2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Annemin ameliyat zamanı aldığımız hasta bezleri de var boyum kadar:))) onları kullanırım çok lazım olursa. Olmadı bebek bezinden kullanırız kenarlarını yırtınca gayet iyi oluyormuş
Bebek bezi hic aklma gelmedi:D ben hastaneye sorcm ama her hastane ordayken veryrmus galiba hastanede kaldgmzda

İşte hep tersi oluyor ben kız kız plsun dedüm Rabbim erkek nasip etti tabi saglıklı olması öncelikle sonrasında çok kilolu olmasın dedüm 2 haftada 540 gram almış ☺☺☺ haftaya cuma yeniden kontrol bakalım ne olacak
B3nde mi ole yapsam tutar belki:D masallh sennkine :) senn dogumada birsy kaldi bir ayn kaldi heyecn nasl hazrladn mi hersyni

Benim göbeğim çok büyüdü ama hiç kuruma kaşıntı çatlama yok. Hiç bir şey de sürmüyorum. Bünyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Annemin de hiç çatlağı yok. Bol bol nemlendir canım.

Benim iç karnım geniş bir de cok çıkıntı değil göbeğim oglumda da aynıydı çatlamistim son aylar. Bir de çıkıntı olsa nolurdu bilmem.

Bende normal istiyorum aslında ama kilosundan dolayı sıkışırsa falan diye korkuyorum riske atamıyorum sezeryana daha yakınım o yüzden..

Haklısın aslında banada istersen normali zorlarız dedi ama ben zaten zor kavuştum çok çektim bide çok az normal yapan var tüp bebekte kolay anne olunmuyor napalım seseryanda olsa dayancaz ☺

stres den ve evde bir çocuk daha oldumu pek alınmıyor buda zaten dengesiz beslenmeden alındı kilolar. keşke iştahlı ve sağlıklı yiyebilsem.
Bebişin sağlıklı olsun canım geçer inşallah stresinde. Benim de hep ordan oraya koşturmakla annem rahatsız ona üzülmekle geçti inşallah herşey yoluna girer

bizim de bugun kontrolumuz vardi 46cm 2080 gram olmus oglum.ben de toplamda 14kilo aldim 20181025_171449-1.webp

Eklentiler

• 20181025_171449-1.webp
    20181025_171449-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 61
Back
X