- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #25.381
Titresimli mi cnmben baby&plus alicam tiny love yi de beğendim ama baby&plus daha ekonomik ve ikisi de birbirine benziyor..su modeli düşünüyorumEki Görüntüle 2194121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Titresimli mi cnmben baby&plus alicam tiny love yi de beğendim ama baby&plus daha ekonomik ve ikisi de birbirine benziyor..su modeli düşünüyorumEki Görüntüle 2194121
canım ben lohusa pijama takımı almamıştım kızımda normal pijama takımıydı sonra da giyerim diye öyle almıştım bunda da öyle yapacağım ama normal zamanda giydiğimiz pijama takımı bile acitmamıştıAcaba lohusa değil de hamile pijaması da olur mu sezeryan olunca. Çünkü onların yukarı kadar çekilen Bi kısmı var ya o da rahat olmaz mı acaba. Bende.bi tane var da o pijama dan ondan soruyorum.
yok değil manüel ama ben tiny love yi mağazada gördüm çok küçüktü ici 60cm anca vardı iciTitresimli mi cnm
Bi de illaki düğmeli falan olmasi şart mı emzirme bakımından. Benim yedekte olan pijama normal v yaka. Düğmeli falan değil.canım ben lohusa pijama takımı almamıştım kızımda normal pijama takımıydı sonra da giyerim diye öyle almıştım bunda da öyle yapacağım ama normal zamanda giydiğimiz pijama takımı bile acitmamıştı
Yukarı kaldırıyorsun emziriyorsun canım çok sıkıntı değil gerçekten evdede öyle hep düğmeli bişey aramıyorsun ne varsa giyip emzireceğin zaman yukarı kaldırıyorsun kıyafeti imkanlarınızı zorlamayınBi de illaki düğmeli falan olmasi şart mı emzirme bakımından. Benim yedekte olan pijama normal v yaka. Düğmeli falan değil.
güzel ama çok kısa süre kullanabilirsin bence canım. 6 aydan sonra yatmaz buna. Bunun yerine kendinden sallanan ev tipi ana kucağı almak daha mantıklı sanki.Kızlar bu beşiği yakından gören var mı acaba kendi sallanıyor çok beğendim Eki Görüntüle 2194136
Oğlumdan kalma ana kucağım var canım o benim en büyük kurtarıcım acaba dedim böyle bişey alsammıki ama bilemedimgüzel ama çok kısa süre kullanabilirsin bence canım. 6 aydan sonra yatmaz buna. Bunun yerine kendinden sallanan ev tipi ana kucağı almak daha mantıklı sanki.
Valla aslında doğru canm. Evde de sürekli düğmeli şeyler aramıyoruz gerçi. Sırf onun içinde almama gerek yok o zaman.Yukarı kaldırıyorsun emziriyorsun canım çok sıkıntı değil gerçekten evdede öyle hep düğmeli bişey aramıyorsun ne varsa giyip emzireceğin zaman yukarı kaldırıyorsun kıyafeti imkanlarınızı zorlamayın
Bu kan uyuşmazlığı iğnesi yapilmazsa sıkıntı olur mu acaba ya. Kesin yapilması gerekir miyki. Bıraktiğim doktorum indirekt coombs testi negatif çıkınca gerek yok dedi. Bazı doktorlarda yapilması gerek diyor. Kafam karıştı yine.
Benim söylediğim farklı bişey canım. Pıhtılaşma değilBen tüp bebekle hamile kaldım transferimden önce başladım halen kullanıyorum cuma kontrole gidince sorcam ne zaman kescez sezeryan olacagı için devamda edebilir mişim dogumdan sonra bende de çıkmadı kan pıhtılaşması ama önlem için kullandım hep
Benim söylediğim farklı bişey canım. Pıhtılaşma değil
Canim sanki kramp agrisi gibi kullaniyomusun magnezyum.Ya kizlar oyle bir yerim agriyor ki nasil anlaticam bilmiyorum, vajinanin tam bacakla birlesimi gibi dusunun, ama kasik degil daha arkalar, neresi oluyor orasi bilmiyorum. Resmen oradaki baglanti kemikleri sizliuor.hele ki uzun sure ooturduktan sonra kalkarken inanılmaz canim yaniyor. Boyle bir sey yasayan var mi
Kemikler doğuma hazırlanıyor demişti doktorum bana canimYa kizlar oyle bir yerim agriyor ki nasil anlaticam bilmiyorum, vajinanin tam bacakla birlesimi gibi dusunun, ama kasik degil daha arkalar, neresi oluyor orasi bilmiyorum. Resmen oradaki baglanti kemikleri sizliuor.hele ki uzun sure ooturduktan sonra kalkarken inanılmaz canim yaniyor. Boyle bir sey yasayan var mi
Çalışan hanımlar 32. Haftaya girmek üzereyim. Bana akıl verin. 37. Haftayı beklemek istemiyorsak illa 32. Hafta da mı rapor almamız lazım. Ve doktora göre ben 31 haftalığım ama adet tarihime göre 30 haftalığım. Hangisine göre hastaneden 32. Hafta raporu çıkarmam lazım. Karışık oldu ama... lütfen bilgi verebilir misiniz