2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba anne adayları. Yarım saat kadar önce namaz için alarm çaldığında kalktım ama bir anda düştüm sağ ayağım tutmadı. Halbuki uyuşukluk üzerine yatma gibi durum da yoktu. İki kez dizlerim tutmadı sonra uzandım biraz masaj yaptım biraz uyuşukluk yaptı sonra kalktım. Şu an hala az bişey sağ el ve ayakta uyuşukluk var. Anlamış değilim çok şaşkınım
bebişler belimize baskı yaptığı için oluyor canım korkma .daha önce de benim başıma geldi sanki ayaklarım tutmadı adım star atmaz yere dusuvermistim.

bebişler belimize baskı yaptığı için oluyor canım korkma .daha önce de benim başıma geldi sanki ayaklarım tutmadı adım star atmaz yere dusuvermistim.
Çok korktum ya aniden düştüm ne olduğunu anlamadım. Sağ tarafımda uyuşukluk hissettim sonrasında. Sol tarafa yattım yine uyuşukluk var şu an :110:

Kızlar bugün bebeğimi hiç hissedemedim çok korkmaya başladım tatlı da yedim hertürlü yattım sabahtan beri büyüzden evden bile çıkmadım hiç gülmedim

Kızlar bugün bebeğimi hiç hissedemedim çok korkmaya başladım tatlı da yedim hertürlü yattım sabahtan beri büyüzden evden bile çıkmadım hiç gülmedim
korkma canm.kıpırdamıştır sen hissetmemişsindir.çoğu hareketini de daha bu haftalarda hissetmeyebilirmişiz.

Telaş etme canım kendini yormuş muydun? Bir kez ben yormuştum kendimi akşam 10 dan ertesi gün öğlen 2 de ancak hissedebildim. Hatta yavaşça vurdu yavrum demek o da yorulmuş dedim. Çünkü sert vururdu hep.

Benim de iki gündür daha sakin. Ben doktora sormuştum. Bazi günler cok hareketli bazı günler sakin demiştim. Normal daha küçük düzenli hareket gözlenmez demişti. Kafaya taktığın icin hissedemiyorsundur eşine dinlet elini karnina koysun bir seyler kipirdiyor gibi geliyorsa hareket ediyordur sen hissetmiyorsundur. Sirt üstü yat parmaklarını karninda gezdir. Bir de tatli bir seyler yiyip dene bakalım.

Yok canım yormadım hatta oynasın diye öğleden buyana yattım
Bebek hareketlerini duzenli hissetmemiz gereken haftalarda değiliz daha. 28.haftadan itibaren gunde bir kac kez hissetmek gerek sanirim. Ben de dun ogleden beri hissetmiyorum ama zaten yeni yeni hissetmeye basladim. Cok kafaya takmiyorim su an.

canım korkma sen daha 1-2 haftadır hissediyorsun bebisi o yüzden hissetmediğim günler olur benim ilk hissettiğim haftalar öyleydi ..şimdi nasıl peki hissettin mi

Kızlar 2 haftadır sol kasığımda ağrı var.kaşık gibi değilde içimde kemik agrisi gibi aslında. bu iki gündür devamli acıyor. Sol kasik kemiğinde yürürken otururken kalkarken. Sağ tarafta yok gibi. Ama artık yürürken bacaklarımı aça aça yürüyorum daha 22. Haftadayim. Korkmaya başladım böyle bir durum yaşayan var mı ?

Kizlar vajinamin ust kisminda titresim gibi bir seyler hissediyorum bazen. Kasiktan aşağı dogru geliyor sanki ve idrara cikma, veya afedersiniz gaz cikarma isteği doguruyor. Kasılma filan degildir dimi bu??? Bebek hareketleriyle ilgisi olabilir mi? Bebek asagida mi acaba? Detaylı ultrasonda doktor bahsetmedi bana ama rapora on duvar yerlesimli plasenta yazmis mesela.

Kızlar 2 haftadır sol kasığımda ağrı var.kaşık gibi değilde içimde kemik agrisi gibi aslında. bu iki gündür devamli acıyor. Sol kasik kemiğinde yürürken otururken kalkarken. Sağ tarafta yok gibi. Ama artık yürürken bacaklarımı aça aça yürüyorum daha 22. Haftadayim. Korkmaya başladım böyle bir durum yaşayan var mı ?
Bende de aynı ağrılar var bacak kenarlarım özel bölgem çok fazla ağrıyor. Doktora gitmiştim problem yok kalsiyum içiyorum ama devam ediyor. Bebisler büyüyo bide benimki hep aşağıda baskı yapiyo sanırım kilo aldıkça ağrılar artıcak bence. Yatakta dönerken bile o kadar çok zorlaniyorum ki anlatamam. Kafana takma herkesin farklı oluyo bizde bu ağrıyi cekicez gibi duruyo :(

Kizlar vajinamin ust kisminda titresim gibi bir seyler hissediyorum bazen. Kasiktan aşağı dogru geliyor sanki ve idrara cikma, veya afedersiniz gaz cikarma isteği doguruyor. Kasılma filan degildir dimi bu??? Bebek hareketleriyle ilgisi olabilir mi? Bebek asagida mi acaba? Detaylı ultrasonda doktor bahsetmedi bana ama rapora on duvar yerlesimli plasenta yazmis mesela.
Bebişin aşağıda ve idrar torbana baskı yapıyor. Resmen idrar torbami tekmeliyo çocuk sürekli wc çıkıyorum :))) ne zaman vursa anında tuvaletim geliyo.

canım korkma sen daha 1-2 haftadır hissediyorsun bebisi o yüzden hissetmediğim günler olur benim ilk hissettiğim haftalar öyleydi ..şimdi nasıl peki hissettin mi
Daha dün sabahtan buyana sanki az önce hissettim gibi oldun çok belirsizdi gaz la ayırt edemedim inşallah bebek hareketidir canım ya

Kızlar merhaba travel sistem arabalara baktım ama gerçekten çok büyükler hiç karar veremedim zaten kış bebeği olacağı için taksisiz bir yere çıkmam acaba baston tarzı bebek arabası ve pusetini ayrı alsam dedim travelden vazgeçip nasıl olur acaba o baston tipliler hafifliği çok hoşuma diğerini yardımsız kullanmak zor sanki tecrübesiz olmak ne zormuş

Back
X