2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar iki gundur bebegimin hareketleri azaldi gene. Daha ctesi doktora gittim herşey yolundaydi. Doppler ultrasonla bakti kan akisi vs her sey normaldi. Pat pat vuruyordu ayaklari yukardaydi simdi tik yok. Belli belirsiz hissettim gibi dun gun icinde. Gece de sag tarafa yattigimda rahatsiz olup vurmaya basliyordu ozellikle saga yattim bu kez hafif kipirdanma oldu. Niye azaldi bu hareketler pozisyon mu degistirdi anlamadim. Aglamak geliyor icimden basindan beri bazen azaliyor boyle hareketleri ins gene birdenbire artar. Sabah gene hafif kahverengi leke gelmis. Doktorum leke korkutmasin dedi basindan beri geliyordu ztn ama bilemiyorum icim sıkılıyor.
dune kadar benim öyle bir iki gün azaldı belli belirsizdi çok şükür dün düzeldi takip et bakalım hiç hareket etmiyorsa doktora git

Merhabalar hanımlar, bebeğinizin kalp atışını hissediyor musunuz? Ben bazen kasıklarda tık tık tık hissediyorum kalp atışı mi acaba o :) uzun da sürüyor
Hıçkırık olabilirmimbir süre ritmik oluyor ve sonra kesiliyor çünkü bende hissediyorum

canım endişe etme dicem ama lekelenmen varsa bence doktora git progestan veya Pruloton versin bence. ilk gebeliğimde de hep lekelenme kanamam olduğunda Pruloton iğne verirdi doktor. bu lekelenme de sonuçta kan yani bu kadar da rahat olmaması gerekir doktor hele bu dönemde benimde kızımda en son 26. haftamda gelmişti kanamam. canım dinlen birde inan sadece ihtiyaçlarını yap yemek hergün yapma durumun nasıl bilmiyorum anne kardeş iş güç var mı bilmiyorum ama sana tavsiyem dinlen. ayrıca kanamalı lekelenmeli gebeliğimde de kızım pek hareketli değildi bu gebeliğimde sanki oğlan olacakmış gibi maşaAllah yani durmuyor. günde bir iki kere hissetsen iyi sorun olmaz inşaAllah ama doktora görün derim canım
Okuldayim cnm calisiyorum öğretmenim. Ayakta kaliyoruz haliyle. Doktoruma yazdim gel bakalim dedi gdicem bugun

bende anasınıfı öğretmeniyim bi sn oturamıyorum 25 öğrencim....su haftayı da bitirseydim hayırlısıyla gün sayıyorum...doktor rapor verdi sırf ek dersim kesilmesin diye geliyorum...borclar cok ...özelde doğum yapacaktım vazgectim sehir hastenesine gidecem doguma...fiyatlar çok ucuk

Okuldayim cnm calisiyorum öğretmenim. Ayakta kaliyoruz haliyle. Doktoruma yazdim gel bakalim dedi gdicem bugun
tamam canım ihmal etme inşaAllah herşey yolundadır ve vaktinde gelir meleğin korkma üzüntü stres de etkiliyor canım güzel haberlerle gel canım :KK68:

Ben doktordan geldim kizlar nst ye baglandim bundan sonra baglancam demekki ama sancim cikmadi bas asagi donmus ama sezeryan olucam zaten farketmiyodu. Rahim uzunlugunda suyunda problem yokmus. 41cm 1600 gr olmusuz masallah pasaya. Bu devlet hastanesi kontrolumdu asil haftaya kendi dr.uma gidicem. Bu arada son zamanlarda siklasti kalp carpintisi gibi icim sıkısiyo var mi benim gibi olan?

Merhaba kuzular bişey danışmak istiyorum çocuk odası olarak düşündüğüm yer boyuna uzun bi oda bebek mağazalarında satılan halılar genelde 1.20 ye 1.80 halı işini ne yaptınız

Screenshot_2018-09-17-21-27-14.webp

Ben doktordan geldim kizlar nst ye baglandim bundan sonra baglancam demekki ama sancim cikmadi bas asagi donmus ama sezeryan olucam zaten farketmiyodu. Rahim uzunlugunda suyunda problem yokmus. 41cm 1600 gr olmusuz masallah pasaya. Bu devlet hastanesi kontrolumdu asil haftaya kendi dr.uma gidicem. Bu arada son zamanlarda siklasti kalp carpintisi gibi icim sıkısiyo var mi benim gibi olan?
Kaç hafta gündesin canım bende haftaya gideceğim 31+5 te acaba nst ye bağlarlar mı ki. Bendede oluyor o özellikle yemekten sonra nefes nefese kalıyorum dinlenince geçiyor

Ben beşik işinde hala karar vermiş değilim. Yatak odamda yer yok. Oturma odasına koyacağım büyüyünce çocuk odasına çevireceğim odayı. Park yatak düşünüyordum kullanışlı olur diye ama şimdi de acaba büyüyen beşik mi alsam diyorum. Bir de ana kucağı alırım farklı odalarda kullanmak için. Mobilya yatak mı park yatak mı acaba :işsiz: Arkadaş da park yatak alırsın şimdi Allah izin verir de ikinci olursa o zaman mobilya alırsın park yatağı ikinci kullanır dedi. Bu da mantıklı geldi. siz neler yaptınız.

Ben beşik işinde hala karar vermiş değilim. Yatak odamda yer yok. Oturma odasına koyacağım büyüyünce çocuk odasına çevireceğim odayı. Park yatak düşünüyordum kullanışlı olur diye ama şimdi de acaba büyüyen beşik mi alsam diyorum. Bir de ana kucağı alırım farklı odalarda kullanmak için. Mobilya yatak mı park yatak mı acaba :işsiz: Arkadaş da park yatak alırsın şimdi Allah izin verir de ikinci olursa o zaman mobilya alırsın park yatağı ikinci kullanır dedi. Bu da mantıklı geldi. siz neler yaptınız.
Bizimde ilk bebeğimiz olduğu için normal beşik aldık. Nasip olurda ikinci gelirse onu zaten kullanır ,diğerinede normal yatak alırız. O yüzden büyüyen beşik tercih etmedim.

Kaç hafta gündesin canım bende haftaya gideceğim 31+5 te acaba nst ye bağlarlar mı ki. Bendede oluyor o özellikle yemekten sonra nefes nefese kalıyorum dinlenince geçiyor
30+3 deyim cnm 32 de baglaniyo normalde de simdide baglayalim bi kalp atislarina da bakariz gibi bisey soyledi. Iyi de oldu merak ediyordum sancim var mi acaba diye.

Back
X