2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnşallah canım yerken yediklerim şifa olsun diyerek yiyorum elimden geleni yapiyorum gerisi rabbime kalmış en hayırlısını nasip etsin korusun esirgesin diye dua etmektan başka birşey gelmiyor elimden Allah'a sigindim inşallah bu hafya güzel haberler almak nasıp olur
cnm dualarim seninle ve tum hamilelere
insallah sen kalbinis ferah tut.cok guzel haberler alacagina inan.
benim de hamileligim cok sorunlu geciyo mide sorunlarimdan dolayi bu haftama kadar dogru duzgun beslenemedim hic.bulanti hapi bebege etki edicek diye cok korkuyorum ama icmeden de yapamiyorum.
insallah bebislerimiz sag salim kucagimizda olucak cnm inan dua etmekten baska elimizdem bisey gelmez cunku iyi ki dualarimiz var cok sukur Allah a inancimiz var Allah a birakalim icimizi rahatlatalim cnm

Bunlarda benim kızımın cicileri :KK68::emir_bebek::KK200:
LDmD9J.jpg
5ybarj.jpg

b6mV8d.jpg

Bu da pijama takımım :anneadayı:
vPr6Y6.jpg
Cok guzeller, saglikla giymek, giydirmek nasip olsun insallah:KK68:

Kozlar banyo bakım ürünlerinde e bebek de indirim varmış. İhtiyacı olanlar bakabilir . Bende almayı düşünüyorum ama süngerli yada file olan hangisi daha kullanışlı bilgisi olan var mi acaba ?

Eklentiler

• C4B63480-8A42-4B9C-93CD-6B28E98616F3.webp
    C4B63480-8A42-4B9C-93CD-6B28E98616F3.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 4AF784D4-C80B-4ECE-AA77-92FC5EBF227A.webp
    4AF784D4-C80B-4ECE-AA77-92FC5EBF227A.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 49
Kozlar banyo bakım ürünlerinde e bebek de indirim varmış. İhtiyacı olanlar bakabilir . Bende almayı düşünüyorum ama süngerli yada file olan hangisi daha kullanışlı bilgisi olan var mi acaba ?
Ben fileli olandan aldım canım küveti baya büyük bilgin olsun. Diğer modelinki biraz daha küçük.

cnm dualarim seninle ve tum hamilelere
insallah sen kalbinis ferah tut.cok guzel haberler alacagina inan.
benim de hamileligim cok sorunlu geciyo mide sorunlarimdan dolayi bu haftama kadar dogru duzgun beslenemedim hic.bulanti hapi bebege etki edicek diye cok korkuyorum ama icmeden de yapamiyorum.
insallah bebislerimiz sag salim kucagimizda olucak cnm inan dua etmekten baska elimizdem bisey gelmez cunku iyi ki dualarimiz var cok sukur Allah a inancimiz var Allah a birakalim icimizi rahatlatalim cnm
Çok sağol canım amin inşallah güzellikler bizimle olur tüm olumsuzluklardan korunur bebeklerimiz dediğin gibi İyiki dua var tevekkül var yoksa bu sakinlik olmaz çok şükur bugunlerimize herşey güzel olacak Allah'ın izniyle hepimiz için sende içini ferah tut Allah'ın izniyle hiç olumsuz etkilenmeyecekler

Mormeneksem Mormeneksem canm daha önce baktığımız küvet seti ve ayağı geldi. Ama küvet baya büyükmüş ayak küçük geldi. Daha küçük küvetler için o ayak sanırım. Onu iade gönderdim. Şimdi şu fotodaki daha büyük ayağı sipariş ettim bakalım.

D8ACDB6E-C7CB-499F-AA3B-A378C593023A.webp

Aminn canım inşallah çok sağol bizi en iyi burda aynı duyguyu paylaşanlar anlıyor İyiki burası var duayla güzel günlere ulasacagiz hepimiz inşallah
Evet canim hepimiz birbirimizi cok iyi anliyoruz tabi korkularimiz sevinclerimiz ayni.. cok guzel gunler gelecek daha emzirme, ek gida, uyku konusacagiz insallah=)

Mormeneksem Mormeneksem canm daha önce baktığımız küvet seti ve ayağı geldi. Ama küvet baya büyükmüş ayak küçük geldi. Daha küçük küvetler için o ayak sanırım. Onu iade gönderdim. Şimdi şu fotodaki daha büyük ayağı sipariş ettim bakalım.

