2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Selam kızlar transferin 10.gunu kan vermiştim 1.49 çıkmıştı.. .bugün 12.gun tekrar kan verdim 4.19 çıktı.. .2.gun embriyo transferimdi...sizce umut var mi ??
Canım 2.gün embriyosu zaten kanda geç çıkıyor diye biliyorum test günün yarındı sanırım keşke yarın yapsaydın.. doktorunu ara bi sor doktorun dediği tarihten erken yaptırma sabırlı ol..

Canım 2.gün embriyosu zaten kanda geç çıkıyor diye biliyorum test günün yarındı sanırım keşke yarın yapsaydın.. doktorunu ara bi sor doktorun dediği tarihten erken yaptırma sabırlı ol..
Doktorum 1.49 u duyduktan sonra ilaçları bırakma 2 gün sonra testi tekrarla dedi o yüzden yaptırdım şimdi dr dan haber bekliyorum ....insallah geç tutunma olmuştur.. .

Doktorum 1.49 u duyduktan sonra ilaçları bırakma 2 gün sonra testi tekrarla dedi o yüzden yaptırdım şimdi dr dan haber bekliyorum ....insallah geç tutunma olmuştur.. .
Canım bebeğinin seninle olduğuna inan ve bol bol dua et bu mübarek günde .. Sımsıkı tutunsun sana

Doktorum şimdi aradı.. .sonuç bi anlam ifade etmiyor yetersiz ilaçları birak 4-5 gün içinde adet olman gerekiyor dedi...maalesef olmadı: (

Bilmiyorum....bu değer çok dusuk dedi ....bir anlam ifade etmiyor dedi...ama ben her ihtimale karşı pazartesi kan testi yaptırılan ...
Direk negatiftense pozitif görüp de olmaması daha üzücü oluyor malesef. Içinizde kalmasın pazartesi tekrar baktığın bhcg ye. Ama doktorlar biliyor benim de ilk tedavide değer cok az artmıştı hep yiratici bir süreçti. Allah sabir versin canım

Arkadaşlar ben de yumurta toplantdan sonra 4. Gun transferi olacak ti.bugun gittim yumurtalık larim cok büyüdüğü için dostinex verdi haftada iki gün 0.5 transfer bir ay sonraya kaldı.cok riskli dediler.onunbicin spermleri dondurduk başına gelennvarmi kilo artışı ve karın bokgesi büyüme sini takip et sürekli ölç dedi

Canim çok geçmiş olsun.bende bugün transfer için gittim ama aşırı uyarılma dan dolayi donduruldu benimde şiddetli ağrım vat ve biraz koekuyirum adikcaaa.sen nasıl oldun.ilac dostinex verdi iki gün haftada bana

Canım ben transferimi oldum 7 haftalık gebeyim. Bende aşırı uyarılma oldu ama 5 günde çok fazla protein yiyip su içtim, çok şükür 5.gün herşey normaldi , transferim yapıldı .
Sen sıkma sakın canını çünkü o halde transfer daha büyük sıkıntı . Bol şans

canim benimde donduruldu embryolarim, benimde cok fazla uyari oldu yumurtalarim 12 cm capindaydi ve karnimda au toplanti cok sancim oldu bir hafta süründüm banada dostinex verdiler ayriyettende serum takdilar.. bende basta cok üzülmüstüm ama tehlike cok büyük hamile kalirsan hastanede yatma ihtimalin cok yüksek karnindan su almak zorunda kaliriz dediler.. sende sabret hayirlisi neyse o olsun ona dua et canim

Hamile olan arkadaşlar bişey sorucam bende çok şükür 5+3 hamileyim kasık agrılarım olurdu bi kaç gündür agrımıyor sorun mu var diye korkuyorum doktora Çarşamba gidicem sizlerin belirtileri neler

Kızlar lekelenmem var diye hemşire kan vermemi söyledi...
Dondurulmus 3.gün embriyosu Transferin 8gününde 4,8 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istediler.

Başına böyle birşey gelen var mı?
Sizce yükselme durumu nedir ?

İkinci denemem ve başka dondurulmuş kalmadı .. çok canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…