2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

ciktim kizlar 20 tane yumurta elde edilmis doktor kücük olanlari almamis... yarin arayacaklar kac tanesi döllendi diye sükür... sabah araba bozuldu yolda kaldik bildigin tüm aksilikler bizi buldu

Çarşamba sabah OPU olcam bende, bizede hiç perhiz süresi demediler 5 günü geçmesin diyolar bugünde. Allah'tan 5. Gün olacak eşimin çarşamba günü. Dua edin bizede

Inşallah kolay atlatırız. Doktora coraspini sordum içme dedi kanamayı durduramayız yoksa dedi

ciktim kizlar 20 tane yumurta elde edilmis doktor kücük olanlari almamis... yarin arayacaklar kac tanesi döllendi diye sükür... sabah araba bozuldu yolda kaldik bildigin tüm aksilikler bizi buldu

Geçmiş olsun canim insallah istediğin sonucu alırsın

Bizde de iliski yasakti.Ben kan vermeye gidiyorum.Hadi hayirlisi.
Ben burda sabaha kadar heyecandan uyuyamayıp nöbet tutacağım heralde:))))
Uyuyabildin mi sabaha kadar :) kan verdin mi canim?

Bizde de iliski yasakti.Ben kan vermeye gidiyorum.Hadi hayirlisi.

Uyuyabildin mi sabaha kadar :) kan verdin mi canim?
Ben verdim geldim 11.42 olmuş tabi ben kötü bi şekilde doktora gittim. Girmeden once de ağladım falan. Ama doktor 7.57den 11.42ye yüzde elliden fazla bi artış var niye üzülüyorsun dedi. Bu şekilde yavaş başlayıp sonradan değerleri artan hastalariniz oldu mu diye sordum. Coook dedi. Ben sadece 50 ve ustunu gorsem hayırlı olsun derdim ama çıkana 50yi görene kadar 2gunde bir test dedi. Ama kimyasal olma ihtimali de var dedi.tam anlamıyla ortadaymış bişey öğrenmeden döndük. Sen naptin peki?

Canim sen pozitif düşün. Ben çok yipranmistim sen yıpranma. Olumlu düşün olumlu olsun

Benden 5 tane toplamislardi cok sevinmiştim. 2.dollendi bekliyoruz şimdi. Hakkında hayırlısı olsun canim. Inşallah çok sayıda olgun çıkar ve cok emriyon olur

Benim de sut gibi akintim var bugun. Adet öncesi olur genelde. Hafif kasik ağrım da var. Inşallah emriyorlar yapısmıştır yerlerine.

Benim de sut gibi akintim var bugun. Adet öncesi olur genelde. Hafif kasik ağrım da var. Inşallah emriyorlar yapısmıştır yerlerine.
insallah tutunmuslardir canim iyi düsün iyi olsun.. benimde kanamam var normal herhalde ilkinde olmamisti bide göbekten igne yaptilar ne ignesiydi hatirlamiyorum kadin söyledi ama

Hadi insallah bol bol artar. O ne guzel bi doktormus oyle.genelde bizim gibi dusuk degerlilerle hep olumsuz konusuyorlar.benim bugun 231 cikti yani yukselme iyi cok sukur ama maalesef bugun hafif kanamam da oldu.korkuyorum tabi.Allah sonunu guzel eylesin hepimizin saglikli hayirli yavrulari olsun insallah.

Ben 4lerden yükseldim keseyi gördüm canım. Pozitif düşün pozitif olsun

Ne güzel yükseliyor değerlerin. Tebrikler canım

Merhaba ....araniza yeni katıldım.. ..insallah sağ saglim yavrularimizi kucagimiza alırız.. ..gecen sene şubat ayında normal yoldan gebe kaldım ama maalesef 7. Haftada kalbi durdu kaybettik....bu zamana kadar gebe kalan adım.....nedeni de fsh ve e2 yuksek li.. ..amh değerinde 7 çıkmıştı.. .doktorum tup bebek önerdi...bugun ignelerimin 7.gunu sadece 2 yumurta var...biri 18mm diğeri 16 mm ....yarin tekrar bakilacaķ...dua edin lütfen 2 yumurtaylada olsun inşallah.. ..

_Citlembik_ Canım herşey yolunda mı? Ben bugün gittim keseyi göremedik , kan da almadı , kendine niye stress yapıyorsun,haftaya keseyi göremezsek o zaman kan alcam,gereksiz bilgiler ile kafanı doldurma dedi bana

hayırlı olsun canlarım.. inşallah sağ salim kucağınıza almakta nasip olsun.. darısı bizim başımıza inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…