cnm cidden birden geliyor kusma agizda tukuruk birikiuor ve tutamiyorum bazen acaba psikolojik mi diyorum ama yok sanmiyorum eskiden gunde 1 tane tam aliyordum ben 12.haftada basladim zofere.son 1 aydir yarim iciyorum rahatlatiyo cidden.bi gun almayim sabah kusuyorum aksam kusuyorum.kusmak mesele degil bulantidan yemek yiyemiyorum ve elim kolum klakmiyo kustuktan sonra cok halsizlesiyorum ben tansiyonum dusuyo gibi oluyo.
off Allah a emanet bebegim

valla cok uzuluyorum uzuntu de bulanti yapabilir ama napiyim hap icmeme gerek kalmasa keske hemen birakirim
son gittigim doktor zofer en etkili ilac biraksan iyi olur dedi 3 gun biraktim mahvoldum yedigim cikti.kustuktan sonra da midem bulaniyo yiyemiyorum halsiz dusuyorum.ben de yarim iciyim bari dedim.o gunden beri icim hic rahat degil.eski doktorum kullan diyordu o vermisti zaten zoferi.ama bu boyle deyince baska doktora gozukcem.
zoferi 9 ay kullnip saglikli bebekleri olanlari da okudum ama icim yine de rahat etmiyo bi turlu
vok sukur ayrintilida bi sorunumuz yok bundan sonra da olur mu acaba degisir mi haptan dolayi ?
Allah yardimcin olsun cnm ben de kabizliktan dokayi kesin bu sefer dustu diye diye yasadim ilk 4 ay dusuk tehlikem yoktu ama fena kabizlik cektim.iki kere lavman yapildi 1 saat lavaboda cebellestim agridan sanki dogum yaptim ve kesin gitti dedim. cok sukur tutundu.yeter ki Rabbim istesin.
insallah su 13 14 hafta da sag salim gecsin de elimize alalim sag salim bebisleri