• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar özel bölgem çok kaşınıyor sirke geçiriyordu geçmedi travazol var sürsem mi siz ne kullandınız kaşıntı mantarda

Kizimiz buyuyor insallah❤ kilosu 1760 gr olmus. Hersey yolunda olcumleri haftasiyla uyumlu cok sukur.

Nstye baglandik biraz agri cikti sadece. Cok sık olursa dr haber verin gelin dedi. Simdilik olmuyor bakalim.

Boyle agri cikan oldu mu nstde?
maşallah sübhanallah bebise

Kızlar telefonu elimizde tutarken malum karnimizda büyük artık genelde karnimiza yakın tutuyoruz. Hatta bazen karnimin üstüne koyuyorum ve denk mi geliyor yoksa bir etkisi var mı tam o anda bebek oynamaya başlıyor. Ayakları yukarıda ve hemen tepik atıyor. Valla korkmaya başladım son zamanlarda hep denk geliyor.
Canım aslında teli mümkün oldukça herzaman için uzağımızda bulundurmamız lazım ama malesef bu mümkün olmuyo. Ama bebiş hemen hareket ediyo diyosunya bence onunla alakali değil tel elinde ve elinide karnının üzerine koyuyosan yada yanlardan hafif sıkıştırıyosan kuzucuğunun yeri daralıp rahatsız olduğu için hemen tepmeye başlıyo.bu 2.gebeliğim şahsen ilkindede aynısı olduğu için artık anlıyabiliyorum ki benim paşa oturur vaziyette doktorun sırtı burda dediği yerler bile inip kalkıyo maşallah habire kımıl kımıl, yanlara yattığımda bile hemen yattığım yeri tepikliyo nasıl pozisyon alacağımı şaşırıyorum. meselâ oğlumda nst ye bağladıklarındada o kemerden bile çok rahatsız olup habire onu ittirmeye çalışırdı.
Oyüzden içini ferah tut gayet normal bi durum cnm ;)

Sancılarının seviyesi kaç çıktı canım? Ben geçen hafta girdiğimde maksimum 17’ye çıktı. Doktor sancın yok dedi.

Canim alttaki kisim sanci olcumu kac cikmis sayisini soylemediler de. Ustteki bebegin kalp atisi. Anlayabilirsen yorumla. Bana da sanci yok buraz agrin var sanirim dedi. Bende arada kasilma yasiyorum dedim.

Eklentiler

• 20181016_234148.webp
    20181016_234148.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 63
Canim alttaki kisim sanci olcumu kac cikmis sayisini soylemediler de. Ustteki bebegin kalp atisi. Anlayabilirsen yorumla. Bana da sanci yok buraz agrin var sanirim dedi. Bende arada kasilma yasiyorum dedim.
Canım biraz çıkmış sancın. Bebek kasılınca da çıkabiliyor böyle. Bir de rahim kasılmasıyla

Canim bence de cok sicak da acaba aralikta nasil olur onu bilemedim
Koridorda yuruyecegiZ ya ona kafam takildi acaba usurmuyum diye. Aman ustume bi hırka alayim yeter ya usursem onu giyerim
Senin bebis nasil iyi mi. Benimde 23unde kontrol 32 olacagim. Ayrilsam mi calismaya devam mi etsem bilemedim .Midem cok kötü her gun iki posta kusuyirum. Sen nasilsin ne zamandi senin dogum canim gun kararlastirdiniz mi. Spinal mi olacaksin genel mi

Once calisabilir alip biraz deneyebilirsin calistigin sure aktarilir. Calisamadigin anda gider calisamaz raporu alirsin daha iyi olir oyle.

Bizim kizz simdilik iyi. Erken dogum riski oldugu icin calisamaz raporu aldim ben. Suyum eksilebilir kalp atimi yavaslayabilir veya kilo geriligi olabilirmis bende. Ama hersey yolunda giderse 38+0 da 26 kasimda dogum tarihi gozukuyor dedi. 2 hafta sonra kontrole cagirdi. Sezeryani genel anestezi isteyecem sanirim henuz yeliz hanimla gorusmedim. Sen ne dusunuyorsun

Evet canm alttaki kısım sancı. 20’nin altında olunca sancı çıkmamış oluyor. Senin baya 65’lere kadar falan çıkmış. Kendini gözlemle eğer kasılmaların sık aralıklarla ve uzun olursa git mutlaka doktora.

Evet canm alttaki kısım sancı. 20’nin altında olunca sancı çıkmamış oluyor. Senin baya 65’lere kadar falan çıkmış. Kendini gözlemle eğer kasılmaların sık aralıklarla ve uzun olursa git mutlaka doktora.

Anladim simdi zaten hep 20-30 da gitmis. Oldukca da yukselmis. Simdilik cok sık olmuyor ama olursa gitmem gerek zaten erken dogum riskim var.

Bu benim geçen gece hastaneye yatıştaki nst, aralıksız 4 kağıt böyleydi 3 ilaç içtim 10 dk arayla. Çok geç düzeldi. Allah korusun bebişlerimizi. İnşallah zamanında sağlıkla kavuşalım.

Eklentiler

• IMG-20181013-WA0000.webp
    IMG-20181013-WA0000.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 77
Back
X