- 14 Ekim 2017
- 254
- 133
- 23
- Konu Sahibi Masal aden
-
Ben doğum kontrol hapı kullanma aşamasındayım. 18 Eylül de çağırdılar. Benimde buarada 3 saatlik yolum var sen nereden gidiyorsun?? Ve toplamda kaç defa git gel yapıyorsun?Aaaa gerçekten mi :))) ya hastanede hep yabancı hastalar var kolay kolay türk bulamıyorum yada denk gelmiyor:)) yarın tekrar randevum var sanırım çatlatma iğnesi verecek.. sen hangi aşamadasın?
:))) kaç yumurtan var?32 olan yaşım bu aradayumurta olsa duramaz yerimde
Ben anamur'dan gidip geliyorum 4 saatlik yol.. gidiş geliş 8 saat sürüyor işte.. sen nerden gidiyorsun? Valla canım 2 günde bir gidiyorum bugünde muayenem vardı dr yumurtalar çok iyi büyüyor yarında bakacam dediği için konuk evinde kalıyoruz şuan. Inşallah yarın çatlatma verirde gideriz.. sen niye doğum kontrol kullanıyorsun bana hiç öyle bişey vermediler..Ben doğum kontrol hapı kullanma aşamasındayım. 18 Eylül de çağırdılar. Benimde buarada 3 saatlik yolum var sen nereden gidiyorsun?? Ve toplamda kaç defa git gel yapıyorsun?
Bak ben sana dedim , stres yapma herşey güzel olacak diye27 yaşındayım canım ama ben başlangıçta gonolf yi 375 vurduracağıma 300 vurdurdum hep 3 gün önce tüp bebek merkezindeki hemşire yanlış anlamışsın 375 olman gerekiyordu dedi 3 gündürdür 375 oluyorum normalde 20 yumurta vardı 3 günde 26 oldu tabi ben çabuk büyüsün diye 5 gündür sürekli ballı süt içmeye başladım.. süt ve süt ürünleri yumurta rezervini arttırıyor ben yumurta takibinde hep ballı süt içtim günde 1 klomenle 3 yumurta oluyordu sende süt iç sürekli göreceksin faydasını...
Benim kahverengiler basindan beri durmuyoe.Normal diyorlar ama bugun kirmizi gelince korktum.benim de acik kirmizi geldi 2 kere avuc ici kadar olmasa da.simdi kahveye dondu.insallah sorun yoktur.Canım rengi çok açık kırmızıydı. Avuç içi kadar geldi sonra durdu.
Çarşamba günü 4 tane toplanacak ama ikisi tam olgun sayılır. 3 tane de sonradan gelişmeye başlayan vardı ama onlar 10. Gün bile 11 mm. İki kere toplama da yapabiliriz kalan uc taneyi geliştirip dedi ama psikolojim bozuldu iyice yaptirmicam 2. Yi. Bide bende pıhtılaşma var coraspin vermeden bu ilaç sürecini geçirdim. Çok çarpıntım var.:))) kaç yumurtan var?
Gülüm inşallah ya , bide bende çok komik sabahları değil akşamları midem bulanıyor, iştahım da çok yok , herşeyim ters benim bacımCanim moralini bozma her gebelik kişiye özel. Herkeste farklı. Tup bebekte ise bambaşka. Sen sadece olumlu düşün olumlu oldu değeri artar kese de gorunur. Üzülme bebisi de uzme. Daha büyüyecek stres yükleme kuzuya
Kızlar merhaba. 17 Ağustos’ta transferim olmuştu. 12.gün hcg değerim 210, 14.gün değerim 506 idi. Pazar günü hafif bir kanamam oldu doktorumu aradım pazartesi günü tekrar kan ver bir bakalım demişti. Kanamam aynı gün kesildi bugünkü hcg değerim 1890 çıktı. Doktorum değerin gayet iyi kanama da kesilmiş ama her ihtimale karşı prolutran depot iğne yapayım dedi.
Allahım hepimize hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım korkma , bazen olabiliyormuş böyle durumlar hayırlısı ile alacaksın meleğini kucağınaKızlar merhaba. 17 Ağustos’ta transferim olmuştu. 12.gün hcg değerim 210, 14.gün değerim 506 idi. Pazar günü hafif bir kanamam oldu doktorumu aradım pazartesi günü tekrar kan ver bir bakalım demişti. Kanamam aynı gün kesildi bugünkü hcg değerim 1890 çıktı. Doktorum değerin gayet iyi kanama da kesilmiş ama her ihtimale karşı prolutran depot iğne yapayım dedi.
