- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #29.341
Akani duydumda oylesini ilk defa duydum,:) valla ne kadar doğru bikemmb herkesin gunahi kendi boynuna diyorumyani abartinin da boylesi he kesin batiyodur yatagi sütten töbe ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akani duydumda oylesini ilk defa duydum,:) valla ne kadar doğru bikemmb herkesin gunahi kendi boynuna diyorumyani abartinin da boylesi he kesin batiyodur yatagi sütten töbe ya![]()
ah kske biri de boyle senin gibi konussa cnm.Sen kulaklarını tıka bebegine ve kendine güven mükemmel bir iş birligi içinde herşeyin ustesinden geleceksiniz allahinA izniyle siz bir butunsunuz çünkü her bebek kendine özgüdür bebeğinide en iyi sene anlar bilirsin bizler çok güçlüyuz unutma:)
bire bin katmayi seviyo bazilari cnmAkani duydumda oylesini ilk defa duydum,:) valla ne kadar doğru bikemmb herkesin gunahi kendi boynuna diyorum
Himm anladım aslında benim yatak dediğimde o şekilde odasında normal Montessori yatağı hazır zaten bundan benimde almayi düşündüğüm ebati işte düşundurdu beni bunlarında fiyatları yükselmiş hep birde uzun süre kullanılacak birşey değil bunlar hafif olur diye ben oturmaya başladığinda gün içerisinde altına koyarım ilerde diyede düşündümcnm bana bi tanidik bebek bu yataklarda ancak 5 6 ay yatar sonra ayaklandiklari icin dusme tehlikeleri olabiliyo o yuzden ilerde bebekler icin sünger yatak al ince demisti.bana da mantikli geldi.
cunku sen simdi bu olculerde yatak bulamayabilirsin yaptirmaya kalksan 300 u bulur.istersen sünger yataklar satiliyo ustune de battaniye serersin yatirirsin.
bende de sepet besik var.ben 2.el aldim bana veren kisi yatagiyla verdi ama bende ayaklaninca sunger yataga gecicem mecbur.yatagiyla vermeseydi direk sunger yatak alcaktim.
sunger yataklarda perde yatak yorgan satilan yerlerde oluyo
aynen bende boyle bisey demek istemistim.cok guzelmis.Himm anladım aslında benim yatak dediğimde o şekilde odasında normal Montessori yatağı hazır zaten bundan benimde almayi düşündüğüm ebati işte düşundurdu beni bunlarında fiyatları yükselmiş hep birde uzun süre kullanılacak birşey değil bunlar hafif olur diye ben oturmaya başladığinda gün içerisinde altına koyarım ilerde diyede düşündüm
En güzeli seni olumsuz etkileyenlerden uzak durmak herşeyin güzel olacağına inanmak ve dua etmek en güzeliah kske biri de boyle senin gibi konussa cnm.
cocuklari olan arkadaslarim bile akil veriyo ilk bebegim old icin.sorsam da soylesen tmm da cidden hickimseyle gorusmek istemiyorum.
millet bi alem.
Evet canım bende öyle dusundum hiç bulamazsam e bebekteki bunu alırım yatağana geçene kadar kurtarır boyu en tamam zaten boy birazcık kısa kalıyor Montessori de alttan sunta koyuyorlar ve yatağı normal bizim yataklardan canımaynen bende boyle bisey demek istemistim.cok guzelmis.
bulamazsan eger olculerini yorganciya ver onlar yapar cnm.
biraz buyudugunde yere koyarsin ustune oynar oturur falan cok guzel
bende montessori dusunuyorum ama normal yatak yaptiririm herlade ona mecbur.yere yakin olcakya usutmezmi cnm ince yatakla
aynen cnm zaten uzak duruyorum ama bana geldiklerinde konu hep hamilelik bebek.gına geldi valla.gelene de gelme denmiyo.hele simdi yine iyi.bebek dogunca daha da cogalcaklarEn güzeli seni olumsuz etkileyenlerden uzak durmak herşeyin güzel olacağına inanmak ve dua etmek en güzeli
Hic sorma agliyorum kiziyor yemek yiyrm kiziyor bende dyrm hamileym cock karnnda tasimak kolay sanki sen dayanamzsn diyrm kiz birsey dicem magnezyum icemiyorum tadi midemi bulandryr sikinti olur mu su da iciyrm ya kusck gbi oluyorumaynen ya kusuyorum ordan bana kendini sıkma kuscam diye diyo.bende bi hafta yasa da gör diyorum.elimde sanki.
