- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #25.601
annem almış canım 56 bedenDogru aslinda canim bir dusuneyim.
Alan var mi tulum kizlar? Aldiysaniz kac aylik aldiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem almış canım 56 bedenDogru aslinda canim bir dusuneyim.
Alan var mi tulum kizlar? Aldiysaniz kac aylik aldiniz?
Ne güzel dedin inşallah dedigin gibi olur bebegimi görmeyi çok istiyorum hemen kucagıma versinler istiyorum eniyisi öyle yapıym paniklersem bayıltırlar beni o zman eşim girmesin doguma ben paniklersem o bayılır onunla ilgilenmek zorunda kalırlarCanim benim ilk bebegim ama yakinlarim hep spinal yapti hepsi de cok memnundu. En kotu ihtimalle soyle düşün, spinali kabul et derim eger o anda kotu olursan zaten doktor mudahale eder bayiltirlar seni. Ama ben inaniyorum sen bebeginin dogacagi ana tanik olacaksin ve hicbir sorun olmayacak![]()
Saol canim gule gule giysin insallah.annem almış canım 56 beden
Evet en olmadi bayiltirlar o yuzden denemeye deger canim. Benim esim girmek istemiyor doguma bence de girmesin bayilirlarsa bir de onlarla ugrasmasinlarNe güzel dedin inşallah dedigin gibi olur bebegimi görmeyi çok istiyorum hemen kucagıma versinler istiyorum eniyisi öyle yapıym paniklersem bayıltırlar beni o zman eşim girmesin doguma ben paniklersem o bayılır onunla ilgilenmek zorunda kalırlar
Eşimi görürsem yanımda durusa sakin olurum diye düşünmüştüm ama eniyisi o kapıda bizi beklesin
kızlar bu akşam ve yarın akşam iş çıkışı bebişin kıyafetlerini yıkayacağım. Cumartesi de annemle ütülerini yapıp yerleştireceğiz. Deterjan olarak Dalan Roxy Matik almıştım ama renklilerde ve yünlü polarlı kumaşlarda sabun izi kalırsa diye baby&me sıvı deterjan da aldım. Roxyi beyazlara kullanmayı düşünüyorum. Daha önce kullanan var mı toz olarak direkt deterjan gözüne mi koyayım, çamaşırların üzerine mi koyayım yoksa biraz sıcak suda eritip öyle mi koyayım?
cnm benim ilk hamileligim nasipse.Mide bulantim olmadi cnm acaba yemek falan mi yemistin galiba mide bosken daha iyi anestezi olur diye biliyorum.sadece ameliyatin ilerleyen dakikalarinda tansiyonum dusmustu bayilacak gibi olunca anestezi uzmani seruma bisey katti ve cok iyi oldum.
Doktorun karnima bastirdigini bebegin cikmasi icin onu hissetim ama agrili ve acili bisey degil hafif bir baski hissi.
Ben bisey hissetmedim dogumda karnima basılmasından baska hemen olup bitiveren bisey aslinda uzunda surmuyo. Bebegime kavusma ani herseye bedel normal dogum gibi oluyor.
Sonrasında hic başım ve belim agrimadi. Elim bagli degildi diye hatirliyorum. Sersemlikde yasamadim hic gayet ayiktim.
cnm nacizane tavsiyem hic deterjana bulasma.bebek deterjaniyla bizim kullandigimiz deterjan arasinda fark yok onlrda da kimyasal madde var.ilk 6 ay beyaz kati sabun kullan derim.ben kendimize bile on yikama gozune sabun koyarim.kızlar bu akşam ve yarın akşam iş çıkışı bebişin kıyafetlerini yıkayacağım. Cumartesi de annemle ütülerini yapıp yerleştireceğiz. Deterjan olarak Dalan Roxy Matik almıştım ama renklilerde ve yünlü polarlı kumaşlarda sabun izi kalırsa diye baby&me sıvı deterjan da aldım. Roxyi beyazlara kullanmayı düşünüyorum. Daha önce kullanan var mı toz olarak direkt deterjan gözüne mi koyayım, çamaşırların üzerine mi koyayım yoksa biraz sıcak suda eritip öyle mi koyayım?
cnm bu arada dikis derken lazerle yapistirma yaomiyolarmi spinaldeYok cnm niye masa sallanmis ki hic bisey hissetmiyosun ki dikis en kolayi biran once bitsin de bebegime gidiyim diyosun.
hayır sadece bebek çıkarken bir sarsılma hissettim o kadar onun dışında hicbir şey hissetmiyorsun
merhaba sizi 13. takımdan hatırlıyorum o sıra hem diyet yapıp hem bebek düşünüyorduk ikimiz de demek aynı zaman hamile kalmışız ..hoş geldinbende de kan uyuşmazlığı var.. o nedenle 28. haftada yani geçen cumartesi ben aşımı oldum. biraz pahalı bir aşıydı. bir de doğumdan sonra bebeğin kan grubu benimkiyle aynı olmazsa bir iğne daha olacağım.
tatlım ben izmirdeyim. Dr. Ersöz İnce'ye gidiyorum ve memnunum. İlgili bir doktordur. Tavsiye ederim. Gitmek istersen, özelden detayları paylaşırım.
