2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Senin yarin kscinci gunun canim bide kac embrio konuldu

Hadi bakalım inşallah hayırlısı ile gelsin ikizler benim de hayalim ikiz olması tabi sağlıklı hayırlı olsun da inşallah

Amin canim benim cümlemize inşalla h blast osist 5 ci gun embriyosu oluyo tstlim
Benimkide 5.gün 5 tane dondurulmuş var demek ki 6.gün kanda belli oluyor.. benim 20 kasımda olucak transferim 27 kasımda da doğum günüm var.. bende 7.gün kan testi yaptırırım ozaman pozitif olursa kendi doğum günümde eşime sürpriz yaparım artık inşallah bende pozitifi görürüm banada dua et lütfen

Inşallah canim Allah yardım etsin

Inşallah canim Allah yardım etsin
Herkese slmlar salı günü transferim olucaktı ama bugünki kontrolde rahim duvarı 6.5 çıkınca şimdilik iptal oldu 3 gün sonra tekrar kontrol var estrofemin dozunu artırdılar ve alttan fitik olarak ta atıcam 3-4 günde artış olurmu kızlar varmı başına gelen en az 8 olması lazım galiba siz kaç mm de transfer oldunuz????dönüş yaparsanız çok sevinirim

Kızlar 3BB 2BB 2BB 2BB 2BC yazıyor kalitesiz mi oluyor şimdi bunlar? @galadriel80 seninkiler nasıldı?
Videsupra merhaba. Ben de Antalya ivf de tedavi oldum. 3 eylulde transferim oldu ve cok şükür poziyifi gördüm. Benim sadece 2 embriyo olustu 2bb ve 2bc idi. O gunlerde çok uzulmustum kalitesiz diye herkes 5aa dan bahsediyor.2 nedir ki dedim durdum.senin de ben gibi heyecanlı ve telaşlı olduğunu gorunce yazmak istedim. Hatta Murat bey ikiz bile olabilir dedi. Çok uzattım kusura bakma

Benimde ekimde 3bb transverim olacak bende kalitesiz diye uzuluyordum.arladaşa yazdigin cevap banada umut oldu.cunku cogunlukla emriyo kalitesinden pek bahsedilmiyor.bu arada Allah kucaginada almayi nasip etsin insallah

Benimde ekimde 3bb transverim olacak bende kalitesiz diye uzuluyordum.arladaşa yazdigin cevap banada umut oldu.cunku cogunlukla emriyo kalitesinden pek bahsedilmiyor.bu arada Allah kucaginada almayi nasip etsin insallah
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim. Rabbim isteyen bu yolda cabalayan herkesin yuzunu guldursun.ben de ümitsiz anlarimda buralarda cok gezindim size umit olabildiysem ne mutlu

Canım benim ya çok sevindim Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı bana ve tüm isteyen herkese inşallah..

Canım bende çok panik yaptım ertesi gün hasan beyle konuştum bu 3bb 2bb'ler ne anlama geliyor kalitesiz mi oluyor diye sordum.. bu çok tıbbi bir terim bunu size anlatamam anlayacağınız bir şey değil sadece şu kadarını anlatabilirim biz embriyoları çok erken saatlerde donduruyoruz yani skorun ilerlemesini biz kendimiz durdurmak için yapıyoruz çünkü transferden sonra rahimdeki gelişimi kendi ilerletsin istiyorum ve böylece şansı yükseltiyoruz merak etmeyin şansınız %60-%70 içiniz rahat olsun bunları düşünmeyin dedi nasıl mutlu oldum anlatamam ya.. şuan sabırsızlıkla 20 kasımı bekliyorum.. sanada böyle aylar öncesinden kesin şu tarihte transfer olucak dendi mi? Ve öyle tarihte gerçekleşti mi transfer merak ettim:))

Teşekkür ederim canim. Benim tedavinin Mayıs'ta ginera ile başladı ve transfer tarihi yumurta toplama günü söylendi ve denilen günde yapıldı. Ben de aynı senin gibiydim 5 gün tuvalete bile telefonla gittim desem abartmis olmam. Hele telefon çalmaya başlayınca tır tır titriyordum. Sen de kendimi gördüm umut vermek istedim.

