- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #29.701
Ben de yarın 32+0 oluyorum, çalışabilir raporumu almaya gitcez eşimle. Bakalım ne alemde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gynoferon benimde midemi bulandırdı ferrum forta geçtim. 16 mi yok kız benim hayatım boyunca 12 yi geçmemiştir ama 10un altına geçerse sıkıntıymış. sende Akdeniz anemesi de var mı?Benim değerler en son 10 du bu ay baktıracam yine ama ben her ay bastırdığım halde yükselme olamamıştı gynoferon kullanıyorum bu ay ikiye çıkardı sabah akşam ama tek sabah aldığım halde kusuyorum akşam da alsam naparım bilmiyorum şaştım kaldım iyice senin de yükselmiş ama hala az 16 olması gerekiyor bizim kaç haftalıksın ?
benim cumartesi 32+0 da 42cm 1950gr idi ve aynen yüzünü göremedik şimdiye kadar =) senin ki kaç kilo cm çıktıKızlar merhaba çalışabilir raporu aldıktan sonra bir sey yapmamıza gerek var mı bir örneğini işyerime verdim. Bu arada 32+0 da kilo ve boy nasıl sizin? Bizim koca kafalı minnoş biraz iri gidiyor ve yine yüzünü göstermedi
Yok canım sadece ayrılırken tekrar rapor alınıyor o kadar.Kızlar merhaba çalışabilir raporu aldıktan sonra bir sey yapmamıza gerek var mı bir örneğini işyerime verdim. Bu arada 32+0 da kilo ve boy nasıl sizin? Bizim koca kafalı minnoş biraz iri gidiyor ve yine yüzünü göstermedi
20 lira canımNe kadar istediler
ben de bugün aldım raporumu kurumuma teslim ettim..muayene edip de verdi bana ama kendi doktoruma gittimBugün 32.hafta çalışabilir raporumu aldım 5 hafta daha çalışacağım:) devlete gitmiştim rapor almak için hiç muayene falan etmedi, direkt raporu verdi. Perşembe kendi doktoruma gideceğim kontrol için.
ben bugün aldım götürüp kurumuma teslim ettim başka bir şey yapmaya gerek yok..bir de bir örneğini al mutlaka belli olmaz lazım olabilir..ben de bugün gittim 2 kilo ve 43 cm olmuş maşallahKızlar merhaba çalışabilir raporu aldıktan sonra bir sey yapmamıza gerek var mı bir örneğini işyerime verdim. Bu arada 32+0 da kilo ve boy nasıl sizin? Bizim koca kafalı minnoş biraz iri gidiyor ve yine yüzünü göstermedi
kendi doktorum özel muaynehanede olduğu için rapor veremiyor. Devlete yönlendirdi. Devlet de muayene etmedi. Kendi doktoruma gideceğim artık muayene için.20 lira canım
ben de bugün aldım raporumu kurumuma teslim ettim..muayene edip de verdi bana ama kendi doktoruma gittim
ben bugün aldım götürüp kurumuma teslim ettim başka bir şey yapmaya gerek yok..bir de bir örneğini al mutlaka belli olmaz lazım olabilir..ben de bugün gittim 2 kilo ve 43 cm olmuş maşallah
Doktor yönlendirir diye düşündüm cnm dermatolojiye ama bütün tahlilleri kendi yaptı krem ve hapı kendi verdi.tabi geçmedi ama sanırım doğuma kadar gecmezCanım çok sagol. Sen bunlar için hangi bölüme gittin. Dermatoloji mi ? Yarın k.dogum dermatoloji randevum var. Ciltle alakalı olduğu için dermatolojiye de aldım ben.
İki hafta önce 1500 dü bugün 2200 dedi benim de 21 marttı sat bugun gel rapor için dedi neyseki dönmüş pozisyonu doğum ocak bile olabilir dediYok canım sadece ayrılırken tekrar rapor alınıyor o kadar.
Ben yarın söylerim ama 1800lerde gibi hissediyorum, boyu da 44'tür en fazla bakalım doğru çıkacak mı? Seninki kaç olmuş?
Kızlar merhaba çalışabilir raporu aldıktan sonra bir sey yapmamıza gerek var mı bir örneğini işyerime verdim. Bu arada 32+0 da kilo ve boy nasıl sizin? Bizim koca kafalı minnoş biraz iri gidiyor ve yine yüzünü göstermedi
Banada hiç boyunu söylemedi aynı şekilde boyunu ölçen bir alet daha icat edilmedi diye güldü hatta bebeğin duruşu vs den dolayı sanırımDoktorum bana şimdiye kadar hiç boyunu söylemedi bebeğin. Ben sorduğumda da boyunu sağlıklı şekilde ölçmemiz mümkün değil o yüzden söylemiyorum diyor. Bacak boyu hep 2 hafta önde çıktığı için ince uzun bir kızın olacak diyor ama ben çok merak ediyorum kaç cm :)
aynen ben de öyle tahmin etmiştim canım bebeklerin duruşu tam düz olmadığı için demek ki. Sana da öyle dediyse doğru demek ki:)Banada hiç boyunu söylemedi aynı şekilde boyunu ölçen bir alet daha icat edilmedi diye güldü hatta bebeğin duruşu vs den dolayı sanırım
Bizimki de hiç boyunu söylemiyoraynen ben de öyle tahmin etmiştim canım bebeklerin duruşu tam düz olmadığı için demek ki. Sana da öyle dediyse doğru demek ki:)
valla ben de baya rahatladım sizler de böyle söyleyinceBizimki de hiç boyunu söylemiyoryalnız değilmişim çok sevindim.israrla soruyorum cevap yok
benim 32+0 c.tesi gününe denk geliyo, 32+4 te de kendi doktorumda muayenem var..işyerine sordum ama pek güvenemedim 32+4 te alsam raporu sorun olur mu sizin bilginiz var mı?Bugün 32.hafta çalışabilir raporumu aldım 5 hafta daha çalışacağım:) devlete gitmiştim rapor almak için hiç muayene falan etmedi, direkt raporu verdi. Perşembe kendi doktoruma gideceğim kontrol için.
Usg kağıdında fl diye yazan rakamı 7 ile carpıp tahmini boyu çıkıyor cnmDoktorum bana şimdiye kadar hiç boyunu söylemedi bebeğin. Ben sorduğumda da boyunu sağlıklı şekilde ölçmemiz mümkün değil o yüzden söylemiyorum diyor. Bacak boyu hep 2 hafta önde çıktığı için ince uzun bir kızın olacak diyor ama ben çok merak ediyorum kaç cm :)
benim 32+0 tatile denk geldi o yüzden 32+1'de aldım. Sorun olmadı. Ama 5 hafta çalışacağım süre de ona göre 1 gün uzamış oldu. 37+0'da değil 37+1'de izne ayrılacağım.benim 32+0 c.tesi gününe denk geliyo, 32+4 te de kendi doktorumda muayenem var..işyerine sordum ama pek güvenemedim 32+4 te alsam raporu sorun olur mu sizin bilginiz var mı?
Cnm ilk dogumumda benim dr onermemisti sezeryandim. Dikisler icin falan onerilmiyor senin dr tavsiye etti mikızlar ben bugün pazara gittim ordan yün korse aldım. kızımda cırtlı kullandım ama cırtlı yeri beni çok rahatsız etmişti oturur kalkarkene birde sezeryanlıydım pek kullanamadım. bakalım bunu deneceğim çünkü ikinci doğumdan sonra sanırım daha çok sarkacak gibime geliyor :/