- Konu Sahibi Masal aden
-
kizlar bol duaaa edin yarin opu var benim.. cumartesi yumurtalar 18 mm di ve rahim duvari 8,5 di insallah saglikli yumurtalarim olur bol dua edin lütfen
Canım Allah kolay geçitlerden geçirsin. İnşallah herşey yolunda gider de bebişini veya bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın. İnanın hepiniz dualarımdasınız. Rabbim evlat nimetini hepimize nasip etsin inşallah. Amin.
Hmm bana aşamaları anlatan resimli bir kağıt vermişlerdi onda estrofem verileceği falan yazıyor demek ki banada verecek.. bende nefes darlığı kalp çarpıntısı olmuyor sadece idrarımı yaparken karnım ağrıyor yumurtalar büyüdü sanırım..Canım menagon ilacın ismi kelime tahminden yanlış olmuş bende rezerv azlığı vardı o yüzden vermiş olabilir. İlaçlar kanı koyulastiriyo bayag yan etkilerinden de var. Benim doktorum coraspin vermedi ama 3 gündür resmen nefes alamadım, cok halsizdim. Coraspin bikaç kişi yazmış içtim bitane kendime geldim. Allah razı olsun valla forum çok önemlibirbirimize yardimci oluyoruz.
Birde rahim kalınlığı embriyonun tutması için önemli canım en az 6 mm olmasi isteniyor. Estrofem i onun için veriyorlar. Benim 3 mm idi başladığınızda günde 3 adet verdi şimdi 8 mm oldu. Bi sor doktoruna istersen.
Hmm bana aşamaları anlatan resimli bir kağıt vermişlerdi onda estrofem verileceği falan yazıyor demek ki banada verecek.. bende nefes darlığı kalp çarpıntısı olmuyor sadece idrarımı yaparken karnım ağrıyor yumurtalar büyüdü sanırım..
Hmm bana aşamaları anlatan resimli bir kağıt vermişlerdi onda estrofem verileceği falan yazıyor demek ki banada verecek.. bende nefes darlığı kalp çarpıntısı olmuyor sadece idrarımı yaparken karnım ağrıyor yumurtalar büyüdü sanırım..
Günde 1 içiyorum canım.. dra sor ona göre kullan..Yumurta sayın çökmüş canım büyüdükçe ağrı olur illaki, bende de o sıkıntı yok ama kanım çok koyulasti. Bikaç kere dir kan alırken hemşireler zor akıyor farketmistim ama doktor vermedi coraspin. Günde kaç kez iciyosun?
Sorarım yarın ama benim 1.5ay rahim dinlendirmem var belki oyüzden vermemiş olabilir.. kâğıtta da estrofem dinlendirmede veriliyor olarak yazıyor..Yarın ki muayenende sor duvar kalinligini bence. Belkide kalinlasmistir kendi o yüzden vermemiştir ilacı.
Sorarım yarın ama benim 1.5ay rahim dinlendirmem var belki oyüzden vermemiş olabilir.. kâğıtta da estrofem dinlendirmede veriliyor olarak yazıyor..
Çok güzel geçsin bol bol sağlıklı yumurtaların olsun Allah kolaylık versin inşallahkizlar bol duaaa edin yarin opu var benim.. cumartesi yumurtalar 18 mm di ve rahim duvari 8,5 di insallah saglikli yumurtalarim olur bol dua edin lütfen
Inşallah hayırlı bol müjdeli bir gün olsun yarın..Ben ve benim gibi yarın testi olan tüm arkadaşlarım da mucizeler yaşar inşallah yarın benim 10 gün testim 7.57 idi ama nedense içimde çok büyük bir huzur var. Biz test yaptiracaklara da dua edin. Hepimizin o büyük günde yüzü gülsün. .
Amiiin çok teşekkür ederim inşallah mujdelerimiz olur da yazarızInşallah hayırlı bol müjdeli bir gün olsun yarın..
Evet cnm sen opu olurken o da sperm veriyor sen çıktığında da seni heyecan ve merakla bekliyor oluyor :))Kızlar eşten sperm opu günü mü alınıyor?
Ayyy inşallah ya pehriz süresi kaç gün olacak dr bize hiç birşey söylemedi çarşamba opu olabilir yüksek ihtimal dedi bizde bugün birlikte olduk 3 gün pehriz olsun diye.. yarın muayem var inşallah çarşamba günü opu olurum..Evet cnm sen opu olurken o da sperm veriyor sen çıktığında da seni heyecan ve merakla bekliyor oluyor :))
Böyle zaman geçmek bilmez bende heyecanlıyım ama zorla uyumak zorundayımBen burda sabaha kadar heyecandan uyuyamayıp nöbet tutacağım heralde:))))
3 gün perhiz en iyisi ve tam onerdikleri de o. Zamanlama süper ama bizim tedavimizde en başından itibaren ilişki yasaktı hâlâ da yasak. Demek ki her yer farklı prosedür uyguluyor. Ve tamam yatıyorum şimdi :))) hepimize hayırlı haberlerAyyy inşallah ya pehriz süresi kaç gün olacak dr bize hiç birşey söylemedi çarşamba opu olabilir yüksek ihtimal dedi bizde bugün birlikte olduk 3 gün pehriz olsun diye.. yarın muayem var inşallah çarşamba günü opu olurum..
Aaa niye yasak ki bize hiç yasaktan bahsetmedi pehriz süresinden de bahsetmedi heryerde farklı demek ki..3 gün perhiz en iyisi ve tam onerdikleri de o. Zamanlama süper ama bizim tedavimizde en başından itibaren ilişki yasaktı hâlâ da yasak. Demek ki her yer farklı prosedür uyguluyor. Ve tamam yatıyorum şimdi :))) hepimize hayırlı haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?