- Konu Sahibi Masal aden
-
Canim valla bu baslik altinda o kadar cok dusuk degerli arkadas var ki... biz agustos tup bebekcileri hep mi boyle oldyk acaba.cok ilginc bi durum.bizim yorumlarimizi da okursan gorursun.kimisi 7 ile basladi kimisi 17 ile. Ve tabi sonuclari biz de bilmiyoruz.yukselsin diye bekliyoriz.insallah seninki de yukselir canim.kaderimiz ayni yani benim de bu 5inci tedavim.ilk defa pozitif gorduk o da dusuk deger.Arkadaşlar merhaba bu forumu yeni buldum benim de 22 ağustosta 2 günlük 2 embriyo transferim oldu. Şimdiye kadar hiç hamile kalmadım dün yani 10. gün idrar testinde silik görüp günü olmadığı halde kan testine koştum. Onun sonucu da malesef 7.57 gibi anlaşılmaz bi değer çıktı. Kadin dogumcu bi arkadaşı aradik hic umitlenmeyin cok düşük ilaçlardan o değer çıkmış olabilir dedi. Yarın da test günüm olan 12. gün. Sizce bu değer yükselir mi ya da kimyasal gebelik olma ihtimali mi var ne diyorsunuz? Bu şekilde başlayıp değerleri artarak normale dönen var mı? Hayatımda 7.57 yine bile görmeyen bi insan olarak sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..
Şimdi zaten en baştan okumaya başlamıştım herkesin durumunu senin de 7lerde başlamış benim gibi. Bol bol karnımı sevip tutun bebeğim sal hcgleri annene diye dua ediyorum bi de yarın yükseldiğini görsem. Peki şimdi nasıl değerin bi daha olcturmedin mi? Her ne olursa olsun benim de bi tane 6 günlük donmuş embriyom var. Allah bu sefer nasip etmezse o zaman olacak hissediyorum. Ne zaman sağlıklı bebekler dünyaya getireceksek ve hayırlısı ise o zaman olsun. Ama yine de yarın katlanırsa bi şansım olur mu demekten de alamıyorum kendimiCanim valla bu baslik altinda o kadar cok dusuk degerli arkadas var ki... biz agustos tup bebekcileri hep mi boyle oldyk acaba.cok ilginc bi durum.bizim yorumlarimizi da okursan gorursun.kimisi 7 ile baslafi kimisi 17 ile. Ve tabi sonuclari biz de bipmiyoruz.yukselsiz diye bekliyoriz.insallah seninki de yukselir canim.kaderimiz ayni yani benim de bu 5inci tedavim.ilk defa pozitif gorduk o da dusuk deger.
Ayni durumda oldugumuzdan hicbir sey diyemiyorum maalesef canim.Benim degerlerim dusuk seyrettigi icin cumartesi degil pazartesi gun test yaptir dedi doktorum.Yarin ne cikacak bakalim sonuc.Şimdi zaten en baştan okumaya başlamıştım herkesin durumunu senin de 7lerde başlamış benim gibi. Bol bol karnımı sevip tutun bebeğim sal hcgleri annene diye dua ediyorum bi de yarın yükseldiğini görsem. Peki şimdi nasıl değerin bi daha olcturmedin mi? Her ne olursa olsun benim de bi tane 6 günlük donmuş embriyom var. Allah bu sefer nasip etmezse o zaman olacak hissediyorum. Ne zaman sağlıklı bebekler dünyaya getireceksek ve hayırlısı ise o zaman olsun. Ama yine de yarın katlanırsa bi şansım olur mu demekten de alamıyorum kendimi
Hadi inşallah yarın ikimizin de ummadığımız kadar katlansın. Yarın mucizeler bizi bulsun.Olmazsa da hayırlısı buymuş deriz ne yapalım.Ayni durumda oldugumuzdan hicbir sey diyemiyorum maalesef canim.Benim degerlerim dusuk seyrettigi icin cumartesi degil pazartesi gun test yaptir dedi doktorum.Yarin ne cikacak bakalim sonuc.
Canım ben tedaviye başlayalı 9 gün oldu dr ilk gün hem iğneleri verdi hemde elevit diye bi vitamin ve coraspin verdi.. tedaviyle başladım vitamine..
