2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Merhaba canım, sanırım aynı merkeze gidiyoruz ama doktorumuz farklı olabilir belki, mehmet bey.in hastasıyım ben. Ben de bugün oradaydım, eşimle keseyi görmeye gittik. 6.haftadayım. Kese göründü benim de ama içinde yolk kesesi var mıydı dikkat etmedim. Benim 5.gün dondurulmuş embriyoydu ve değerlerim düzenli fakat geç yükseldi. İlk hamileliğimdeki gibi, 10.gün 300'lerde değildi. USG görüntüsünü aldık, şimdilik bir sıkıntı olmadığını, haftaya cuma günü kalp atışını almayı umut ettiğini söyledi. Ben de aradayım. Çünkü gecen yıl kızımda daha belirgin birşey görmüştüm, bu kez ekrana dikkatli bakamadım açıkçası..bence moralini bozma, bazen geç görülebiliyor kese ve yolk sac..ilaçlarını kullan, umarım aynı gün ikimiz de güzel haberler alacağız..

İnşallah canım. İnşallah.

Merhabalar benim de bugün kese muayenem vardi. Karindan baktı keseyi gördü ama içinde birsey göremiyorum dedi. Çok yazı okudum bu haftada yani benim hesabima göre 5+3 ultrasyona gore 5+1 de bebek görülmezmiş. Ama yinw de içim içimi yiyor 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Rabbim herkesi sağ salim bebeğin e kavustursun inşallah. Tecrübeli arkadaşlar sizce durumum normal mi

5.haftada, karın usg ile görülmemesi normal..vajinal usg ile görülebilir bazen de 6.hafta dolmadan görülemez. 7. ve 8.haftalarda da kalp atışının duyulması gerekir.

İlk muayenem değil miydi canım neden karından baktı ki karnından gözükmesi için daha çok erken benim 6+3 de gitmiştim yinede vajinal baktı hatta bundan sonraki bikaç muayenem daha vajinal olacakmış daha iyi gözüküyor diye heralde. Üzülme yani bidahakine gözükür inş

İlk muayenem değil miydi canım neden karından baktı ki karnından gözükmesi için daha çok erken benim 6+3 de gitmiştim yinede vajinal baktı hatta bundan sonraki bikaç muayenem daha vajinal olacakmış daha iyi gözüküyor diye heralde. Üzülme yani bidahakine gözükür inş

Evet ilk muayeneydi. Tup bebek merkezi uzak olunca bulunduğum yerde ozel hastaneye gittim. Aslinda dondurulmus embriyo transferi oldum demene ragmen son adet tarihine göre hesaplamakta israrciydi. Yuzu de düşük olunca doktorun acaba ters birsey mi var demekten alamiyor insan kendini. Cevaplarınız icin tesekkur ederim. Icim rahatladı.

5.haftada, karın usg ile görülmemesi normal..vajinal usg ile görülebilir bazen de 6.hafta dolmadan görülemez. 7. ve 8.haftalarda da kalp atışının duyulması gerekir.
Cevabin icin teşekkür ederim. Icime su serptin. Nedense kendimi çok pimpirikli hissettim bugün

kizlar tüp bebek merkezinden esimin spermiogrami geldi ve cok fazla sayida lökosit var, belirli bakterilere bakmislar ama negatif.. sizce nerden kaynaklaniyordur moralim bozuldu esime urolojiye git diyorum pek orali degil ve oda iyice tuhaflasdi spermiogrami görünce. Dondurulmus 8 tane embroyom var transfer icin beklemem gerek acaba onlarida etkilemismidir?

Kızlar ne yaptınız hiç yazan yok. Hamile kalan gidiyor mu ne?
Ben mantar enfeksiyonu geçiriyorum. Çok yoğun hem de. Hic kaşıntı vs yok. sadece akintim var süt gibi sıvı. Aynı zamanda süt kesigi gibi. Cumartesi tup bebek merkezindeki doktor da randevum vardı kontrol amaçlı, ama doktor yokmuş diye bu hafta cumartesiye ertelendi. O nedenle başka doktora da gitmedim. Çok sık mantar oluyorum acaba ondan mi gebe kalamiyorum.

Canım merhaba. Biz keseyi gördük ama geçen cumartesi doktorum kese var embriyoyu göremiyorum dedi. Bu cuma tekrar gideceğiz inşallah herşey yolunda gider tedirginim.

Canım merhaba. Biz keseyi gördük ama geçen cumartesi doktorum kese var embriyoyu göremiyorum dedi. Bu cuma tekrar gideceğiz inşallah herşey yolunda gider tedirginim.
Canim pozitif düşün. Belki sizin embriyo minyondur sonra büyüyecektir. Her insan bir mi. Hic üzülme dua et. Bu hafta görünür o embriyo

Merhaba, canım. Ben de yarın gidecektim kalp atışı için ama mehmet hoca bugün beni öğleden sonra çağırdı; çünkü dün gece çok hafif pembemsi lekelenmeler gördüm. Eşim hemen hastaneye acile götürdü. Jinekolog baktı. Normalde 7.haftam ama kese 5.5 haftalık görünüyor, 1 cm kadar, küçük ve içinde bebek yok.geçen yıl kızıma hamileliğimde 6.haftada görmüştük kızımı..hep içime doğuyordu, rüyamda da görmüştüm böyle olacağını..hastanedeki dr sağlıksız bir gebelik dedi. Bugün mehmet hoca da baksın, büyük ihtimalle ilaçları keser, beta hcg değerim yüksek, onun düşmesini bekleriz ve kendiliğinden atmasını..umarım sen güzel haberler alırsın yarın..

Sonuc ne oldu?hayirli haber olur insallah.

Canım Allah yardımcımız olsun. İnşallah bıgün senin de benim de güzel haberlerimizi alırız. Ben de transferin 16. günü avuç içi kadar yer kaplayan bir kanama olmuştu ve başka da olmamıştı. Hoca kesildiği için ve bhcg değerlerim yükseldiği için sıkıntı yok demişti her ihtimale karşı prolutran vurdurmuştu. Geçen hafta da kese bir önceki haftaya göre gelişmiş büyümüş ama embriyo göremedim dedi. Rabbim şu mübarek cuma günü yüzümüzü güldürsün inşallah.

Sağol canım, ben de boş gebelik çıktı. Bugün keseyi alacak doktorum, anesteziye gireceğim. Üzgünüm çok..

Kızlar merhaba. Bugün de doktor embriyoyu göremedi ama kendisi de ne diyeceğini şaşırdı. Yolk saçı var kese gelişiyor bunlar olumlu şeyler ama embriyoyu göremiyorum 1 hafta daha bekleyelim dedi. Hocam boş gebelik mi dedim biraz daha bekleyelim dedi. Şu an takvime göre 7 haftalık kese boyutuna göre 6 haftalık dedi. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu? Kafam iyice karıştı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…