- 23 Mayıs 2010
- 1.094
- 1.810
- 333
- Konu Sahibi Masal aden
-
Merhaba ....araniza yeni katıldım.. ..insallah sağ saglim yavrularimizi kucagimiza alırız.. ..gecen sene şubat ayında normal yoldan gebe kaldım ama maalesef 7. Haftada kalbi durdu kaybettik....bu zamana kadar gebe kalan adım.....nedeni de fsh ve e2 yuksek li.. ..amh değerinde 7 çıkmıştı.. .doktorum tup bebek önerdi...bugun ignelerimin 7.gunu sadece 2 yumurta var...biri 18mm diğeri 16 mm ....yarin tekrar bakilacaķ...dua edin lütfen 2 yumurtaylada olsun inşallah.. ..
Kızlar 26 yumurta olmuş dr yarın tekrar bakacam dedi yumurtalar çok iyi büyüyor dedi
Maşallah canım çok sevindim senin adına. Kaç yaşındaydın? Benim 32 rezerv azlığı başlıyor haliyle ama Allah istese 1 yumurtadan ikiz olurmoral bozmak yok.
Benimde 4 ta neydi ama 8mm ve 9 mm kaldılar.. ..doktorum yarın bakicam ve büyük ihtimal carsamba opu yapılacak dedi...bugun bel ve kasiklarimda ağrım var insallah yumurtalar catlamiyordur...insanin elinde değil çok korkuyorum....Benimde 10. Günüm ve 4 tane yumurta büyüdü 2 tanesi geriden geliyo. İnşallah olur moral verelim birbirimize.
Hadi insallah bol bol artar. O ne guzel bi doktormus oyle.genelde bizim gibi dusuk degerlilerle hep olumsuz konusuyorlar.benim bugun 231 cikti yani yukselme iyi cok sukur ama maalesef bugun hafif kanamam da oldu.korkuyorum tabi.Allah sonunu guzel eylesin hepimizin saglikli hayirli yavrulari olsun insallah.
Kızlar bana nasıl moral verdiniz anlatamam hiç umudum yoktu. Sizin nasıl yükseldi bana günleri ile yazar mısınız rica etsem? Hem böyle olup da okuyan başka arkadaşlara da umut olur fduag 231 süper maşallah darısı başıma. 4lerden yükselmeyi de aşırı derecede merak ettim citlembik nolur değerleri atın bana:)))Ben 4lerden yükseldim keseyi gördüm canım. Pozitif düşün pozitif olsun
Canım yumurta sayısı harika sağlıklı embriyolar olsun hepsi sağlıklı sağlıklı bölünsün inş :))ciktim kizlar 20 tane yumurta elde edilmis doktor kücük olanlari almamis... yarin arayacaklar kac tanesi döllendi diye sükür... sabah araba bozuldu yolda kaldik bildigin tüm aksilikler bizi buldu
İnşallah canım öyle yapmaya çalışıyorumCanim sen pozitif düşün. Ben çok yipranmistim sen yıpranma. Olumlu düşün olumlu olsun
Amin canım inşallah hepimizin yüzü gülsünhayırlı olsun canlarım.. inşallah sağ salim kucağınıza almakta nasip olsun.. darısı bizim başımıza inşallah...
Canım sayı önemli değil önemli olan döllenme. sen sayıyı falan kafaya takma stresten de uzak dur aramıza hoşgeldin; )Merhaba ....araniza yeni katıldım.. ..insallah sağ saglim yavrularimizi kucagimiza alırız.. ..gecen sene şubat ayında normal yoldan gebe kaldım ama maalesef 7. Haftada kalbi durdu kaybettik....bu zamana kadar gebe kalan adım.....nedeni de fsh ve e2 yuksek li.. ..amh değerinde 7 çıkmıştı.. .doktorum tup bebek önerdi...bugun ignelerimin 7.gunu sadece 2 yumurta var...biri 18mm diğeri 16 mm ....yarin tekrar bakilacaķ...dua edin lütfen 2 yumurtaylada olsun inşallah.. ..