Allahım hepimize hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Evet valla demiştin canımmBak ben sana dedim , stres yapma herşey güzel olacak diye
Amiiinnn.. Canım niye okadar kafaya takıyorsun ki bak böyle stres yaptığın için yumurtaların etkileniyor. Kötü düşünceleri at kafandan rahat bırak kendini..Çarşamba günü 4 tane toplanacak ama ikisi tam olgun sayılır. 3 tane de sonradan gelişmeye başlayan vardı ama onlar 10. Gün bile 11 mm. İki kere toplama da yapabiliriz kalan uc taneyi geliştirip dedi ama psikolojim bozuldu iyice yaptirmicam 2. Yi. Bide bende pıhtılaşma var coraspin vermeden bu ilaç sürecini geçirdim. Çok çarpıntım var.
Allah yardımcımız olsun.
Benim kahverengiler basindan beri durmuyoe.Normal diyorlar ama bugun kirmizi gelince korktum.benim de acik kirmizi geldi 2 kere avuc ici kadar olmasa da.simdi kahveye dondu.insallah sorun yoktur.
Kesinlikle geçiyor benim sadece çatlama ignesinden önceki iki gün dayanılmaz bir doluluk hissi ve ağrı vardı. Ama çatlatma ignesinden sonraki gün niyeyse hafifledi. Aman bebeklerimize kavuşalım da varsın biraz ağrısınEvet benimde bugün 18 mm kasiklarimda ve belinde agri var...dr normal dedi...yeterki olsun bu ağrılar nasıl olsa geçecek..
Dediğim gibi herkesin bünyesi farklı ben mesela iğneden sonra rahatlamistim canimBende sadece idrarırımı yaparken ağrıyor birde bazen oturup kalkarken.. en büyükleri 15 mm belki oyüzden çok ağrım yoktur.. bende çatlatma iğnesi çok ağrı yapıyor. bakalım yarın kaç olacaklar...
Canim benim 12. gun 7,42 14. gun 19,16 cikmisti o yuzden 2 gun sonra degil 4 gun sonra yaptir dediler.ve bugun 18. gun 231 yani 16. gun degerim kacti bilmiyorum.Insallah hepimizin saglikla artar.Benimki seninkinden de dusuktu 12. gun.Moralini yuksek tut.Dualarla insallah.
Yaaa bana nasıl moral verdin anlatamam içimden bi his tutunmaya çalıştığını söylüyor. Moralimi bozmuyorum herşeyi hakkında hayır var. Bu bile daha önce hiç görmediğim bi değer. Bana dr 16. gün yani çarşamba gel dedi. 50yi görene kadar 2 günde bir gidecekmişim. Dualarınızı eksik etmeyin.Canim benim 12. gun 7,42 14. gun 19,16 cikmisti o yuzden 2 gun sonra degil 4 gun sonra yaptir dediler.ve bugun 18. gun 231 yani 16. gun degerim kacti bilmiyorum.Insallah hepimizin saglikla artar.Benimki seninkinden de dusuktu 12. gun.Moralini yuksek tut.Dualarla insallah.
Evet canim crinone jel kullaniyorum.su gibi akiyor bazen.transferden sonra beyqz su akiyordu ama ilk test gunumden beri kahverengiye dondu.hayirlisi bakalim.yarin tekrar arayacagim doktorumu.ne diyecek bakalimCanım eğer crinone jel kullanıyorsun kahverengi normal. Ben daha öncekilerde crinone kullanmıştım kahverengi akıntı oluyordu. Doktorum bu kez progestan verdi akıntı olmuyor.
Insallah canim hakkimizda hayirlisi olsun.Yaaa bana nasıl moral verdin anlatamam içimden bi his tutunmaya çalıştığını söylüyor. Moralimi bozmuyorum herşeyi hakkında hayır var. Bu bile daha önce hiç görmediğim bi değer. Bana dr 16. gün yani çarşamba gel dedi. 50yi görene kadar 2 günde bir gidecekmişim. Dualarınızı eksik etmeyin.
Bilmiyorum ki rahim kalınlığı inceliği ile ilgilidir belki...Fethiye den gidiyorum ben de.Ben anamur'dan gidip geliyorum 4 saatlik yol.. gidiş geliş 8 saat sürüyor işte.. sen nerden gidiyorsun? Valla canım 2 günde bir gidiyorum bugünde muayenem vardı dr yumurtalar çok iyi büyüyor yarında bakacam dediği için konuk evinde kalıyoruz şuan. Inşallah yarın çatlatma verirde gideriz.. sen niye doğum kontrol kullanıyorsun bana hiç öyle bişey vermediler..
Olur olur herşey hallolur merak etme . Biz keseyi göremedik ama doktor çok küçük o yüzden dedi . Haftaya pazartesi tekrar gideceğiz . İnşallah güzel olur herşeyEvet valla demiştin canımmnormalde kafaya hiç takmıyordum ama bu yolculuklardan dolayı mide bulantılarından su bile içemiyordum 4-5 kaşık çorba içebiliyordum sadece ondan bile midem bulanıyordu çok şükür bileklik kullanıyorum mide bulantımı geçirdi ve sürekli yiyorum ballı süt içiyorum inşallah sağlıklı yumurtalarımda olucak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?