Seni niye okadar erken ginera'ya başlattılar..? opudan önce başlamışsın.. benim 6 eylülde opu oldu ginera'ya da yarın sabah başlicam.. benimki de 20 kasımda ya günler geçmek bilmiyor:)) bide bende bi sorun oldu hasan bey reçeteye kaşe basmamış yani bugün ginerayı reçetesiz almak zorunda kaldım merkeze msj attım bana tekrar kaşeli reçete gönderin diye adresimi falan aldılar inşallah bir an önce gönderirler.. Allahtan diğer ilaçlarıma ekimde başlicam.. bu arada sana 2 embriyomu kondu.. bana 1 olucakmış..

İlk görüşmede herşey normal adetin 2.gunu görüşelim dedi mayista. 2.gun kontrolde bazı yumurtalar fazla büyük bazıları fazla kucuk dengesiz diye ginera kullandım. Bittikten sonra gonal f menapur başlandı. Opu sonrası ise lucrin Depot iğne ile yumurtalık baskilandi.evet surec tahmin ettiğimden uzun surdu. İlaçlar için recete bana fayda saglamiyordu. neyse ucreti verdik hep.Evet iki embriyo koyuldu 35 yaşında olunca herhalde kendisi söyledi iki koyalım diye. O zaman bile embriolar kalitesiz herhalde ki iki koyuyor diye bile üzülmüştum

Son düzenleme:
Evet şansı yükseltmek için temkinli ve yavaş ilerliyorlar şimdi senin ikiz mi olucak:)) keşke banada 2 tane transfer etseler

Evet şansı yükseltmek için temkinli ve yavaş ilerliyorlar şimdi senin ikiz mi olucak:)) keşke banada 2 tane transfer etseler
Beta HCG yüksek ikiz bile olabilir dedi de kese muayenesi dsha olmadı. Aslinda belirleyici kese muayenesi bakalım ne olacak. Bir iki sağlıklı olsun da hiç farketmez

Beta HCG yüksek ikiz bile olabilir dedi de kese muayenesi dsha olmadı. Aslinda belirleyici kese muayenesi bakalım ne olacak. Bir iki sağlıklı olsun da hiç farketmez
Aynen canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.. çok soruyorum farkındayım ama merak ettim sana niye 2 embriyo transferi oldu normalde ilk deneme 1 tane transfer oluyor bana hasan bey öyle anlatmıştı..

Aynen canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.. çok soruyorum farkındayım ama merak ettim sana niye 2 embriyo transferi oldu normalde ilk deneme 1 tane transfer oluyor bana hasan bey öyle anlatmıştı..
İkinci denememdi benim yaş da ileti olunca herhslde ysptilar. Bir de dedim ya ben kalitesiz diye yaptilar diye dusunmustum. Sormadım da hic

Arkadaşlar ben bugun 7+4 günlük hamileyim dünden beri kahverengi kanamam var gecen haftada olmustu acile gitmiştim kanama alanının olmadgını söylemişlerdi ve bebegin kalp atısını gördük. Günde iki tane progestan içiyorum ve bir tane igne vuruluyorum. Cok korkuyorum bebegime bişey olacak diye
Bu arada mide bulantım yemeklerden tiksinme ve bas dönmesi devam ediyor

Bana da aynısı olmustu estrofem gunde 3 tane kullanıyordum istedikleri gibi kalınlasmamıstı iptal olacak dediler ama yine de dozunu arttırtılar son kez 3 gün sonraya randevu verdiler ben olmayacak diye valizimi filan hazırladım tatile cıkacaktım kontrole gittim ve istedikleri gibi oldugunu söylediler inşallah senin de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…