2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Hamile olan arkadaşlar bişey sorucam bende çok şükür 5+3 hamileyim kasık agrılarım olurdu bi kaç gündür agrımıyor sorun mu var diye korkuyorum doktora Çarşamba gidicem sizlerin belirtileri neler
Canım kese görmeye gittin mi 5+3oldugunu Dr mu söyledi ben transfer ne zaman yapıldı ben internetten tüp bebek gebelik hesaplamaya baktım eğer doğruysa 5+1 oluyor pazartesi günü kese görmeye gidecez kısmetse benim de kasiklarda ağrı ve batma oluyor bide aşırı sancım oluyor 2 gündür de nefesim daralıyor

Ya ben çok araştırdım son adet tarihine göre hesaplanıyor tüp bebek te olsa cnkü zaten döllenmis embriyo yu koyuyorlar YouTube dam baktım doktorlar da öyle diyor daha kese görmeye gitmedim canım doktor geçen hafta Pazar günü beta hcg 1004 tü 10 gün sonra gel dedi bu hafta carsamba gidixem insallah

Benim tüp bebek doktorum embriyoyu transfer ettiği günü baz alarak hesaplıyor . Adetin son gününü değil . Çünkü biz embriyonun ne zaman döllendiğini biliyoruz diyor . Normal hamilelikte bu zaman belli olmadığı için son adetin ilk günü hesaplanıyor ...
ama zaten ben Adet gününe göre hesaplasam bile arada 3 günlük fark çıkıyor, tüp bebek doktorum da ,kadın doktorumda 3 günlük farkın birşey olmadığını söyledi .
Gün hesaplamak için ; Transferden bugüne kadar sayıyoruz +14 gün ekliyoruz demişti doktorum.

Evet aynı şey yani son adet tarihin senin nasıl gidiyor bulantılar başladı mı ? Bende mide yanması ve göğüs hassasiyeti dışında bi belirti YÖK korkuyorum ya doktoe da çok uzun süre verdi 10 gün allahtan 1 haftası geçti

Mide yanması bende ilk haftada oldu açıkçası . Ondan sonra geçti , göğüs hassasiyeti hala devam ediyor . İlk hafta daha sık kasık batması yaşıyordum ama şimdi o kadar değil . Bulantı da her gün devamlı aynı saatte yaşamıyorum ama gün içinde sabah -akşam farketmiyor bulanıyor . Mide bulantısı gerçekten kötü , insan birşey yapamıyor .
Korkma canım herşey yolundadır , ben ilk 31 ağustosta test yaptım 98 çıktı . Ondan sonra bir daha kan bile almadılar, 2 hafta sonra gel keseye bakalım dediler , diyeceğim o ki , değerin maşallah çok güzel , hiç stres yapma , keseyi de bebeği de kalbini de görürsün hayırlısı ile . Gebeliğinin keyfini çıkar
Bu dönem bebek için en önemli dönemmiş , beslenme stres vs . Her gün mutlaka süt-peynir (ama tabii ki pastörize olmuş olması gerek , günlük taze sütler filan değil) yemeye dikkat et . Stresten uzak dur .

Yaa çok saol canım her gün eşimin başını şişiriyorum korkudan hatta şimdi hamilelik testi alıp evde yapmayı düşünüyordum daha mı silik çıkacak daha mı koyu diye hepimiz icin hayırlısı olsun insallah bebeklerimize kavuşalım

Benim de pazar günü 488 di önce salı günü geldiğinde dedi sonra pazartesi günü serumum var diyince tamam o zaman pazartesi hem ultrason muayenesi yaparız hem serum takarız dedi pazar günü kaçıncı günündü cnm

Aminnnn canım
Yok yok sakın panik-stress yapma , vücudun olumsuz enerji yolluyor bebeğine .bebeğin sana sımsıkı tutunmuş annesi , güzel şeyler düşün. Ayrıca sana yapma dediğim herşeyi ben kendim yaptım , ondan sonra bir gün napıyorum ben? Dedim kendime . Şimdi gerçekten çok daha keyif alıyorum hamilelikten . Eşine de sana da en çok bebeğiniZe de yazık.

Kızlar merhaba. Bugün kalp atışı duymak için merkeze gittik. Hoca ultrasonla baktı kese var embriyoyu göremiyorum dedi. Vajinal ultrasonla tekrar baktı embriyoyu göremiyorum dedi. Daha önce düşükle sonuçlanan gebeliklerde embriyo geç oluşabiliyor dedi haftaya cumaya randevu verdi. Kese boş da olabilir kesin bişey diyemem riskli dedi. İlaçlarını kullanmaya devam et dedi. Moralim çok bozuk duanızı esirgemeyin.

Allah yardımcın olsun canım. İnş bidahaki gittiğinde hem bebeğini hem kalp atışlarını görürsün

Moralini bozma doktorlar her ihtimale karşı öyle konuşuyor ben çok insan okudum öyle keseyi bebeği göremeyip bi kaç hafta sonra gören hatta bi arkadasa doktor kalp atışı YÖK demiş başka doktora baktırmış varmış boşuna moralini bozup bebeği etkileme hayırlısı olsun hepimizin hakkında canım

Haklısın canım çok saol sabredicem insallah

Canım bu serum ne icin bide sen suan kaç haftalıksın 5 mi
Canım serum tutunmayı kolaylaştırıcı serum transfer öncesi 1 transfer günü 1 transferin 6.günü 1 kere uygulandı eğer gebelik olursa 2 kez daha kullanacaksın dendi salı günü yine kullandım son dozuda pazartesi günü kullanacağım tutunduktan sonra destekleyici oluyor ne deseler mecbur yapıyoruz 4.deneme olunca
İnternetten hesapladım 5 haftalık oluyor cnm Rabbim kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah

Anladım canım sen progesteron kullanmıyor Musun onun dışında mı verdi serum u ben jel kullanıyorum her gün

Canım hemen panik yapma. Benim de hemen görünmedi . Yolk sac var mı ? Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…