canım spinal sadece anestezinin türü belden bir igne yapılıyor o senin belden aşağın o uyuşturuyor ameliyat boyunca uyanık oluyorsun bebeğinin doğmasına şahit oluyorsun.epidural de bir anestezi şekli onda da yine belden igne yapılıyor ama onda ilaç butonu var ağrı hissetmeye başlayınca düğmeye basıyorsun ağrı geçiyor ama spinal yeterli oluyor epidural gerek yok..ameliyattaki dikiş ise tamamen doktora kalmış kimi klasik dikiş yapıyor kimi yapıştırmacnm bu arada dikis derken lazerle yapistirma yaomiyolarmi spinalde
bilmem ben ihtiyaç duymadım ama ihtiyaç olursa ve sakıncası olmazsa yaparlar herhalde
Spinal sezeryan belden igne vurulup alt tarafin uyusmasi. Tabi kesi yeri var. Epiduralde spinalle ayni anda takilan bir nevi serum gibi agri gelince doz ayarli butona basiyosun agrini kesmek icin bir sey. Kisiye gore degisiyodur bas agrisi benim hic olmadi oyke kahve ictigimi bike hatirlamiyorum. Dikis de iki turlu yapiliyor. Ogrenmek lazim nasil bir dikis olucak diye dogumdan once illaki lazerle yapmayanlarda vardir.cnm benim ilk hamileligim nasipse.
spinal ve epidural arasindaki fark ne
epiduralde sirttan igne vurulmasi beni urkutuyor.bir de bas agrisi yapiyo diyenler oldu
peki spinalde nasil.hemen bebegi kucaga almak cok buyuk bi arti benim icin ama genel anestezide de uyu uyan hersey bitiyo o guzel.
spinalde baski hissediliyo demissin kesme olayi olmuyor mu spinal sezeryan dogum degil mi ?
Buda guzelmis benim aklimda bide madam coco var ordaki terlikleri de begendim.Eki Görüntüle 2194703 Lcw ye yeni gelmiş galiba bu terlikler. Ben beğendim 35 liraydı aldım, düşünen varsa...
Hastaneye cnmTerlikler hastanede giymek için mi hanımlar öylesine mi
Canım bende yarın gidicem doktora bende de kan uyuşmazlığı var banada demisti asi olacaksın diye pahalı derken ne kadar merak ettim![]()
Kan uyuşmazlığı iğnesini devlet karşılıyor özelde de olsa. Ne kadar ödediniz ki?
merhaba sizi 13. takımdan hatırlıyorum o sıra hem diyet yapıp hem bebek düşünüyorduk ikimiz de demek aynı zaman hamile kalmışız ..hoş geldin
canım spinal sadece anestezinin türü belden bir igne yapılıyor o senin belden aşağın o uyuşturuyor ameliyat boyunca uyanık oluyorsun bebeğinin doğmasına şahit oluyorsun.epidural de bir anestezi şekli onda da yine belden igne yapılıyor ama onda ilaç butonu var ağrı hissetmeye başlayınca düğmeye basıyorsun ağrı geçiyor ama spinal yeterli oluyor epidural gerek yok..ameliyattaki dikiş ise tamamen doktora kalmış kimi klasik dikiş yapıyor kimi yapıştırma
Mor reçete ile yazılıp devletin karşıladığını söylediler. Sanirim sgk geçen bir özel olması gerekli. Olsun yaptirmişsınız sağlık olsun.Bi 320 tl vardı bir de 460tl vardı. Biz 320 tl olanı aldık
Özele gidyoruz, muayenehane de doktor yazdı ama eczanedekiler öyle birşeyden bahsetmediler. Gerçekten sevlet karşılıyorsa üzüldüm valla boşuna para verdik ama emin de değilim..
Aaa şimdi sen söyleyince hatırladım.. süper ya.. aynı zamana denk gelmişiz..
Canım ben de önce boş halde çalıştırdım makineyi. 60 derecede çalıştırdım. İnşallah temizlenmiştir. Sonra da beyazları attım şuan yıkanıyor. O kadar minnaklar ki bir dolu şey sığdı içine :) Nevresim takımını falan da attım hepsi bir yıkanıyor. Etiketlerin sökülebilecek gibi olanlarını söktüm. Diğerlerini mecburen kestim. Ama zaten bizim kıyafetler gibi sert etiketler yoktu. Hep bez gibi kumaş yumuşak etiketler vardı. Kesilenlerin kalan kısımları da rahatsız etmez diye düşünüyorum.Canim ben sivi deterjan aldim yarin yikayacagim ben de. Ama tozu da direkt det. gozune koyup yikamislar okuduklarim. Bir de yikama yapmadan once kazan temizleme yap istersen ben oyle yaptim. Makinede direkt kazan temizleme yoksa bos sekilde 70-90 derecede calistir istersen kirli suyu atiyormus makine.
Kiyafet etiketlerini kestiniz mi kökten söktünüz mü bir de?
Evet canm hatirladim dogru polar tulumlar da yeter aslinda. H&m de polar tulumlar vardi olmadi oyle alirim ben de saol canm.