bazen de veriyim de sen tasi diyorum![]()
en tutuyosa boyu da battaniyeyle falan kurtarirsin cnm.ustune dr zatem nevresim serince o fark da belli olmaz.zaten kullancagi 1 2 yasina kadar anca.Evet canım bende öyle dusundum hiç bulamazsam e bebekteki bunu alırım yatağana geçene kadar kurtarır boyu en tamam zaten boy birazcık kısa kalıyor Montessori de alttan sunta koyuyorlar ve yatağı normal bizim yataklardan canım
Hic sorma agliyorum kiziyor yemek yiyrm kiziyor bende dyrm hamileym cock karnnda tasimak kolay sanki sen dayanamzsn diyrm kiz birsey dicem magnezyum icemiyorum tadi midemi bulandryr sikinti olur mu su da iciyrm ya kusck gbi oluyorum
Canm ayni degil mi hepsi senn hapin hangisi daha kontrlume var 2 hafta cnm ondan sorsumcnm ben de icemem diye doktorumdan hapini istedim.hap iste veriyolar.bende o icecekleri hic icemiyorum.
ben gaviscon rennie falan da icemezdim mide hapi aliyorum o yuzden.
Bana da gecen gun arkadasim sezaryen yapacagimi ogrenince normal dogur kilolar gitmez malum erkeklerde begenmez kilolu dediay kizlar simdiden akil verenim cok.takmicam takmicam diyorum ama sinirlerim bozuluyo elimde degil.
ya bi durun bi doguruyum zatem bikmisim hamilelikten bulantidan reflüden.
yok gazi olcak yok uyutmicak yok evindeki cam süs esyalarin olmicak artik.yok aglicak yok elektrik supurgesi sesi ac da uyut.yok normal dogur niye korkuyosun.yok lohusayken cok aglicaksin.yok bebek dogunca internete girme.....ya sorduk mu diyesim geliyo...
ya bi susun diye bagirmak istiyorum ya.
nasil sinirlerimi bozmicam bana bi akil verin.simdiden boyle sinirlenirsem lohusalik halimi dusunemiyorum.
ya hadi koca karilari biliyoruz he he der gecerim de arkadaslarim bile akil verir oldu hepsinden sogudum yeminle...
Genelde internet sayfalarında ki aynı ürünler olmuyormu civile de gideceğim bu hafta oraya da bakarım ama tam ölçüyü bulabileceğimis sanmıyorum amin inşallah çok sagolun hepimiz aldiklarimizi mutlulukla kullanalım İnşallah
Bana da gecen gun arkadasim sezaryen yapacagimi ogrenince normal dogur kilolar gitmez malum erkeklerde begenmez kilolu dedionce bi sok oldum sevdigim bi arkadasim cunku sonra dedim amaaan bunlardan o kadar cok varki hangi birini dusuneyim. Hic takma hazir ol dogumdan sonra daha beterleri olucak cunku hepsi akilli bi biz salagiz:)
Baby me aldım canımKızlar bebek deterjanı olarak ne aldınız acaba .. bende yavaştan kıyafetleri yıkayacağım inşallah
Magnorm mu canımKizlar magnezyum suyla olani icemiyorum sıkıntı olur mu ya midem bulaniyor icince
Pes valla ne diyim.dusunceye bak. Suan bebeklerimizin ve bizim sagligimizdan onemli hicbir sey yok. Ben takmiyorum ne cektigimi bir ben bir allah biliyor hiiic uzulmeye degmez konusup konusup susacaklar. Benimde riskli gebelik kimseyle muhatap olmuyorum evimde istirahat ediyorum ne misafir kabul ediyorum ne gidiyorum tavsiye ederim. Sen iyi olcaksinki bebiste iyi olacak insallah saglikli sihhatli kavusursun yavruna canim uzme kendini.Biri de bana iyiki sezeryan yaptiriyorsun normal dogumda rahim bozuluyormus erkekler begenmiyormus ne akillisin dedi.
Allahim yaa benim daha once kayiplarim var zorunlu sezeryan dr riske atamam dedi. Milletin derdine bak. Ben bebegime cok zor sartlarda kavusacam ondan mi hassasim soylenenler beni daha cok uzuyor bazen.
Magnezyum onemli erken dogum riskim var bu yuzden gunde 2 ye cikardi doktorum dozunu. Kasilmalar kramplar icin kullanmak gerek farkli secenekler vardir muhakkak.Kizlar magnezyum suyla olani icemiyorum sıkıntı olur mu ya midem bulaniyor icince
Benimde agrilarim var ama icmiyorum bir kere ictim dahada icemedim off napcm bilmyrmMagnorm mu canım
Benimde çok midemi bulandırıyo sabah uyanınca ilk aklıma o geliyo strese giriyorum içicem diye ama mecburiyetten içiyorum bacak agrılarım çok var çünkü
Dr muayenesine akdr napim aradada olsa icoym bwri onemliyse ama icmek cok zor geliyor bana napcm bilmyrm magnezyum geciktiriyr mu dogumu bilmyrdmMagnezyum onemli erken dogum riskim var bu yuzden gunde 2 ye cikardi doktorum dozunu. Kasilmalar kramplar icin kullanmak gerek farkli secenekler vardir muhakkak.