Teşekkür ederim :))hosbuldum...Canım sayı önemli değil önemli olan döllenme. sen sayıyı falan kafaya takma stresten de uzak dur aramıza hoşgeldin; )
Süper canım eğer ağrı falan yaparsa strese girme bende 8 tane vardı ve son günlerde büyümesinden ağrıdan duramamistim. Ama her bünye farklı tabi belki sende hiç ağrı sızı olmaz. Hepimize her an dua ediyorumKızlar 26 yumurta olmuş dr yarın tekrar bakacam dedi yumurtalar çok iyi büyüyor dedi
Evet benimde bugün 18 mm kasiklarimda ve belinde agri var...dr normal dedi...yeterki olsun bu ağrılar nasıl olsa geçecek..Süper canım eğer ağrı falan yaparsa strese girme bende 8 tane vardı ve son günlerde büyümesinden ağrıdan duramamistim. Ama her bünye farklı tabi belki sende hiç ağrı sızı olmaz. Hepimize her an dua ediyorum
Canim moralini bozma her gebelik kişiye özel. Herkeste farklı. Tup bebekte ise bambaşka. Sen sadece olumlu düşün olumlu oldu değeri artar kese de gorunur. Üzülme bebisi de uzme. Daha büyüyecek stres yükleme kuzuya@_Citlembik_ Canım herşey yolunda mı? Ben bugün gittim keseyi göremedik , kan da almadı , kendine niye stress yapıyorsun,haftaya keseyi göremezsek o zaman kan alcam,gereksiz bilgiler ile kafanı doldurma dedi bana
Canim benim 12. gun 7,42 14. gun 19,16 cikmisti o yuzden 2 gun sonra degil 4 gun sonra yaptir dediler.ve bugun 18. gun 231 yani 16. gun degerim kacti bilmiyorum.Insallah hepimizin saglikla artar.Benimki seninkinden de dusuktu 12. gun.Moralini yuksek tut.Dualarla insallah.Kızlar bana nasıl moral verdiniz anlatamam hiç umudum yoktu. Sizin nasıl yükseldi bana günleri ile yazar mısınız rica etsem? Hem böyle olup da okuyan başka arkadaşlara da umut olur fduag 231 süper maşallah darısı başıma. 4lerden yükselmeyi de aşırı derecede merak ettim citlembik nolur değerleri atın bana:)))
Canim senin kanaman kirmizi miydi kahve miydi?bugun benim iki kere kirmizi geldi.simdi kahveye döndü.Kızlar merhaba. 17 Ağustos’ta transferim olmuştu. 12.gün hcg değerim 210, 14.gün değerim 506 idi. Pazar günü hafif bir kanamam oldu doktorumu aradım pazartesi günü tekrar kan ver bir bakalım demişti. Kanamam aynı gün kesildi bugünkü hcg değerim 1890 çıktı. Doktorum değerin gayet iyi kanama da kesilmiş ama her ihtimale karşı prolutran depot iğne yapayım dedi.
Allahım hepimize hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Senin degerlerin bizimkinden daha yuksek ciksin insallah canim
Canim senin kanaman kirmizi miydi kahve miydi?bugun benim iki kere kirmizi geldi.simdi kahveye döndü.
27 yaşındayım canım ama ben başlangıçta gonolf yi 375 vurduracağıma 300 vurdurdum hep 3 gün önce tüp bebek merkezindeki hemşire yanlış anlamışsın 375 olman gerekiyordu dedi 3 gündürdür 375 oluyorum normalde 20 yumurta vardı 3 günde 26 oldu tabi ben çabuk büyüsün diye 5 gündür sürekli ballı süt içmeye başladım.. süt ve süt ürünleri yumurta rezervini arttırıyor ben yumurta takibinde hep ballı süt içtim günde 1 klomenle 3 yumurta oluyordu sende süt iç sürekli göreceksin faydasını...Maşallah canım çok sevindim senin adına. Kaç yaşındaydın? Benim 32 rezerv azlığı başlıyor haliyle ama Allah istese 1 yumurtadan ikiz olurmoral bozmak yok.
Bende sadece idrarırımı yaparken ağrıyor birde bazen oturup kalkarken.. en büyükleri 15 mm belki oyüzden çok ağrım yoktur.. bende çatlatma iğnesi çok ağrı yapıyor. bakalım yarın kaç olacaklar...Süper canım eğer ağrı falan yaparsa strese girme bende 8 tane vardı ve son günlerde büyümesinden ağrıdan duramamistim. Ama her bünye farklı tabi belki sende hiç ağrı sızı olmaz. Hepimize her an dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?