Senin gittiğin merkezde rahim dinlendirme süresi yok galiba. Bana bir kağıt verdiler orda tek tek hangi aşamalar olduğu yazıyor rahim dinlendirmeyide anlatmış yani kişiden kişiye göre değil herkeste rahim dinlendirme yapıyorlar.. eğer olmasaydı ben kendim isteyecektim dinlendirmeyi aslında sende isteyebilirdin.. ikiside negatif mi oldu yani belki bu yüzden negatif olmuştur
Canım zaten gittiğim hastanenin ücretsiz konukevi var ama benim yanımda kalacak kimse olmayınca eşimde yalnız bırakmıyor beni sürekli git gel yapıyorum.. zaten transferden 1 gün önce gidip konuk evinde kalıcam sonra 2 gün daha kalıp eve öyle gidecem onun planını yaptım zaten:)) ya sorma valla bizde de herkes soruyor sadece hastane değil gezmek için bile gitsek şehir dışına sürekli sorarlar nereye gidiyorsunuz niye gidiyorsunuz diye.. bir an önce hayırlısıyla hamile kalsakta kurtulsak artık..Canim yillarca biz de soylemedik ama cok zorlandik.nereye gidiyorsunuz diye her sorduklarinda yok dugun var yok arkadaslara gisiyoruz yok gezmeye gidiyoruz.yillar sonra zorlasiyor bu durum maalesed.o yuzden artik ilk defa soyledik.onu da opudan sonra soyledik.bu arada merkezim 4 saat uzaktaysa sana en buyuk tavsiyem transferden sonra en az 2 gun orada bir yerde bir otelde falan istirahat etmen.4 saatlik yolculugu hicbir doktor onermez.sen de mahvolursun zaten.
Valla milleti sallayin gerçekten. Kime ne canim gezeriz tozariz. Benim ilk tedavim izmirdeydi. 3 saatlik yol. Transferden 2 saat sonra yola çıkmıştık doktor sorun olmaz demişti yavaş yavaş gelmiştik 3 saatlik yolu 4.5 saatte.Canım zaten gittiğim hastanenin ücretsiz konukevi var ama benim yanımda kalacak kimse olmayınca eşimde yalnız bırakmıyor beni sürekli git gel yapıyorum.. zaten transferden 1 gün önce gidip konuk evinde kalıcam sonra 2 gün daha kalıp eve öyle gidecem onun planını yaptım zaten:)) ya sorma valla bizde de herkes soruyor sadece hastane değil gezmek için bile gitsek şehir dışına sürekli sorarlar nereye gidiyorsunuz niye gidiyorsunuz diye.. bir an önce hayırlısıyla hamile kalsakta kurtulsak artık..
Merhaba canım evet aynı gün başlamışız benim iğnelerim gonolf 375 ve merional 75 günde 2 tanede klomen.. vitamin olarak elevit birde coraspin kullanıyorum klomen bitti son iğnelerimi de azönce oldum.. yarın kontrol var büyük bi ihtimalle çatlatma iğnesini verir inşallah..Merhabalar,
Seninle aynı gün tedaviye baslamisiz benimde bugün 9. Günüm yarın kontrolü var iğne ve ilaç tedavisi devam ediyor. Trabzon medical parkta yaptırıyorum. Doktorum bana gonal, menopoz ve cetrotide iğne verdi. Ayrıca klomen, folidoce ve esrofem verdi. Rahim duvarı çok incedir tedaviye başlayınca 3 mm kadar o yüzden esrofem günde 3 kez içiyorum. Yumurta rezervi çok az 4 tane gelişti. Dua edin banada
İnşallah hepimizin sağlıkla bebişleri olur
Haklısınız çok yıprandımCanım opu sürecini falan atlatmışsın insanların şüphelenmesi normal.. şimdi sen transfere kadar çalışma artık bir sürü saçma sapan sorular sorup senide strese sokabilirler malum bizim insanlarımız iyilik yapacağız diye çok boş boğazlık yapıyorlar.. rapor al. Soranlarada madem opu işlemini anlatmışsın dinlenecem biraz dersin o sürede de iş arkadaşlarınla görüşmemeye çalışırsın..
