2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

yaptım test gördüm belamı . Negatif . Ama 5.gün bugün bElki erkendir . Neyse bekleyelim bakalım . Ben herşeye hazırlıyorum kendimi .[/QUOTE]
Bayram tatilinden dolayı çevrede açık eczane yok. Ben de test yapmayı çok istiyorum. Çoğunluk ilk günlerde negatif görmuş umudumuzu kaybetmeyelim. Bu arada hala belirtim yok.

Valla gülüm sen bana öyle dememişsin gibi yaptım test gördüm belamı . Negatif . Ama 5.gün bugün bElki erkendir . Neyse bekleyelim bakalım . Ben herşeye hazırlıyorum kendimi .
ah gülüm naptin... tabiki daha cooook erken sakin üzme kendini.. daha idrarda belli olmazki kanina yeni gecmistir hcg hormonu... simdi hergün test yaparsin bide ikinci cizgiyi görmek icin ama bekle.. kan tahliline az kaldi sabret canim ve positiv kal cünki idrar testi icin gercekten cok ama cok erken

Yok valla bu sefer yapmayacağım. Söz . 1 haftam var daha . Cuma günü. Öğrenir öğrenmez yazacağım buraya .öyle moral oldun ki bana sen bu süreçte . Allah razı olsun senden . Inşallah en kısa sürede senin de bebeğin gelsin sana .. Benim de bana

yaptım test gördüm belamı . Negatif . Ama 5.gün bugün bElki erkendir . Neyse bekleyelim bakalım . Ben herşeye hazırlıyorum kendimi .
Bayram tatilinden dolayı çevrede açık eczane yok. Ben de test yapmayı çok istiyorum. Çoğunluk ilk günlerde negatif görmuş umudumuzu kaybetmeyelim. Bu arada hala belirtim yok.[/QUOTE]
Valla ben yaptım , o kadar da yapma dediler , yaptım çünkü bende akıl yok . Gördüm negatifi daha çok endişe ettim . Yapma bekle sen dinle bari

Şimdi dayanamadım çöpü boşaltırken testi yine gördüm , aldım baktım . Çok incecik silik bir ikinci çizgi var . Ama ne zaman çıkmış bu bilmiyorum :/ belki belli bi zaman geçince üstünden kendiliğinden çıktı . Ya da bilmiyorum valla :/

8. Günüm idrarda bende yaptım hiç bişey çıkmadı inşallah seninki doğrudur

Ama dediğim gibi bu çizgi belki zaman geçti kendiliğinden çıktı :/ bilmiyorum . Ben negatif diye attım . Az önce dayanamayıp çöpten geri alıp baktığımda gördüm :/ sabretmekten başka çaremiz Yok

Eklentiler

• 3C6C9F94-56D4-4311-A197-1F5CBB293B8C.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 76
Hadi inşallah arkadasim

Arkadaşlar ben 29 ağustos'ta kan vermeye gideceğim yani 9. Gün. Kaç çıkarsa sevinmeliyim?

9. Gün : 4

12. Gün : 17

14 Gün : 50

16. Gün : 110

18. Gün : 264 çıktı bugün kızlar. Nasıl sizce ??

canim ne demek sen positiv kal en önemlisi o.. ikinci silik cizgiye gelince kafanda bin tane sorular biliyorum ama bazen zaman asimindan dolayi ikinci cizgi cikabiliyor o yüzden ona konsentra olma.. bence bebegin seninle bol dua et.. annemde beni aradi babam rüyasinda beni görmüs kucagimda bi erkek cocugu varmis cok güzel bir bebekmis.. annem diyo bu ay cocugunmu olacak ne diye.. tüp bebek yaptirdigimi bilmiyor insallah babamin rüyasi cikar ve hamis kalirim

İnşallah inşallah ..

9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.

Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.
Ama hep 2den fazla katlanmis.Yani her testin bir digerinin en az 2 kati olmasi lazim ki seninki de oyle ve bu iyi bir sey.Doktorun ne diyor?

Merhaba kızlar. Benim transferim 13 ağustosta Prof. Batuhan Özmen tarafından gerçekleştirildi. Yarın beta HCG tahlilini vereceğim. Zaman geçmek bilmiyor. Karışık duygular içerisindeyim.
Merhaba bende Batuhan hocaya gidyorum OHSS oldum yumurta toplama sonrası 1 ay dinlenmedeyim ama Eylül sonu transfer nasipse. Siz memnunmusunuz sonucunuz ne çıktı

Merhaba kızlar. Beta hcg değerim 334,6 çıktı.
Merhaba bende Batuhan hocaya gidyorum OHSS oldum yumurta toplama sonrası 1 ay dinlenmedeyim ama Eylül sonu transfer nasipse. Siz memnunmusunuz sonucunuz ne çıktı
Evet. Batuhan bey samimi ve bir o kadar ilgili bir doktor. İnsanı rahatlatıyor.İşinde de dikkatli. Sonuç pozitif çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…