2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Aaaa gerçekten mi :))) ya hastanede hep yabancı hastalar var kolay kolay türk bulamıyorum yada denk gelmiyor:)) yarın tekrar randevum var sanırım çatlatma iğnesi verecek.. sen hangi aşamadasın?
Ben doğum kontrol hapı kullanma aşamasındayım. 18 Eylül de çağırdılar. Benimde buarada 3 saatlik yolum var sen nereden gidiyorsun?? Ve toplamda kaç defa git gel yapıyorsun?

Ben doğum kontrol hapı kullanma aşamasındayım. 18 Eylül de çağırdılar. Benimde buarada 3 saatlik yolum var sen nereden gidiyorsun?? Ve toplamda kaç defa git gel yapıyorsun?
Ben anamur'dan gidip geliyorum 4 saatlik yol.. gidiş geliş 8 saat sürüyor işte.. sen nerden gidiyorsun? Valla canım 2 günde bir gidiyorum bugünde muayenem vardı dr yumurtalar çok iyi büyüyor yarında bakacam dediği için konuk evinde kalıyoruz şuan. Inşallah yarın çatlatma verirde gideriz.. sen niye doğum kontrol kullanıyorsun bana hiç öyle bişey vermediler..

Bak ben sana dedim , stres yapma herşey güzel olacak diye

Canım rengi çok açık kırmızıydı. Avuç içi kadar geldi sonra durdu.
Benim kahverengiler basindan beri durmuyoe.Normal diyorlar ama bugun kirmizi gelince korktum.benim de acik kirmizi geldi 2 kere avuc ici kadar olmasa da.simdi kahveye dondu.insallah sorun yoktur.

:))) kaç yumurtan var?
Çarşamba günü 4 tane toplanacak ama ikisi tam olgun sayılır. 3 tane de sonradan gelişmeye başlayan vardı ama onlar 10. Gün bile 11 mm. İki kere toplama da yapabiliriz kalan uc taneyi geliştirip dedi ama psikolojim bozuldu iyice yaptirmicam 2. Yi. Bide bende pıhtılaşma var coraspin vermeden bu ilaç sürecini geçirdim. Çok çarpıntım var.

Allah yardımcımız olsun.

Gülüm inşallah ya , bide bende çok komik sabahları değil akşamları midem bulanıyor, iştahım da çok yok , herşeyim ters benim bacım haftaya pazartesi inşallah görürüz keseyi

Maşallah çok güzel bi artış, kese ve kalp atışına çok az var

Canım korkma , bazen olabiliyormuş böyle durumlar hayırlısı ile alacaksın meleğini kucağına

Bak ben sana dedim , stres yapma herşey güzel olacak diye
Evet valla demiştin canımm normalde kafaya hiç takmıyordum ama bu yolculuklardan dolayı mide bulantılarından su bile içemiyordum 4-5 kaşık çorba içebiliyordum sadece ondan bile midem bulanıyordu çok şükür bileklik kullanıyorum mide bulantımı geçirdi ve sürekli yiyorum ballı süt içiyorum inşallah sağlıklı yumurtalarımda olucak :)))

Amiiinnn.. Canım niye okadar kafaya takıyorsun ki bak böyle stres yaptığın için yumurtaların etkileniyor. Kötü düşünceleri at kafandan rahat bırak kendini..

Benim kahverengiler basindan beri durmuyoe.Normal diyorlar ama bugun kirmizi gelince korktum.benim de acik kirmizi geldi 2 kere avuc ici kadar olmasa da.simdi kahveye dondu.insallah sorun yoktur.

Canım eğer crinone jel kullanıyorsun kahverengi normal. Ben daha öncekilerde crinone kullanmıştım kahverengi akıntı oluyordu. Doktorum bu kez progestan verdi akıntı olmuyor.

Evet benimde bugün 18 mm kasiklarimda ve belinde agri var...dr normal dedi...yeterki olsun bu ağrılar nasıl olsa geçecek..
Kesinlikle geçiyor benim sadece çatlama ignesinden önceki iki gün dayanılmaz bir doluluk hissi ve ağrı vardı. Ama çatlatma ignesinden sonraki gün niyeyse hafifledi. Aman bebeklerimize kavuşalım da varsın biraz ağrısın
Dediğim gibi herkesin bünyesi farklı ben mesela iğneden sonra rahatlamistim canim
Son bir iki gün oluyor ama geçecek inş hepsi

Yaaa bana nasıl moral verdin anlatamam içimden bi his tutunmaya çalıştığını söylüyor. Moralimi bozmuyorum herşeyi hakkında hayır var. Bu bile daha önce hiç görmediğim bi değer. Bana dr 16. gün yani çarşamba gel dedi. 50yi görene kadar 2 günde bir gidecekmişim. Dualarınızı eksik etmeyin.

Canım eğer crinone jel kullanıyorsun kahverengi normal. Ben daha öncekilerde crinone kullanmıştım kahverengi akıntı oluyordu. Doktorum bu kez progestan verdi akıntı olmuyor.
Evet canim crinone jel kullaniyorum.su gibi akiyor bazen.transferden sonra beyqz su akiyordu ama ilk test gunumden beri kahverengiye dondu.hayirlisi bakalim.yarin tekrar arayacagim doktorumu.ne diyecek bakalim

Insallah canim hakkimizda hayirlisi olsun.

Bilmiyorum ki rahim kalınlığı inceliği ile ilgilidir belki...Fethiye den gidiyorum ben de.

Olur olur herşey hallolur merak etme . Biz keseyi göremedik ama doktor çok küçük o yüzden dedi . Haftaya pazartesi tekrar gideceğiz . İnşallah güzel olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…