- Konu Sahibi Masal aden
-
Canım nasılsın? Konuştun mu doktorla umarım dünden iyisindirEvet canim crinone jel kullaniyorum.su gibi akiyor bazen.transferden sonra beyqz su akiyordu ama ilk test gunumden beri kahverengiye dondu.hayirlisi bakalim.yarin tekrar arayacagim doktorumu.ne diyecek bakalim
Öyle yapıyorum aynen canım karnımı sevip sevip tutun annene diye konuşuyorum:)))Anam nekadar çok yazmışsınız. Herşeyin başı moral ve rahatlık.
Videsupra sut ürünleri olayını keşke daha once duysaydim dedim evde yoğurt yapıyordum igne döneminde ve transfer döneminde sutcuden alıp yapmak nasip olmadi hazır yoğurt yedim. Bileydim ballı ait icerdim. Hergün 2 tatlı kaşığı bal yiyordu ben de.
Bhcg düşük çıkan arkadaşlar sadece, pozitif gördünüz diye yatıp kalkıp sevinin. Mutlu şarkılar dinleyin ki bebislerde mutlu mutlu büyüyüp bolca hormon salgilasinlar. Çabucak buyusunler anneleri.
Keşke ilk tedavimde bu topik Olsaymis. Ben cok uzulup aglamistim bunyem cok cokmustu olumsuz dusunmekten. Şimdiki aklım olsa umutlu yaklasirdim belki olumlu olurdu.
Neyse inşallah karnimdakiler olumlu ortamda buyuyorlardir. Esim gidip tahlil yaptırmak taraftarı ama cumartesiden önce olmaz diyorum. Sabır. bugün az kalsin test alacaktım tuttum kendimi. Yarin 8. Gun
Gözün aydın maşallah canım transferin de bir bakmışsın geçmiş ve gün sayıyorsun bizim gibi. Hayırlı haberlere insallahKizlar hastaneden aradilar 17 tanesi döllenmis cumartesi günü sabah yerlestirecekler.. cok sevindimmmmm.. agrilarim azalmadineger gecmezse hastaneye gitmem lazimmis insallah gecer
Bu arada sakın test alma canım gününü bekle. Tecrübe ile sabit arada bişey çıkınca stresini öne çekmekten başka bişeye yaramıyor. Doktor bana bile 10. gun yaptırdığın 7.57 değerli testi yok sayıyoruz. Senin 12. gün başlangıcın 11.42 ve buradan izlemeye başlıyoruz dedi. Az daha sabırAnam nekadar çok yazmışsınız. Herşeyin başı moral ve rahatlık.
Videsupra sut ürünleri olayını keşke daha once duysaydim dedim evde yoğurt yapıyordum igne döneminde ve transfer döneminde sutcuden alıp yapmak nasip olmadi hazır yoğurt yedim. Bileydim ballı ait icerdim. Hergün 2 tatlı kaşığı bal yiyordu ben de.
Bhcg düşük çıkan arkadaşlar sadece, pozitif gördünüz diye yatıp kalkıp sevinin. Mutlu şarkılar dinleyin ki bebislerde mutlu mutlu büyüyüp bolca hormon salgilasinlar. Çabucak buyusunler anneleri.
Keşke ilk tedavimde bu topik Olsaymis. Ben cok uzulup aglamistim bunyem cok cokmustu olumsuz dusunmekten. Şimdiki aklım olsa umutlu yaklasirdim belki olumlu olurdu.
Neyse inşallah karnimdakiler olumlu ortamda buyuyorlardir. Esim gidip tahlil yaptırmak taraftarı ama cumartesiden önce olmaz diyorum. Sabır. bugün az kalsin test alacaktım tuttum kendimi. Yarin 8. Gun
Üzmek ve seni etkilemek istemem ama başıma geldiğinden biliyorum OHSS olabilirsin belkide yinede görün hastaneye ağrıların geçmediyse benim transferim ertlendi’...Hepimizin hakkında hayırlısı olsunKizlar hastaneden aradilar 17 tanesi döllenmis cumartesi günü sabah yerlestirecekler.. cok sevindimmmmm.. agrilarim azalmadineger gecmezse hastaneye gitmem lazimmis insallah gecer
Canım değer 2000'lerde olunca görünüyormuş haftaya görünür inşallah görünmedi diye boşuna moralini bozma..Olur olur herşey hallolur merak etme . Biz keseyi göremedik ama doktor çok küçük o yüzden dedi . Haftaya pazartesi tekrar gideceğiz . İnşallah güzel olur herşey
Ya gülüm işin kötüsü turkiyede kan istediğinde verebiliyor insan , bakıyor işte artmış mi artmamış mi , burda sen isteyince olmuyor ,onlar uygun görünce alıyorlar. Benim transferden 11 gün sonra(31 ağustos) 98'di . Doktor dün 'değerin gayet iyi pozitif . Niye tekrar kan alalım ki' dedi almadı. Sen bu kadar takilma sayılara. Kese görünmemesi için de normal dedi . Haftaya pazartesi tekrar bakacak eğer görünmezse kan alacakmış . Insan ister istemez stress yapıyor ama . Ne biliyim ya :/Canım değer 2000'lerde olunca görünüyormuş haftaya görünür inşallah görünmedi diye boşuna moralini bozma..
