• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben gelenler için bişey hazırlamayı düşünmüyorum nasıl uğraşacağım ki. Annem olacak yanımda ama oda yeterince yorulacak birde gelenlerin karnını doyurmasını isteyemem kadından. Zaten herkese uzaktayım en fazla komşu gelir oda bişey yemesede olur diye düşünüyorum. Hatta bana yemek yapıp getirsinler mantıklı olan o bence :KK70:
Dışarıdan pratik bişey de alabilirsin. Misafiri kuru Ağız yollama yinede:))

Ben gelenler için bişey hazırlamayı düşünmüyorum nasıl uğraşacağım ki. Annem olacak yanımda ama oda yeterince yorulacak birde gelenlerin karnını doyurmasını isteyemem kadından. Zaten herkese uzaktayım en fazla komşu gelir oda bişey yemesede olur diye düşünüyorum. Hatta bana yemek yapıp getirsinler mantıklı olan o bence :KK70:
bizde bebek görmeye çok gelen giden oluyor. Onların bir şey beklediklerinden değil de biz yine de bir tatlı bir tuzlu bir şey çıkarırız çayın yanına. Ben doğumdan önce hazırlar buzluğa atarım annem de çıkarır fırına sürer.

• Beğen
Reactions: 114

Bizim gibi surekli halay modunda olan var mi? :KK70:

Ay yerim ya maşallah çok tatlısınız. Benimkide hareketli ama telefonu elime alsam video çekmek için sanki anlıyor maymuncuk duruveriyor hemen :) Karnımı yırtcak gibi tepiniyor babası elini karnıma koyduğu an duruyor :)

Ay yerim ya maşallah çok tatlısınız. Benimkide hareketli ama telefonu elime alsam video çekmek için sanki anlıyor maymuncuk duruveriyor hemen :) Karnımı yırtcak gibi tepiniyor babası elini karnıma koyduğu an duruyor :)
Korkuyorum valla doğunca da mı böyle olacak diye, hem çok erken başladım hissetmeye hem de hiç durmadı.
Babadan çekiniyor mu ne seninki:D

Keşke doktora gitmeseydim morelimi bozdu yolladı bugun aklımdan çıkmıyor dedikleri ya. Suyu azalmış dedi şekerli hamur işi fln yeme dedi, çok kilo almışssın dedi, yok ters geliyor döner mi bilmem ama şuan sezeryan gb gözüküyor dedi tam da normale odaklanmışken. bir de fotoğrafını çekti ki sırf burun cocugum babasının aynısı hiç bana benzememiş kemerli sıpa ya neyseki erkek şakası bir yana sağlıklı olsunlar da ben çok endişelenmeye başladım sona doğru yaklaştıkca modum bir inip bir çıkıyor :)))

canım ben hep sarıp pişirmeden atıyorum. Aralık başında da bolca yapıp atacağım. Buzluktan çıkarıp pişirince çok lezzetli oluyor. Bir de ben mesela hepsini fırında yapmıyoum. Kıymalı olanları yağda kızartıp üzerine yoğurt sarımsak ve tereyağlı sos yapıyorum rus mantısı oluyor. Tavsiye ederim sana da :)
Ben de pişirmeden atarım genel de ama daha pratik olur diye pişirip de mi atsam ki dedim o yüzden sordum. Pişirmeden attım şimdilik bir posta :)

ısıtıp verilince tadı tazeler gibi olmuyor, bence pişirmeden at buzunu çözdürmeden fırına atabiliyorsun nasılsa.
Ben yapmadım daha börek,çörek. Sadece kışlık sebze koyabildim.
Ben de ilk posta yaptım bir kilo yufkadan. Market alışverişine çıkmıştık aklıma geldi alıp yapayım dedim. Fırsat oldukça yapar atarım bir anda zor olur belki yorar. Yavaştan başlamak gerek

En mantıklısı o tabi ki :) misafir illa ki çayın yanına bir şey ister. Burası eşimin köyü gelenim bayağı olur gibi. Hazır bulunsun. Annem de pişirip koyar artık ona hazır olsun.

