- 23 Ağustos 2018
- 224
- 161
- 103
- Konu Sahibi Masal aden
-
ah gülüm naptin... tabiki daha cooook erken sakin üzme kendini.. daha idrarda belli olmazki kanina yeni gecmistir hcg hormonu... simdi hergün test yaparsin bide ikinci cizgiyi görmek icin ama bekle.. kan tahliline az kaldi sabret canim ve positiv kal cünki idrar testi icin gercekten cok ama cok erkenValla gülüm sen bana öyle dememişsin gibi yaptım test gördüm belamı . Negatif . Ama 5.gün bugün bElki erkendir . Neyse bekleyelim bakalım . Ben herşeye hazırlıyorum kendimi .
Yok valla bu sefer yapmayacağım. Söz . 1 haftam var daha . Cuma günü. Öğrenir öğrenmez yazacağım buraya .öyle moral oldun ki bana sen bu süreçte . Allah razı olsun senden . Inşallah en kısa sürede senin de bebeğin gelsin sana .. Benim de banaah gülüm naptin... tabiki daha cooook erken sakin üzme kendini.. daha idrarda belli olmazki kanina yeni gecmistir hcg hormonu... simdi hergün test yaparsin bide ikinci cizgiyi görmek icin ama bekle.. kan tahliline az kaldi sabret canim ve positiv kal cünki idrar testi icin gercekten cok ama cok erken
Bayram tatilinden dolayı çevrede açık eczane yok. Ben de test yapmayı çok istiyorum. Çoğunluk ilk günlerde negatif görmuş umudumuzu kaybetmeyelim. Bu arada hala belirtim yok.[/QUOTE]yaptım test gördüm belamı . Negatif . Ama 5.gün bugün bElki erkendir . Neyse bekleyelim bakalım . Ben herşeye hazırlıyorum kendimi .
8. Günüm idrarda bende yaptım hiç bişey çıkmadı inşallah seninki doğrudurŞimdi dayanamadım çöpü boşaltırken testi yine gördüm , aldım baktım . Çok incecik silik bir ikinci çizgi var . Ama ne zaman çıkmış bu bilmiyorum :/ belki belli bi zaman geçince üstünden kendiliğinden çıktı . Ya da bilmiyorum valla :/
8. Günüm idrarda bende yaptım hiç bişey çıkmadı inşallah seninki doğrudur
Hadi inşallah arkadasimŞimdi dayanamadım çöpü boşaltırken testi yine gördüm , aldım baktım . Çok incecik silik bir ikinci çizgi var . Ama ne zaman çıkmış bu bilmiyorum :/ belki belli bi zaman geçince üstünden kendiliğinden çıktı . Ya da bilmiyorum valla :/
Şimdi de kanda baktırdım 7.2 çıktıDur bakalım bekleyelim , erken bence daha . Boşuna demiyorlar 12 gün filan .bizde merakli baykuş gibi dayanamadık
Ne dedi doktor ? Yükselir miymiş?Şimdi de kanda baktırdım 7.2 çıktı
canim ne demek sen positiv kal en önemlisi o.. ikinci silik cizgiye gelince kafanda bin tane sorular biliyorum ama bazen zaman asimindan dolayi ikinci cizgi cikabiliyor o yüzden ona konsentra olma.. bence bebegin seninle bol dua et.. annemde beni aradi babam rüyasinda beni görmüs kucagimda bi erkek cocugu varmis cok güzel bir bebekmis.. annem diyo bu ay cocugunmu olacak ne diye.. tüp bebek yaptirdigimi bilmiyor insallah babamin rüyasi cikar ve hamis kalirimYok valla bu sefer yapmayacağım. Söz . 1 haftam var daha . Cuma günü. Öğrenir öğrenmez yazacağım buraya .öyle moral oldun ki bana sen bu süreçte . Allah razı olsun senden . Inşallah en kısa sürede senin de bebeğin gelsin sana .. Benim de bana
Ya bi tutunma başlamış 8. Gün göre kötü de değil iyi sonuç da değil dedi 12 . Güne sabredelim 12 gün net belli olur dediNe dedi doktor ? Yükselir miymiş?
İnşallah inşallah ..canim ne demek sen positiv kal en önemlisi o.. ikinci silik cizgiye gelince kafanda bin tane sorular biliyorum ama bazen zaman asimindan dolayi ikinci cizgi cikabiliyor o yüzden ona konsentra olma.. bence bebegin seninle bol dua et.. annemde beni aradi babam rüyasinda beni görmüs kucagimda bi erkek cocugu varmis cok güzel bir bebekmis.. annem diyo bu ay cocugunmu olacak ne diye.. tüp bebek yaptirdigimi bilmiyor insallah babamin rüyasi cikar ve hamis kalirim
Valla ben pek anlamıyorum ama yükseliyor yani sonuçta ? Doktorlar ne diyor9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110
18. Gün : 264 çıktı bugün kızlar. Nasıl sizce ??
Ama hep 2den fazla katlanmis.Yani her testin bir digerinin en az 2 kati olmasi lazim ki seninki de oyle ve bu iyi bir sey.Doktorun ne diyor?9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.
Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.
Merhaba bende Batuhan hocaya gidyorum OHSS oldum yumurta toplama sonrası 1 ay dinlenmedeyim ama Eylül sonu transfer nasipse. Siz memnunmusunuz sonucunuz ne çıktıMerhaba kızlar. Benim transferim 13 ağustosta Prof. Batuhan Özmen tarafından gerçekleştirildi. Yarın beta HCG tahlilini vereceğim. Zaman geçmek bilmiyor. Karışık duygular içerisindeyim.
Evet. Batuhan bey samimi ve bir o kadar ilgili bir doktor. İnsanı rahatlatıyor.İşinde de dikkatli. Sonuç pozitif çıktı.Merhaba bende Batuhan hocaya gidyorum OHSS oldum yumurta toplama sonrası 1 ay dinlenmedeyim ama Eylül sonu transfer nasipse. Siz memnunmusunuz sonucunuz ne çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?