2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

kizlar bol duaaa edin yarin opu var benim.. cumartesi yumurtalar 18 mm di ve rahim duvari 8,5 di insallah saglikli yumurtalarim olur bol dua edin lütfen

Canım Allah kolay geçitlerden geçirsin. İnşallah herşey yolunda gider de bebişini veya bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın. İnanın hepiniz dualarımdasınız. Rabbim evlat nimetini hepimize nasip etsin inşallah. Amin.

Amin inşallah sağlıkla hayırlısiyla olur hepimizin. Güzel düşünelim güzel olsun

Hmm bana aşamaları anlatan resimli bir kağıt vermişlerdi onda estrofem verileceği falan yazıyor demek ki banada verecek.. bende nefes darlığı kalp çarpıntısı olmuyor sadece idrarımı yaparken karnım ağrıyor yumurtalar büyüdü sanırım..

Yumurta sayın çökmüş canım büyüdükçe ağrı olur illaki, bende de o sıkıntı yok ama kanım çok koyulasti. Bikaç kere dir kan alırken hemşireler zor akıyor farketmistim ama doktor vermedi coraspin. Günde kaç kez iciyosun?

Yarın ki muayenende sor duvar kalinligini bence. Belkide kalinlasmistir kendi o yüzden vermemiştir ilacı.

Günde 1 içiyorum canım.. dra sor ona göre kullan..

Yarın ki muayenende sor duvar kalinligini bence. Belkide kalinlasmistir kendi o yüzden vermemiştir ilacı.
Sorarım yarın ama benim 1.5ay rahim dinlendirmem var belki oyüzden vermemiş olabilir.. kâğıtta da estrofem dinlendirmede veriliyor olarak yazıyor..

Sorarım yarın ama benim 1.5ay rahim dinlendirmem var belki oyüzden vermemiş olabilir.. kâğıtta da estrofem dinlendirmede veriliyor olarak yazıyor..

Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun. Dinlendirme filan demedi bana hiç doktor. Soracam canım yarın ona göre içeyim.

Ben ve benim gibi yarın testi olan tüm arkadaşlarım da mucizeler yaşar inşallah yarın benim 10 gün testim 7.57 idi ama nedense içimde çok büyük bir huzur var. Biz test yaptiracaklara da dua edin. Hepimizin o büyük günde yüzü gülsün. .

Inşallah hayırlı bol müjdeli bir gün olsun yarın..

Evet cnm sen opu olurken o da sperm veriyor sen çıktığında da seni heyecan ve merakla bekliyor oluyor :))
Ayyy inşallah ya pehriz süresi kaç gün olacak dr bize hiç birşey söylemedi çarşamba opu olabilir yüksek ihtimal dedi bizde bugün birlikte olduk 3 gün pehriz olsun diye.. yarın muayem var inşallah çarşamba günü opu olurum..

3 gün perhiz en iyisi ve tam onerdikleri de o. Zamanlama süper ama bizim tedavimizde en başından itibaren ilişki yasaktı hâlâ da yasak. Demek ki her yer farklı prosedür uyguluyor. Ve tamam yatıyorum şimdi :))) hepimize hayırlı haberler

kizlar güzel dilek ve dualariniz icin cook tesekkür ederim rabbim herkese hayirli güzel evlatlar nasip etsin insallah... simdi klinige gidiyorum cok heycanliyim ve bi o kadarda karnim agriyo

Aaa niye yasak ki bize hiç yasaktan bahsetmedi pehriz süresinden de bahsetmedi heryerde farklı demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…