bizde bebek görmeye çok gelen giden oluyor. Onların bir şey beklediklerinden değil de biz yine de bir tatlı bir tuzlu bir şey çıkarırız çayın yanına. Ben doğumdan önce hazırlar buzluğa atarım annem de çıkarır fırına sürer.
Ben de aynı düşünüyorum canım. Bizim arkadaşlar kurabiye de yapıp koyuyorlar hava almayan kaplarla. Ben hiç denemedim ama denemek istiyorum

Bizim ki de aynı. Eşim Trabzon lu aslen. laz uşağı olacak diyorum tepiniyor şimdiden :)

Su pijama isi dert oldu bana ya internetten alcam ama bir suru marka var bide incecik olmasindan korkuyorum ic gosterir . Var mi tavsiyesi olan

Kızlar telefonu elimizde tutarken malum karnimizda büyük artık genelde karnimiza yakın tutuyoruz. Hatta bazen karnimin üstüne koyuyorum ve denk mi geliyor yoksa bir etkisi var mı tam o anda bebek oynamaya başlıyor. Ayakları yukarıda ve hemen tepik atıyor. Valla korkmaya başladım son zamanlarda hep denk geliyor.

Keşke doktora gitmeseydim morelimi bozdu yolladı bugun aklımdan çıkmıyor dedikleri ya. Suyu azalmış dedi şekerli hamur işi fln yeme dedi, çok kilo almışssın dedi, yok ters geliyor döner mi bilmem ama şuan sezeryan gb gözüküyor dedi tam da normale odaklanmışken. bir de fotoğrafını çekti ki sırf burun cocugum babasının aynısı hiç bana benzememiş kemerli sıpa ya neyseki erkek şakası bir yana sağlıklı olsunlar da ben çok endişelenmeye başladım sona doğru yaklaştıkca modum bir inip bir çıkıyor :)))
Korkma canım tedirgin olmana gerek yok. Ne güzel haberin olmuş dikkat edersin biraz yediklerine çoğu gitti azı kaldı sabır edicez biraz.

aman allahım çok mantıklı :) ama bizimkiler vermezsem beni aforoz ederler. kendileri hazırlarlar zaten..

sakin ol.. doktorun dediklerine uy, geri kalanı nasip kısmet. şuan en önemli şey bebeğin sağlığı, bol su iç, sağlıklı beslenmeye odaklan.. o zaten bir sonraki randevuda durumuna bakar. benimki de tersti. Bakalım döndü mü bu hafta sonu. Bu işler belli olmaz, daha hareketliler..

Su pijama isi dert oldu bana ya internetten alcam ama bir suru marka var bide incecik olmasindan korkuyorum ic gosterir . Var mi tavsiyesi olan

cossybyaquabutik ve relax mode dan aldım ben.

kızlar yeni doktora gitmiş olanlar? kilo ve boyunuz kaç olmuş ? 9 kilo almışım 30. haftam bitiyorken doktor çok dedi böyle giderse 12-13 bitirirsin dedi ztn 54 kilo ile hamile kalmıştım boyum da 1.67 anlamadım 5 kilo fln mı almalıydım?
Bende 67 hamile kaldım şuan 79 kiloyum :olamaz:boydan kurtarıyosun dedi doktor ama çok aldım ya senin kilon gayett iyi hiç takma kafaya

Benim oglumda bütün gün böyle:anneadayı:

Canım ben böyle tatmin olamadığımda başka bir doktora daha görünüyorum farklı görüşler iyi oluyor.
Söyledikleri de iyi olmuş aslında demek ki dikkat edilmesi gereken şeylermiş, takipte kalırsın ne güzel. Hiç bir şey söylemese belki duyu daha hızlı azalacaktı.

Börek yapan kızlar ne koydunuz böregin içine bende patatesli severim yapıyım dedim ama etrafımdakiler patatesli börek buzlukta çok kalmaz tadı kötü olur dediler ne yapsam ki

Back
X