2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim


9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110
18. Gün : 264
20. Gün : 626
22. Gün : 1344
 
9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110
18. Gün : 264
20. Gün : 626
22. Gün : 1344

Sen ve bebeğini hatırladıkça gözlerim doluyor , resmen yaşlar akıyor . Bebeğin o kadar sımsıkı sarıldı ki sana , sen de bebeğine (!) allah sizi ayırmasın inşallah Sen çok iyi bir anne olacaksın
 
Anam nekadar çok yazmışsınız. Herşeyin başı moral ve rahatlık.
Videsupra sut ürünleri olayını keşke daha once duysaydim dedim evde yoğurt yapıyordum igne döneminde ve transfer döneminde sutcuden alıp yapmak nasip olmadi hazır yoğurt yedim. Bileydim ballı ait icerdim. Hergün 2 tatlı kaşığı bal yiyordu ben de.
Bhcg düşük çıkan arkadaşlar sadece, pozitif gördünüz diye yatıp kalkıp sevinin. Mutlu şarkılar dinleyin ki bebislerde mutlu mutlu büyüyüp bolca hormon salgilasinlar. Çabucak buyusunler anneleri.
Keşke ilk tedavimde bu topik Olsaymis. Ben cok uzulup aglamistim bunyem cok cokmustu olumsuz dusunmekten. Şimdiki aklım olsa umutlu yaklasirdim belki olumlu olurdu.
Neyse inşallah karnimdakiler olumlu ortamda buyuyorlardir. Esim gidip tahlil yaptırmak taraftarı ama cumartesiden önce olmaz diyorum. Sabır. bugün az kalsin test alacaktım tuttum kendimi. Yarin 8. Gun
 
Insallah canim ya. Bana da dua edin. Baska tup bebek denemesi yapamam. Bu 2. Ve son deneme. Maddi manevi yıpratıyor biliyorsunuz. Yaşamayan bilmiyor.
Allah inşallah sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin . Hiç ümidini kaybetme. Ama gerçekten her açıdan çok yıpratıcı bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun .
 
4.Gun embriyosu hakkında da bilgi bulamıyorum ya 3 ya 5 herkes. Benimki 4. Gündü. Günüyle uyumlu 1 tane ve geriden gelen 1tane daha transfer oldu. Ama hiç sürmedi 4. Bu transferini.
 
Insallah canim ya. Bana da dua edin. Baska tup bebek denemesi yapamam. Bu 2. Ve son deneme. Maddi manevi yıpratıyor biliyorsunuz. Yaşamayan bilmiyor.

Canım inşallah bizler senden güzel haberler duyacağız. İçini ferah tut kafana hiçbir şey takma. Benim bu 3. denemem oldu. Birincisi negatif olmuştu, ikincisinde bronşit oldum sonrasında bhcg de düzensizlikler ve aşırı kanama oldu sonrasında da düşük oldu. 3 yıl korkumdan ve yaşadıklarımdan dolayı gitmedim tekrar tedaviye. Maddi manevi çok yıpratan bir süreç yaşamayan bilemez ama amacımız yüce. Bir evlat sahibi olmak ve onu iyi yetiştirmek gibi bir amacımız var. Allahım inşallah hepimizin kucaklarını bebişleriyle doldursun.

Okul öncesi öğretmeniyim bazen öğrencilerim bana anne diyordu çok üzülüyordum. Ama bu yaz artık tekrar deneyeceğim dedim. Çok şükür durumum iyi gidiyor. Allah cümlemizinkini tamama erdirsin inşallah.
 
Oyy maşallah maşallah. Biraz nazlı geliyor ama iyi gelecek inşallah. Allah izin verirse seninki kız olunca ismi hazır: “Nazlı” :))
Yoook gerçekten nazli olmaz:) NAz ile başlayanlar gerçekten çok nazlı oluyor. Citlembik bir omur yetecek naz çekti şimdiden. Inşallah sağlıkla doğdun da işi en kolayı.
 
Insallah canim ya. Bana da dua edin. Baska tup bebek denemesi yapamam. Bu 2. Ve son deneme. Maddi manevi yıpratıyor biliyorsunuz. Yaşamayan bilmiyor.

Canım bence erkenden tahlil yaptırmayın, zamanı gelince yaptır. İnsan çok strese giriyor. İnşallah olur bebişler Herkes için dua ediyorum nolur sizde bana edin.
İlaç süreci de beni çok yıprattı. İlk defa deniyoruz ama pıhtılaşma problemim var nefes alamadım çoğu zaman.
 
Kizlar hastaneden aradilar 17 tanesi döllenmis cumartesi günü sabah yerlestirecekler.. cok sevindimmmmm.. agrilarim azalmadineger gecmezse hastaneye gitmem lazimmis insallah gecer
Ay çok sevindim !! Benim de 15 döllenmişti 13 tane kalmıştı geriye , 11 i donduruldu. Hayırlısı olsun hakkında canım benim . Bol bol su iç ve protein ye :*
 
9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110
18. Gün : 264
20. Gün : 626
22. Gün : 1344
Allahım bu gercekten de bi mucize. Allah sağlıkla versin kucağına citlembik. İnşallah ben de senin gibi 3. testte 50leri görürüm. Verdiğin moral için sana da çok teşekkür ederim Yarın bakacağız artık duruma.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…