- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 88
- 42
- Konu Sahibi Masal aden
-
ciktim kizlar 20 tane yumurta elde edilmis doktor kücük olanlari almamis... yarin arayacaklar kac tanesi döllendi diye sükür... sabah araba bozuldu yolda kaldik bildigin tüm aksilikler bizi buldu
Bizde de iliski yasakti.Ben kan vermeye gidiyorum.Hadi hayirlisi.3 gün perhiz en iyisi ve tam onerdikleri de o. Zamanlama süper ama bizim tedavimizde en başından itibaren ilişki yasaktı hâlâ da yasak. Demek ki her yer farklı prosedür uyguluyor. Ve tamam yatıyorum şimdi :))) hepimize hayırlı haberler
Uyuyabildin mi sabaha kadar :) kan verdin mi canim?Ben burda sabaha kadar heyecandan uyuyamayıp nöbet tutacağım heralde:))))
Ben verdim geldim 11.42 olmuş tabi ben kötü bi şekilde doktora gittim. Girmeden once de ağladım falan. Ama doktor 7.57den 11.42ye yüzde elliden fazla bi artış var niye üzülüyorsun dedi. Bu şekilde yavaş başlayıp sonradan değerleri artan hastalariniz oldu mu diye sordum. Coook dedi. Ben sadece 50 ve ustunu gorsem hayırlı olsun derdim ama çıkana 50yi görene kadar 2gunde bir test dedi. Ama kimyasal olma ihtimali de var dedi.tam anlamıyla ortadaymış bişey öğrenmeden döndük. Sen naptin peki?Bizde de iliski yasakti.Ben kan vermeye gidiyorum.Hadi hayirlisi.
Uyuyabildin mi sabaha kadar :) kan verdin mi canim?
Canim sen pozitif düşün. Ben çok yipranmistim sen yıpranma. Olumlu düşün olumlu olsunBen verdim geldim 11.42 olmuş tabi ben kötü bi şekilde doktora gittim. Girmeden once de ağladım falan. Ama doktor 7.57den 11.42ye yüzde elliden fazla bi artış var niye üzülüyorsun dedi. Bu şekilde yavaş başlayıp sonradan değerleri artan hastalariniz oldu mu diye sordum. Coook dedi. Ben sadece 50 ve ustunu gorsem hayırlı olsun derdim ama çıkana 50yi görene kadar 2gunde bir test dedi. Ama kimyasal olma ihtimali de var dedi.tam anlamıyla ortadaymış bişey öğrenmeden döndük. Sen naptin peki?
Benden 5 tane toplamislardi cok sevinmiştim. 2.dollendi bekliyoruz şimdi. Hakkında hayırlısı olsun canim. Inşallah çok sayıda olgun çıkar ve cok emriyon olurciktim kizlar 20 tane yumurta elde edilmis doktor kücük olanlari almamis... yarin arayacaklar kac tanesi döllendi diye sükür... sabah araba bozuldu yolda kaldik bildigin tüm aksilikler bizi buldu
insallah tutunmuslardir canim iyi düsün iyi olsun.. benimde kanamam var normal herhalde ilkinde olmamisti bide göbekten igne yaptilar ne ignesiydi hatirlamiyorum kadin söyledi amaBenim de sut gibi akintim var bugun. Adet öncesi olur genelde. Hafif kasik ağrım da var. Inşallah emriyorlar yapısmıştır yerlerine.
Hadi insallah bol bol artar. O ne guzel bi doktormus oyle.genelde bizim gibi dusuk degerlilerle hep olumsuz konusuyorlar.benim bugun 231 cikti yani yukselme iyi cok sukur ama maalesef bugun hafif kanamam da oldu.korkuyorum tabi.Allah sonunu guzel eylesin hepimizin saglikli hayirli yavrulari olsun insallah.Ben verdim geldim 11.42 olmuş tabi ben kötü bi şekilde doktora gittim. Girmeden once de ağladım falan. Ama doktor 7.57den 11.42ye yüzde elliden fazla bi artış var niye üzülüyorsun dedi. Bu şekilde yavaş başlayıp sonradan değerleri artan hastalariniz oldu mu diye sordum. Coook dedi. Ben sadece 50 ve ustunu gorsem hayırlı olsun derdim ama çıkana 50yi görene kadar 2gunde bir test dedi. Ama kimyasal olma ihtimali de var dedi.tam anlamıyla ortadaymış bişey öğrenmeden döndük. Sen naptin peki?
Ben verdim geldim 11.42 olmuş tabi ben kötü bi şekilde doktora gittim. Girmeden once de ağladım falan. Ama doktor 7.57den 11.42ye yüzde elliden fazla bi artış var niye üzülüyorsun dedi. Bu şekilde yavaş başlayıp sonradan değerleri artan hastalariniz oldu mu diye sordum. Coook dedi. Ben sadece 50 ve ustunu gorsem hayırlı olsun derdim ama çıkana 50yi görene kadar 2gunde bir test dedi. Ama kimyasal olma ihtimali de var dedi.tam anlamıyla ortadaymış bişey öğrenmeden döndük. Sen naptin peki?
Hadi insallah bol bol artar. O ne guzel bi doktormus oyle.genelde bizim gibi dusuk degerlilerle hep olumsuz konusuyorlar.benim bugun 231 cikti yani yukselme iyi cok sukur ama maalesef bugun hafif kanamam da oldu.korkuyorum tabi.Allah sonunu guzel eylesin hepimizin saglikli hayirli yavrulari olsun insallah.
Sagolasin canim insallah daha da iyi olir. Sen test yapmaya devam ediyor misunNe güzel yükseliyor değerlerin. Tebrikler canım
Canim hadi hayirli haberler insallahciktim kizlar 20 tane yumurta elde edilmis doktor kücük olanlari almamis... yarin arayacaklar kac tanesi döllendi diye sükür... sabah araba bozuldu yolda kaldik bildigin tüm aksilikler bizi buldu
Ben verdim geldim 11.42 olmuş tabi ben kötü bi şekilde doktora gittim. Girmeden once de ağladım falan. Ama doktor 7.57den 11.42ye yüzde elliden fazla bi artış var niye üzülüyorsun dedi. Bu şekilde yavaş başlayıp sonradan değerleri artan hastalariniz oldu mu diye sordum. Coook dedi. Ben sadece 50 ve ustunu gorsem hayırlı olsun derdim ama çıkana 50yi görene kadar 2gunde bir test dedi. Ama kimyasal olma ihtimali de var dedi.tam anlamıyla ortadaymış bişey öğrenmeden döndük. Sen naptin peki?
hayırlı olsun canlarım.. inşallah sağ salim kucağınıza almakta nasip olsun.. darısı bizim başımıza inşallah...Hadi insallah bol bol artar. O ne guzel bi doktormus oyle.genelde bizim gibi dusuk degerlilerle hep olumsuz konusuyorlar.benim bugun 231 cikti yani yukselme iyi cok sukur ama maalesef bugun hafif kanamam da oldu.korkuyorum tabi.Allah sonunu guzel eylesin hepimizin saglikli hayirli yavrulari olsun insallah.
Senin degerlerin bizimkinden daha yuksek ciksin insallah canimhayırlı olsun canlarım.. inşallah sağ salim kucağınıza almakta nasip olsun.. darısı bizim başımıza inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?