2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Benim transfer transfer 4. Gündü. Genelde 3. Veya 5. Gun yapıyorlar bende 4. Gün yapılmıştı.

Hayır canım benimde bakmadilar....hatta benimkide 2.gun embriyosu ...benimde aklımda soru işaretli var Su an.. .

B
Benimde opu dan 2 gün sonra transfer yapıldı ve hiçbir tahlil yapılmadı...zaten bizim aynı merkez...

Canım benim 8 eylul de oldu transferim ...bayram değildi.. .cumartesi gününe denk geliyordu...banada aynı şey oldu...hicbir tahlil istemediler...bugun benim 10.gunum bir kan vermek istiyorum
..zaten eğer varsa az da olsa çıkması lazım.. .hayırlısı olsun ....ama inan ki çok üzgünüm su an...

Anladım canım demekki sizinkin de döllendikten sonra genetikte hasarlı çıkıyor.. inşallah bu son olur canım güzel düşünelim güzel olsun

Bak canım diğeri 5.güne kadar takip edilmiş ama transfer olacak olan sadece 24 saat gözleniyor sonra sana yarın gel transfer var diyorlar.. seninki ozaman 3.gün embriyosu oluyor ama senin ilk denemen olduğu için 5.güne kadar bekleniyor diye biliyorum eğer ilkinde hiç 5.güne giden olmazsa 2.denemde 3.güne gelenlerin bir kaç tanesi dondurulup geri kalanlar 5.güne gidecek mi gidilmeyecek mi diye takip edilir diye biliyorum belki yanlış biliyorumdur ama bana hiç 3.gün embriyosundan bahsedilmedi 5.güne kadar arayıp bilgi verdiler.. 5.güne kalmama riskide vardı yani 5.güne kalmasaydı 2.denememde 3.gün embriyosu donduruldu riske atılmazdı.. neyse canım olay açığa bi kavuşsunda olmazsa başka merkeze taşırsın embriyonu..

Şimdi sonucumu aldım ne yazık ki negatif (( 1.49... insallah sizden güzel haberler duyarım ...

Canim çok geçmiş olsun ben yaşadım o duyguyu bir an once toparlanmaya çalış kaçıncı denemendi. Inşallah birdahakine olur. Hatta inşallah normal yoldan olur.

canım ne diyeceğimi bilemiyorum bu gibi durumlarda ama ilk denemenmiş bence daha iyi bir merkezde tekrar denemelisin..
Sağolun.. .şimdi doktorumla konuştum.. .2.gun embroyalarinda sonuç geç olabiliyor dedi...persembe bir daha kan testi yaptır o güne kadar da ilaclarina devam et dedi...ama 1.49 çok dusuk bir değer ben artık ihtimal vermiyorum...

Evet canım 5.gün embriyosu olanların 9.gün test günü oluyor senin testin çok erken olmuş oluyor.. doktorunun dediği gibi ilaçlarına devam et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…