Eki Görüntüle 2195226
Aa oyle mi saol canm, bunu nereden siparis verdin peki? Olcusu ne ben de ondan alayim.

Aa oyle mi saol canm, bunu nereden siparis verdin peki? Olcusu ne ben de ondan alayim.
Canım bu modeli şuan ebebekte indirimde oradan aldım. Ölçüsü yok zaten standart. Öncekinde sepet yoktu. Bu sepetli olandan alman gerekiyor senin de. Yani şu küvet ve şu ayak uyumlu:)

Eklentiler

• CF71DBBE-8842-4A15-AF06-D1FA4FC411AE.webp
    CF71DBBE-8842-4A15-AF06-D1FA4FC411AE.webp
    6 KB · Görüntüleme: 52
  • 513F1A22-961E-460D-A6BF-0C34C2E9BCB1.webp
    513F1A22-961E-460D-A6BF-0C34C2E9BCB1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 54
Canım bu modeli şuan ebebekte indirimde oradan aldım. Ölçüsü yok zaten standart. Öncekinde sepet yoktu. Bu sepetli olandan alman gerekiyor senin de. Yani şu küvet ve şu ayak uyumlu:)
Canım kuvet takımının fiyatı uygunmu ben kararsız kaldım a101 takip ediyorum gelirmi diye beklesem mi alsam mı acaba

Canım kuvet takımının fiyatı uygunmu ben kararsız kaldım a101 takip ediyorum gelirmi diye beklesem mi alsam mı acaba
Canım bu haftaiçi trendyolda indirim vardı küveti oradan almıştım. A101’de daha uygun olabilir. Neticede plastik birşey bir özelliği yok aslında. Gelir mi a101’e yakın zamanda bilmiyorum gelirse ordan da alabilirsin. Ben çalıltığım için pek çıkıp bakma fırsatım olmuyor da o yüzden mecbur internetten alıyorum.

Peki hangisi daha kullanışlı canım Bilgin var mı? Süngerlisi yada normal filesi iki küvetede uyar mı acaba
Canım ben süngerlinin suyu çok çektiğini dolayısıyla bebeği üşüttüğünü duymuştum. File de çok ince geliyor gözüme sağlam değil gibi sanki. Ben havlu tarzı bişey aldım. Bak şundan

Eklentiler

• CB6BE900-B7EC-4BAC-9EAA-52C0A0E1EF6F.webp
    CB6BE900-B7EC-4BAC-9EAA-52C0A0E1EF6F.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 52
Canım ben süngerlinin suyu çok çektiğini dolayısıyla bebeği üşüttüğünü duymuştum. File de çok ince geliyor gözüme sağlam değil gibi sanki. Ben havlu tarzı bişey aldım. Bak şundan
mantıklı olmuş canım , bende Bundan bakayım en iyisi küveti bu boydan mı aldın ? Set olarak daha mı uyguna gelir acaba

Canım bu haftaiçi trendyolda indirim vardı küveti oradan almıştım. A101’de daha uygun olabilir. Neticede plastik birşey bir özelliği yok aslında. Gelir mi a101’e yakın zamanda bilmiyorum gelirse ordan da alabilirsin. Ben çalıltığım için pek çıkıp bakma fırsatım olmuyor da o yüzden mecbur internetten alıyorum.
Hım anladım canım baya uygun oluyor a101 olmazsa ben biraz daha bekleyin benim evimede e bebek yakin nette indirim gördüğüm zaman gidip mağazadan alıyorum

mantıklı olmuş canım , bende Bundan bakayım en iyisi küveti bu boydan mı aldın ? Set olarak daha mı uyguna gelir acaba
Küvet olarak şu seti aldım canm. Trendyolda hala var şimdi baktım. Ama o havlu fileyi denemedim olur muhtemelen standart oluyor onlar.

Eklentiler

• A84500A7-8AEA-41D1-927F-F93B11A43AAB.webp
    A84500A7-8AEA-41D1-927F-F93B11A43AAB.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 52
Back
X