sagolasin canim benimmmmm... insallah bendede geriye kalirda dondurabiliriz insallahAy çok sevindim !! Benim de 15 döllenmişti 13 tane kalmıştı geriye , 11 i donduruldu. Hayırlısı olsun hakkında canım benim . Bol bol su iç ve protein ye :*
saol canim benimmm insallahhh o günleride görürümGözün aydın maşallah canım transferin de bir bakmışsın geçmiş ve gün sayıyorsun bizim gibi. Hayırlı haberlere insallah
canim benimkide ohss dogru yöneliyo dedi doktor..ilac verdiler serumda takdilar dün, bakalim gecmezse tekrar gidecem hastaneye...Üzmek ve seni etkilemek istemem ama başıma geldiğinden biliyorum OHSS olabilirsin belkide yinede görün hastaneye ağrıların geçmediyse benim transferim ertlendi’...Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ah canım benim 16 yumurta toplandı çok ağrım oldu sonrası 2 gün yatış verdi. Hafif ortq şiddette geçirdim ama şimdide transferden korkuyorum adetimi bekliyorum 16-20 gün sınra dedi transfer ama aynı olmam inşaallah yumurta toplama değil sonuçta Ama işte korkuyorum. Sen bol bol su iç idrara çık canım albümin protein sistemi bozuluyor bu yüzden proteinli gıdalar al....canim benimkide ohss dogru yöneliyo dedi doktor..ilac verdiler serumda takdilar dün, bakalim gecmezse tekrar gidecem hastaneye...
Maşallah benimde tek dondurulmuş embriyo konulacak kalite olarak iyi dedi hatta instagramda meşhur embriyolog var onada attım foto iyi gayet dedi ama Rabbim bilir en iyisini ... Merak ettiğim sizin problem neydi azosperm mi yoksa senin sıkıntın mıydı ? İnsallah bizimde tutarMerhaba arkadaşlar
Benim transferim 11agustosta olmuştu bir tane dondurulmuş embriyo konuldu.
12.gün değerim 240
14.gün 423
18.gün 2128
Yarın inşallah keseyi görmeye gidecem değerler iyi olduğu halde yine de çok korkuyorum ya görünmezse diye.
İnşallah allah isteyen herkese nasip etsin.Maşallah benimde tek dondurulmuş embriyo konulacak kalite olarak iyi dedi hatta instagramda meşhur embriyolog var onada attım foto iyi gayet dedi ama Rabbim bilir en iyisini ... Merak ettiğim sizin problem neydi azosperm mi yoksa senin sıkıntın mıydı ? İnsallah bizimde tutar
4.Gun embriyosu hakkında da bilgi bulamıyorum ya 3 ya 5 herkes. Benimki 4. Gündü. Günüyle uyumlu 1 tane ve geriden gelen 1tane daha transfer oldu. Ama hiç sürmedi 4. Bu transferini.
Canim maalesef kanama devam.Simdi doktora gidiyorum bakalim ne diyecek.Canım nasılsın? Konuştun mu doktorla umarım dünden iyisindir
Masallah cok cok guzel degerler.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Darisi basimiza.Merhaba arkadaşlar
Benim transferim 11agustosta olmuştu bir tane dondurulmuş embriyo konuldu.
12.gün değerim 240
14.gün 423
18.gün 2128
Yarın inşallah keseyi görmeye gidecem değerler iyi olduğu halde yine de çok korkuyorum ya görünmezse diye.
Ben perşembe opu oldum pazartesi transferde. Embriyolog da 4. Gün embriyosu dedi. Test gunum cumartesi. Haftasonuna denk geldiği için hemşire cuma günü de yaptirabilirsin dediCAnım cuma günü opu olmadın mı ?
O gün sayılmıyor cunartesi 1.gün devam ediyor öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?