Benim tüp bebek merkezim şehir dışında. Gidiş geliş toplam 8 saat sürüyor kendi ailem bu tüp bebek süreçlerini bilmeyince hep bi iş için gittiğimizi söylüyoruz.. ama eşimin ailesinde tüp bebek yaptıran oldu oyüzden eşimin ailesi sürekli şüpheleniyorlar ne zaman şehir dışına çıksak ararlar orda napıyorsunuz diye tabi bizde söylemiyoruz çatlıyorlar meraklarındansende dinlenecem biraz de kim ne sorarsa sorsun söylemek zorunda değilsin..
Haklısınız çok yıprandım
Yani gezmek için bile gitsek akılları fikirleri tüp bebeğe gidiyor milletin bizde inadına söylemiyoruz:))) şuan bende çok rahatım hatta ben eşime transfer olur geri döneriz kalmayız dedim ama eşim kalalım 3 gün diyor sürekli yatmam zaten gezeriz:)) test günün ne zamandı?Valla milleti sallayin gerçekten. Kime ne canim gezeriz tozariz. Benim ilk tedavim izmirdeydi. 3 saatlik yol. Transferden 2 saat sonra yola çıkmıştık doktor sorun olmaz demişti yavaş yavaş gelmiştik 3 saatlik yolu 4.5 saatte.
2. Tedavide ise 2 saat uzakta olan başka bir şehire gittik. Orda kalırız otelde diyorduk 2 saat yattık hastanede ve tutarsa ilk 15 dakikada yapışıyor dediler çıktık yola 2 saat yavaş yavaş geldik eve. Çok dikkat etmedim kendime Bu kez. Nasipte varsa olur diye rahatım oncekinde oldu mu olacak mi diye cok stresliydim. Bu defa rahatım ama icimde de acaba yine mi olmayacak sorusu var. Ama belli olmaz. Pozitif çıkarsa sonucum ve doktor yat dinlen derse ropar alır yatarım napayim.
Iş arakadaslarina da söylemek hiç mantıki değil. Kenara çekip çekip soruyorlar. Hele sayıları da çoksa
Merhaba canım evet aynı gün başlamışız benim iğnelerim gonolf 375 ve merional 75 günde 2 tanede klomen.. vitamin olarak elevit birde coraspin kullanıyorum klomen bitti son iğnelerimi de azönce oldum.. yarın kontrol var büyük bi ihtimalle çatlatma iğnesini verir inşallah..
Benimde 20 yumurta var.. az veya çok olması önemli değil bence hepsi sağlıklı olsun yeter...
Bende şimdi baktım rahim duvarım önce 4.8miş. Şimdi 5.1 yazıyor bakalım yarın kontrolde ne kadar çıkacak.. benimkide mi ince acababide menopoz diye yumurta büyütücü ilaç da mı var ilk defa duydum..
kizlar bol duaaa edin yarin opu var benim.. cumartesi yumurtalar 18 mm di ve rahim duvari 8,5 di insallah saglikli yumurtalarim olur bol dua edin lütfen
8 eylülya 6 gün var. Gebelik testi falan almayacağım. Hatta ya negatif görürsem diye kanda da baktirmazmisim.Yani gezmek için bile gitsek akılları fikirleri tüp bebeğe gidiyor milletin bizde inadına söylemiyoruz:))) şuan bende çok rahatım hatta ben eşime transfer olur geri döneriz kalmayız dedim ama eşim kalalım 3 gün diyor sürekli yatmam zaten gezeriz:)) test günün ne zamandı?
Ya bana bu duvar kalinligim ne kadar bilmiyorum. Doktorum yeteri dedi ama kac mm bilmiyorum. Yasadigim sehirdeki doktorum ince demişti. Tup bebek merkezindeki yeterli dedi. Bakalım ak mi kara mi önümüze sürece haftasonu.
Işte süreci hepiniz biliyorsunuz ve kafamdaki alt yazılar bunlar.Canım ultrason ilk bakarken oluyorlar yumurtadan önce. Yeterli dediyse sorun yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?