek önemli. Ben okul öncesi öğretmeniyim ve çalıştığım okul çok sıkıntılı. Bir önceki transferimde rapor almadım ve maalesef düşük oldu. Doktoruma durumumu söyledim 30’ar günlük periyotlarla rapor veririz sıkıntı olmaz dedi. Genellikle tüp bebek tedavisi görenlere zaten kendi doktorun da diğer doktorlar da yardımcı oluyorlar hassas bir süreç olduğu için. Şahsi kanaatim raporla idare et.

İş yerindekilere de birşey söylemek zorunda değilsin. Bana da sordular tüp bebek mi diye yok dedim ve geçtim. Rahat ol sıkma canını.

Çok sağol canım dediğin doğru raporumu alıp yatmak dinlenmek

Canım opu sürecini falan atlatmışsın insanların şüphelenmesi normal.. şimdi sen transfere kadar çalışma artık bir sürü saçma sapan sorular sorup senide strese sokabilirler malum bizim insanlarımız iyilik yapacağız diye çok boş boğazlık yapıyorlar.. rapor al. Soranlarada madem opu işlemini anlatmışsın dinlenecem biraz dersin o sürede de iş arkadaşlarınla görüşmemeye çalışırsın..

Benim tüp bebek merkezim şehir dışında. Gidiş geliş toplam 8 saat sürüyor kendi ailem bu tüp bebek süreçlerini bilmeyince hep bi iş için gittiğimizi söylüyoruz.. ama eşimin ailesinde tüp bebek yaptıran oldu oyüzden eşimin ailesi sürekli şüpheleniyorlar ne zaman şehir dışına çıksak ararlar orda napıyorsunuz diye tabi bizde söylemiyoruz çatlıyorlar meraklarından sende dinlenecem biraz de kim ne sorarsa sorsun söylemek zorunda değilsin..

Canim yillarca biz de soylemedik ama cok zorlandik.nereye gidiyorsunuz diye her sorduklarinda yok dugun var yok arkadaslara gisiyoruz yok gezmeye gidiyoruz.yillar sonra zorlasiyor bu durum maalesed.o yuzden artik ilk defa soyledik.onu da opudan sonra soyledik.bu arada merkezim 4 saat uzaktaysa sana en buyuk tavsiyem transferden sonra en az 2 gun orada bir yerde bir otelde falan istirahat etmen.4 saatlik yolculugu hicbir doktor onermez.sen de mahvolursun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…