- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi Masal aden
-
Kızlar bana nasıl moral verdiniz anlatamam hiç umudum yoktu. Sizin nasıl yükseldi bana günleri ile yazar mısınız rica etsem? Hem böyle olup da okuyan başka arkadaşlara da umut olur fduag 231 süper maşallah darısı başıma. 4lerden yükselmeyi de aşırı derecede merak ettim citlembik nolur değerleri atın bana:)))
Amiiinnn.. Canım niye okadar kafaya takıyorsun ki bak böyle stres yaptığın için yumurtaların etkileniyor. Kötü düşünceleri at kafandan rahat bırak kendini..
9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110
18. Gün : 264
20. Gün : 626
22. Gün : 1344
Insallah canim ya. Bana da dua edin. Baska tup bebek denemesi yapamam. Bu 2. Ve son deneme. Maddi manevi yıpratıyor biliyorsunuz. Yaşamayan bilmiyor.Sabret sabret canım benim , inşallah olumlu sonucunu yazacaksın buraya
Allah inşallah sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin . Hiç ümidini kaybetme. Ama gerçekten her açıdan çok yıpratıcı bir süreçInsallah canim ya. Bana da dua edin. Baska tup bebek denemesi yapamam. Bu 2. Ve son deneme. Maddi manevi yıpratıyor biliyorsunuz. Yaşamayan bilmiyor.
Insallah canim ya. Bana da dua edin. Baska tup bebek denemesi yapamam. Bu 2. Ve son deneme. Maddi manevi yıpratıyor biliyorsunuz. Yaşamayan bilmiyor.
9. Gün : 4
Yoook gerçekten nazli olmaz:) NAz ile başlayanlar gerçekten çok nazlı oluyor. Citlembik bir omur yetecek naz çekti şimdiden. Inşallah sağlıkla doğdun da işi en kolayı.Oyy maşallah maşallah. Biraz nazlı geliyor ama iyi gelecek inşallah. Allah izin verirse seninki kız olunca ismi hazır: “Nazlı” :))
Kizlar hastaneden aradilar 17 tanesi döllenmis cumartesi günü sabah yerlestirecekler.. cok sevindimmmmm.. agrilarim azalmadineger gecmezse hastaneye gitmem lazimmis insallah gecer
Hadi masallah.Gonlunce olsun.Kizlar hastaneden aradilar 17 tanesi döllenmis cumartesi günü sabah yerlestirecekler.. cok sevindimmmmm.. agrilarim azalmadineger gecmezse hastaneye gitmem lazimmis insallah gecer
amin insallah canimmmmm ilkinde 10 tane döllenmisti ama geriye 1 tane kalmisti insallah yine öyle olmaz ve bebegime kavusurummmGözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah.
saolll canimmm insallahhhh rabbimde tutanlarin evladini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahhhHadi masallah.Gonlunce olsun.
Insallah canim ya. Bana da dua edin. Baska tup bebek denemesi yapamam. Bu 2. Ve son deneme. Maddi manevi yıpratıyor biliyorsunuz. Yaşamayan bilmiyor.
Ay çok sevindim !! Benim de 15 döllenmişti 13 tane kalmıştı geriye , 11 i donduruldu. Hayırlısı olsun hakkında canım benim . Bol bol su iç ve protein ye :*Kizlar hastaneden aradilar 17 tanesi döllenmis cumartesi günü sabah yerlestirecekler.. cok sevindimmmmm.. agrilarim azalmadineger gecmezse hastaneye gitmem lazimmis insallah gecer
Kizlar hastaneden aradilar 17 tanesi döllenmis cumartesi günü sabah yerlestirecekler.. cok sevindimmmmm.. agrilarim azalmadineger gecmezse hastaneye gitmem lazimmis insallah gecer
Allahım bu gercekten de bi mucize. Allah sağlıkla versin kucağına citlembik. İnşallah ben de senin gibi 3. testte 50leri görürüm. Verdiğin moral için sana da çok teşekkür ederim9. Gün : 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?