Yani ben de hic goturmeyi dusunmedim. Ama bana soyleyen kisi temizliginden ziyade suslu puslu bir takimi kasdetti sanirim. Hani su lohusa takimlarindan

Bir de onunla ugrasamam ben de
tinyrose
canim ben gogus ucu cikarici aldim benim de pek yok. Pompayla da cikar bence ama daha pratik bisey olsun dedim elimde.
ben de pompa cikarir belki diye ekstra para vermek istemiyorum acikcasi insallah cikarir ya.
valls cnm suslu puslu dogum icin hazirlik yapanlara bi yandan imreniyorum bi yandan sacma geliyo.

suslu puslu nevresimi hic dusunmedim bile

hele o cicekli tokali terlikler komigime gidiyo benim

ama yapana saygim var tabi ki kendileri bilir ama iyi ugrasiyolar ya diyorum o kadar agriyi siziyi cekip de.gecen bi disari ciktim cikmaz olaydim dizlerim tutmuyo eve geldim uyudum.
yok suslu imramliklar suslu nevresimler terlikler hele o gelinlik gibi lohusa pijamalari yok mu vay anasini
e tabi bunlarin hepsi parayla.nettem baktim elbise tarzi şık bi gecelik oyle normal tüllu falan degil pembe bi de sabahlık 200 kusur yuh dedim.hele ki tüllü süslüleri nasil acaba bi de ozel tasarim yaptiranlar var
benim aklimda bi kapi susu yapiyorum keçeden bi de tül alip kapiya baglicaz.onunde resim cekinmek icin anı olsun diye.bi de evde giydigim madam coco terligim var ici eskimis ama disi iyi

iki gun kulkanip hastanede cikista aticam

ustume de pembe elbise tarzi gecelik ve sabahlik alicam.esime de dicem şık giyin kizimizla taniscaz
acık renk bi ruj bi de hafif goz makyaji yapabikirsem yapicam guzel cikiyim resimlerde diye tabi yapabilirsem
ama kizimin mevludune çok şık olmak istiyorum insallah.o zmn tabi neyi gosterir bilemem.